57

Анонимен

преди 2 години

Важни са Т-клетките, които са паметта на имунната система и обикновено се запаметяват в костния мозък! По тяхна рецепта се произвеждат антителата, т.е. естествено е антителата да намаляват след като няма опасност т.е. вирус! Важното е имунната система да може да отреагира, а това са Т-клетките, а те трудно се установяват - костен мозък, но не е невъзможно! Сума сумаром, антителата намаляват, но това няма значение! От къде е дипломата на тази плашеща професорка? Една логична връзка не може да нап

56

Анонимен

преди 2 години

Преболедувалите да са с доживотен сертификат предлагам.

55

питанката

преди 2 години

А ваксините помагат за създаване на антитела или кисело мляко. Тия защо не им съберат дипломите и да ги пращат за рециклиране?

54

Ха-ха

преди 2 години

Послъгваме май?Имунитетът далеч не е само антитела!И след преболедуване човек гарантирано е по-защитен,отколкото след която и да е ваксина.Да се ваксинират преболедували е пълна лудост или по-скоро желание всички хора да бъдат обработени с нещо си.Какво е-ще разберем по-нататък.

53

Анонимен

преди 2 години

Няма да обиждате на Чубака жената че ще се разправяме!

52

Анонимен

преди 2 години

Ходи отслабни и тогава говори за здраве,Грух.

51

ъъъ

преди 2 години

И много други неща, напр. акълът, също намаляват с времето. Само алчността остава константна величина - до гроб.

50

Анонимен

преди 2 години

Професорке,твоето антитЕло не намалява с времето. Все по - обло става. Добри хонорари ти дават да ни мамиш.

49

Анонимен

преди 2 години

Големи специалисти по хуморален и клетъчен имунитет има тук явно. Само да ви светна, че има разлика в зависимост от вируса. Колко пъти ви хваща хрема годишно? Някой 1х годишно, някой 6 х годишно....що няма вечен имунитет и клетъчна памет? Ами щото с риновирусите са така. При ковида се разбра, че ако са минали повече от 6 месеца след боледуването пак си възприемчив. При някои може да е 9 месеца. Ако не се ваксинираш и реваксинираш редовно, ще си боледуваш до откат. Това е положението! Наука.

48

Анонимен

преди 2 години

Тестът QuantiFERON SARS-CoV-2 установява активността на клетъчния имунен отговор към COVID-19 след преболедуване или ваксиниране като измерва секрецията на интерферон гама от Т-клетките. В Рамус струва 180 лева. Който не знае, дали наистина е бил с вируса.

47

Анонимен

преди 2 години

Този хипопотам пак го пуснаха да плаши хората

46

Е, па...

преди 2 години

До един неинформиран: Изследване на ковид неутрализиращи антитела е кръвно изследване, което показва колко са. Има си референтни стойности- над колко са за преболедувалите, за ваксинирани след втора игла също има посочени стойности. Лабораториите ги правят. Информирай се малко, после пиши глупости по форумите, ако обичаш.

45

Анонимен

преди 2 години

Не на ваксини исертификати!Няма да се ваксинираме.

44

мислете

преди 2 години

С колко милиарда ни загробихте за тези убийствени химии ? Никой не казва за договорите. Колко пъти още ще им платите от нашите пари ?

43

Анонимен

преди 2 години

Чакай малко сега. Вчера обявиха, че не признават антителата, днеска обаче стъпват на същото изследване дето не признават, че да ни говорят глу*пости. Сега, признават ли изследването за антитела или не? Защото излиза, че го признават само и единствено когато им отърва и е в интерес на тяхната пропаганда. А ние пък от това си правим извода, че много яко ни лъжат и изнудват да се ваксинираме.

42

Анонимен

преди 2 години

Оня ден Кацата каза,че Кунчев е с ковид и е болнични.

41

Анонимен

преди 2 години

Почти всеки ден виждам Кунчев в магазина до нас. Винаги е с едно куче померан, оставя го вързано отвън.

40

Анонимен

преди 2 години

До До Анонимен 29 "На "говорещите глави по телевизора" им е казано, че на всяка цена трябва да убедят населението не само да се ваксинира," - ами не е вярно. Не става въпрос за убеждаване, а за директна принуда! ЕС и Америка директно ни принуждават да се набодем! А тия по телевизора са просто едни баши.бозу.ци, продали си гз за някой друг долар!

39

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 42И как така само ти знаеш за това бе кълвач? Щото като уволниха Балтов всички медии гърмяха 2 седмици, а сега мълчание. Интересно.

38

Анонимен

преди 2 години

S TIQ KILIGRAMCI MILA NIKAK NE VYRVI DA GOVORISCH TI ZA ZDRAVE NAPRAVI NESCHTO