12

може може

преди 2 години

В България всичко може. Може да се гласува задължително с машини, които цяла Европа отхвърли. Може министър и президент да нарушават конституцията. Така, че всичко може. Днес петелът беше снесъл яйце.

11

Darth shadow

преди 2 години

пак ли тази продажна имбицилка шаркова дано да я изнасилват докато се гътне..

10

мдааааа

преди 2 години

ми то тоя сертификат от днес за утре ,при 20% ваксинирани ,си беше чист локдаун ,колкото и да обясняват ,че не са го въвели и после почнаха да мажат отгоре

9

до 9

преди 2 години

Изродиха го защото идват избори и трябва да се харесат на повече хора!В Европа си е ясно - имаш сертификат,издаден съгласно конкретни правила,ясни още от юни месец и с него си ходиш където си искаш и знаеш,че всички отговарат на тези правила!В България,първо се въведе от днес за утре,безумно е да даваш сертификат на човек ваксиниран вчера с първа доза.Всеки взема сертификат на база различни правила и нормално ефекта ще е отрицателен!Но не Европа е виновна за това!

8

Анонимен

преди 2 години

и тази не беше си казала мнението за мерките на авантата и тя го направи

7

Анонимен

преди 2 години

Всъщност, това което "побългарихме" е точно това, което се прави в момента! Рестрикции и дискриминация! Ако някой изобщо си спомня, зеленият сертификат беше създаден в Брюксел и касаеше свободното движение в Европа! А какво стана! Изродихме го, защо сме слуги на чужденци, които казват какво да правят нашите администратори!

6

Дим

преди 2 години

Тотално безумие!Министерството създава огрничение,после само мисли повече вратични в него!По цял свят зеление сертификат е да има някаква по-голяма гарнация,че в помещението в което си риска от зараза е по-малък или хората вътре ще прекарат заразата по-леко!В БГ сертификата се приема и прилага не като намаляне на риска, а като ограничение което самия ограничаващ търси начини да заобиколи!Правим нещо,ама нищо не правим!Или да е както трябва или го махайте,що за глупости!

5

Анонимен

преди 2 години

Между 2 злини обичайно се избира винаги по-малката. Няма как да минеш метър - или се разболяваш или се ваксинираш /ако се разболееш караш по-леко/ По нашенски е от 2 злини да се изберат...и двете.Първо се разболяваш , няколко месеца по късно се ваксинираш

4

професор

преди 2 години

Защо давате думата на такива изобщо, омръзна ми от посредственост. Банални сте, дайте думата на мислещи и компетентни хора.

3

Do 3

преди 2 години

Ами четете бе преди да питата! Научно е доказано, че теста за антитела е по-ненадежден от тестовете за наличе на зараза!! Как да ти дадът сертификат? Вече масово се фалшифицира сертификата за ваксина където все пак има да се отчете някакво време и номер на ваксина!А ти искаш на база на ненадежден тест, който е още по-лесно да се валшифицира да ти издават сертификат! Какъв е смисъла изобщо?!?

2

Натовеца

преди 2 години

Що не си таковате маматтаа!

1

Анонимен

преди 2 години

Нито съм се ваксал нито ще се ваксам !! Аз не познавам човек който реално да се е боцкал . Всичките ми познати са с купени сертификати