32

Анонимен

преди 2 години

Този сертификат е само едно средство за принуда. Нито е логично, нито правно обосновано. А този "адвокат" мяза на млад симеоновец - готов е да каже и че 2 + 2 = 100, щом му платят.

31

Анонимен

преди 2 години

Тоз може да е адвокат, което не означава въобще, че има връзка с правото, освен дипломата, която днес се издава на всеки, който си плати. Сертификатът у нас е такъв, какъвто го реши нашето правителство. Всяка държава решава сама за себе си какви мерки приема и вида на сертификата е част от съответните мерки. Дали и къде в други държави този сертификат има същата валидност, като у нас е съвсем друг въпрос.

30

Бгг

преди 2 години

До 31. Не се притеснявай , но ще ти кажа, че и ваксаните намаляват .

29

Вирусът действа

преди 2 години

Колкото повече мъртви от коронавирус, толкова по-малко нискоинтелигентни последователи на Мангъров

28

Вирусът действа

преди 2 години

Колкото повече мъртви от коронавирус, толкова по-малко нискоинтелигентнинпоскедователи на Мангъров

27

До 25

преди 2 години

Ми то българското отвращава в момента. Пълно безобразие и безхаберие. Да не говорим че те неваксинираните сами се затриват по 100 на ден.

26

До 16

преди 2 години

Мъжът от Бургас е бил болен, когато са му поставили ваксината. Проблемът е, че не се тестват хората преди да ги ваксинират.

25

Кой го казва

преди 2 години

Всеки знае че адвокатите са мага корумпирани готови да продават майките и бащите си.Факт.

24

Анонимен

преди 2 години

До aaa 22 Правилно сте разбрали. Ваксината е цел, а не - средство. Всеки ден има 5-10 ваксинирани починали. Казват, че са между 7 и 9 % от общия брой, но при заразените ваксинираните са 14-15 % от общия брой, значи ефективността им е между 40 и 50 %, което не е много. Като добавим и ваксинираните млади, които нямат нужда, може да се окаже, че ефективност няма.

23

Анонимен

преди 2 години

въобще не трябва да сме българи, а да се мъчим да изтрим и забравим българското за сметка на западното

22

Анонимен

преди 2 години

А защо не говори че сертификата нарушава правата на хората. Явно говори това което са и казали.

21

Анонимен

преди 2 години

Мира Кожухарова сега ще излезе и ще каже: "Зеленият сертификат е известен от 2 септември, не искам да обвинявам никого!". Хахаха, тази баба е експерт с политически привкус.

20

aaa

преди 2 години

Зеления сертификат както се издаваше до сега нищо не значи. Единствената му цел е да принуди повече хора да се ваксинират. Моя приятелка работи в магазин и няма право да работи без сертификат. Ваксинира се на 29 Октомври с еднодозова ваксина и отиде на работа още същият ден, защото са и дали сертификат. И как по точно ваксината я пази от първия ден!?

19

Анонимен

преди 2 години

Тази е срам за адвокатите. Що разкараха Каролев? Досега щеше да е осъдил държавата!

18

Анонимен

преди 2 години

А, сертификати за здравите хора, КОГА?

17

Анонимен

преди 2 години

А изискванията за сертификата ковидът ли ги е писал :)

16

до 15

преди 2 години

Ако трябва да се довериш на имунолог ли ще се довериш или на адвокат и математик?

15

Анонимен

преди 2 години

Всичко може у нас. Цял народ блее и бе-еее-ее. Досега трябваше стадото да е ваксинирано. Но няма водач, няма кой да му налива акъл в главата, а то самото не става. Всичко това е позор за държавата. Последният й крах.

14

не спец

преди 2 години

Аз не съм спец по въпросите,но до 3-в Швейцария и Австрия имаш необходимият брой антитела-зелен сертификат за 3месеца за съответната държава.Като почне да чете човек основно американски медицински издания твърдят,че естественият имунитет придобит след боледуване е в пъти по-сигурен от изкуственият. Кой може да гарантира,че като си имунизиран няма да се разболееш и да разнасяш заразата. Защо всички имунизирани започнаха да се мислят за безсмъртни.Мъж от Бургас на 38г,спортист почина след 2 игли!

13

До 11

преди 2 години

Ами дрруже, като четеш какво разбираш?! Ако едни професори ти казват, че ако скочиш от 12тия етаж няма да ти стане нищо, а други ти казват, че ще умреш, по рискованата теория ли ще приемеш или по-сигурната?!?!