62

Еко хиперактивист

преди 2 години

Идеята е хората да ОСТАНАТ БЕЗ ПАРИ и ОГРАНИЧЕНИ РОБИ без лична собственост да живеят под наем, да нямат собствен превоз, ДА ПЛАЩАТ ЕКО такси на ЗЕЛЕНАТА МАФИЯ да се ограничават хората да ходят пеша и да въртят колелата лято и зима. Не само парите на хората да вземат, а и да използват и изсмукват и техните физически сили до последна капка кръв да експлоатират обикновените хората роби.

61

11

преди 2 години

НЕ!

60

хп

преди 2 години

Абе тези имат ли представа какво количество енергия ще е необходимо ежедневно, например за Един Милион Автомобили??? Съответно, пита се каква ще е цента на електричеството при такъв обем Преразход, щото "екопроизводството" й в такива обеми ще е недостатъчно. Цената на Електричеството и днес бие всички рекорди, а тогава?!

59

Еко Деградат

преди 2 години

ТОВА е престъпление! Едното за сметка на другото. Един МОДЕРЕН град ТРЯБВА да се развива във ВСЯКО направление. НЕ МОЖЕ така САМО ГРАДСКИ и БЕЗ НИКАКЪВ личен транспорт. Трябва ВСИЧКИ ВИДОВЕ транспорт ДА СЕ РАЗВИВАТ И ПОДОБРЯВАТ и в един модерен град. Какво искат ЕКО фанатаците колела и каруци с коне в центровете на градовете. ГРАДОВЕТЕ РАСТАТ по размери и мащаби и ТРАНСПРОРТА ГРАДСКИ И ЛИЧЕН СЪЩО ТРЯБВА ДА СЕ РАЗВИВАТ А НЕ НАЗАД.

58

Анонимен

преди 2 години

Неви искаме никакви електромобили това давие ясно като закон долни *** мутри вън

57

Контра УДАР

преди 2 години

ТРЯБВА разследваща журналист да ПОГНЕ Градският транспорт КАК УДРЯТ хората с НОВИТЕ еко стикери, А ЗА ГРАДСКИЯТ ТРАНСПОРТ УКРИВАТ данните КОЛКО ЗАМЪРСЯВАТ и за ТЯХ НЯМА ЕКО СТИКЕРИ и ПРОВЕРКИ. Също градският транспорт освен да ЗАМЪРСЯВА Въздуха също ТАКА Замърсява с високи нива на ШУМ и Вибрации, които УБИВАТ живущите хора в центъра.

56

екофаWисти

преди 2 години

Градският транспорт е от местата, където най-много се разпространяват заразни болести. Което за Грийнпийс разбира се е добре дошло - те ще се радват повече хора да умрат. "За да не заменят един проблем с друг", нали.

55

бай Спиро

преди 2 години

Половината домакинства се отопляват на т.н твърдо гориво. Нещо повече - от мързел да отидат до контейнера и нали все пак е малко топлина на аванта си използват печките като крематориум за отпадъци !

54

Анонимен

преди 2 години

Само частните самолети на милиардерите не замърсяват. Те даже пречистват въздуха. Госпожата знае, понеже такива й плащат заплатката.

53

Анонимен

преди 2 години

Това е интересна:"Емисиите от дoбитък съставляват между 14 и 18 процента от общите глобални емисии на парникови газове. За сравнение транспорта е отговорен за около 14 процента от емисиите. . Може би по-очертаващо се обаче е, че докато транспортът създава CO2, животновъдството е изключително отговорно за производството на метан. Метанът е 23 пъти по-мощен, когато става въпрос за затопляне на планетата."

52

Анонимен

преди 2 години

Ама разбира се как ще се сравнява България с Ливан, това е невъзможно. България примерно може да се сравнява с държава като Бурунди. А в някои неща сме най-добри в света - корупция, ниско интелигентно население и куп други хубави неща.

51

Анонимен

преди 2 години

До българинЛиван не е България, стига сравнявахте местоположението ни с кой ли не. Що са тези сравнения и уеднаквявания???

50

Анонимен

преди 2 години

После лития какво го прайм? Преди това ще горим въглища да правим ток, с кокто да зареждаме колите.

49

Моби дик

преди 2 години

Едва ли тази хубавица е влизала в оловно-цинков комбинат за преработка на олово и цинк този комбинат край Пловдив замърсява хиляди пъти повече от всички автомобили взети заедно в пловдивска област ще дойде време за рециклиране на акумулаторите ще я питам тогава хубавицата

48

Гошо

преди 2 години

Първото нещо за което се сещам е да се изчистят тротоарите от паркиралите автомобили върху тях.

47

българин

преди 2 години

До: номер 39 Първо, не се пише "копе" а "купе". Това как да е. И второ ще ти кажа, бил съм в Ливан преди години. Там, за разлика от тук, въздухът може да се види!Буквално! Гъста синя мъгла се стеле в Бейрут, където няма никакви норми, никакви мерки, много улици дори нямат тротоари, камо ли табели и знаци!А задръстването е ужасно - по-бързо можеш да се придвижиш на колело, дори пеша, отколкото с кола. Естествено колите са стари и нямат никакви категории.Е, има и нови - на баровци.

46

Anonymous

преди 2 години

Не може да събереш 3 милиона в едно поле и да искаш чист въздух, няма как да стане просто!

45

циганина

преди 2 години

Ауу , тая можела да смята.Явно е прочут и известен математик.

44

Пича

преди 2 години

Далаверата с електромобилите, както и с широко рекламираните вятърни и слънчеви централи, е проста - всички те изискват огромни акумулатори, за да работят ефективно. А акумулаторите се правят с кобалт, неодим и литий, които като добив и обработка ресурси в по-голямата си част се контролират от Китай. Сиреч, нека бъдем морални и природосъобразни, и сами да станем енергийно зависими от китайската компартия.

43

Анонимен

преди 2 години

Абе все личните автомобили са ви виновни.Колко тона гориво изгориха богаташите да си правят екскурзии до космоса???Чартърните полети???