37

Право в целта

преди 2 години

Намаляват, затова ще има боц-боц за всяко зомби на всяко шестмесечие до десета игла!

36

Анонимен

преди 2 години

до Калинка с ВишУ ; Не знам за дипломите, ама ако секнат кинтите от ЕС за "борбата " с ковида , тогава да видиш какво разбягване ще пада ...

35

Айде смело

преди 2 години

На ваксините!Който се ваксинира ще придобие външния вид на бидона с кисело зеле от снимката:)

34

Анонимен

преди 2 години

Кунчев е уволнен. Нищо вярно няма, че е бил болен. Не е бил съгласен с Кацаров и са му запушили устата.

33

Анонимен

преди 2 години

Професорке ,то хубу(или не) , че телата намаляват с времето, ама кат професор да ни кажеш с колко намаляват и за колко време , та да знаем колко да треперим от страх и дали въобще да треперим ?

32

Анонимен

преди 2 години

Лъжат без никаква мярка... Мoшеници. Бизнеса вероятно ги финансира за да няма локдаун.

31

Анонимен

преди 2 години

Какво стана с Кунчев?

30

Да да

преди 2 години

Намаляват.Само килограмите на този хипопотам се увеличават!

29

Анонимен

преди 2 години

Проф.анке, нали трябвало да вярваме в науката. Дайте статистика на повторно заразените или изследвания на преболедували и изложени отново на зараза! Между другото, такива все пак има. Малко са, понеже няма кой да плати за такива, но ги има.

28

Анонимен

преди 2 години

Не се залъгвайте! Това е само за да замажат очите на уфтсете! Сега ще ви дадат сертификатче за половин-една година, но като изтече, вече ще е прекалено късно за да се направи каквото и да било и единственият ви изход за да продължите да живеете "нормално" ще е да се ваксинирате! Едиснтвеният изход към някаква позната нормалност е пълен бойкот на сертификатите и така наречените "факсини"! Ако се поддадем от тук нататък ни чака задължително бодене на всеки 6 месеца и пълна диктатура!

27

Фют

преди 2 години

Е много ясно нима имунната ни система да подържа високи антитела към всички болести които сме преминали . Майната им на антителата скапаняци Т-клетъпният имунитет ни пази от всички прекарани заболявания,иначе щяхме да пием хапчета и да се бодем по 10 пъти за всичко ,за да си вдигнем антителата.

26

Ам-Гъл

преди 2 години

"Проф. Александрова: Антителата намаляват с времето"____Досущ като провизиите в супермаркета след посещение на "професорката"

25

Анонимен

преди 2 години

Антителата се генерират от В-клетъчния имунитет чрез помощта на макрофаги и клетки на Лангерханс. Никой от "специалистите" не коментира Т-клетъчния имунитет. Т-клетките са цитотоксични лимфоцити, което ще рече, че ИЗОБЩО НЕ ЗАВИСЯТ ОТ АНТИТЕЛА, а директно убиват заразените с вируса клетки. Т-клетъчния имунитет е основна част от така наречения адаптивен имунен отговор, което на практика е най-важната част от защитата на организма. Нищо от това не го чуваме от говорещите глави по телевизора.

24

Handel

преди 2 години

И тая е от професорите на тиkвоча като момата...

23

До 23

преди 2 години

Аейсектир бе ваксирчо

22

Анонимен

преди 2 години

Не на каквито и сертификати, ваксини и прочие - СВОБОДА!!!

21

До 21 Е, па...

преди 2 години

И ка ги измери тез антитила нея ? Да нямаш кантари да ги мери ?

20

Анонимен

преди 2 години

Що касае безплодието, как сте го доказали, като ваксини има от няма 11 месеца? За да се извърши пълна ваксинация, трябват 22 дни, значи първите ваксинирани са от края на януари. За да има ефекти, не се знае колко време трябва. Трябва да имате ваксинирани жени, които са забременели поне 5-6 месеца след ваксинирането, та нещо да твърдите. Или 1 година след ваксинирането. И то, всички данни, не за 1-2 жени.

19

До д-р Мънгарсон

преди 2 години

Пий си хапчетата Pfizer, че ваксината не действа без 2 опаковки дневно!

18

Е, па...

преди 2 години

Не е вярно, г-жо професор. Моите антитела специално, са се удвоили. Боледувах преди повече от година, а стойностите на неутрализиращите антитела са ми много високи. Това не е само при мен. Познавам още над 10 човека-роднини и колеги, при които е същото.