24

Анонимен

преди 2 години

Да го ваксинират него няколко пьти

23

Анонимен

преди 2 години

И тая ли?

22

Мислете

преди 2 години

Не е важно дали го има вируса или не, дори само да се говори, че го има страха ще накара хората да искат ваксини.

21

общинарка

преди 2 години

А кметчето каква ваксинка си постави? От купените, нали? И вече е много отговорен!

20

Анонимен

преди 2 години

Все още лекарите се ослушват да се ваксинират ,Аси правят тестове безплатни за да работят и да влизат навсякъде ,тарикати нали )

19

Анонимен

преди 2 години

Здравко, като виден ГЕРБер и кмет, дали не е избарал едно фалшиво сертификатче ?

18

Анонимен

преди 2 години

Вирусът мутира, защото се сооротивлява на ваксините. Те проточват, с пълно съзнание, до възбог процеса на спиране на вируса. Спре ли се с ваксите, всичко ще се уталожи. Но филантропите си бдят над бизнеса с ваксините и гласят нови и нови. Уфси има.

17

Анонимен

преди 2 години

Всичко е ясно: че има бол ваксини, има, че болниците са препълнени, също е ясно. Само не е ясно от какво точно са болни болните в болниците, както и защо е необходимо боденето срещу ковид, след като всички данни сочат безползието на т. нар. ваксини, без да споменаваме най-лошите им последици. Определени типажи твърдят, че с ваксина се карал по-леко ковид-19 и че не се умира. Което не е ясен факт, а се кара на честна дума. Т.е. полза от набедените антиковид ваксини липсва. Само локуми внизобилие.

16

до 13

преди 2 години

То пък едни учЕни! Като знам колко публикации и научна литература съм превела - още от студентството си, та чак допреди 2-3 години, когато транслейторите отбелязаха качествен напредък - поне 7-8 учЕни съм произвела Лично, та ги знам колко струват.

15

Анонимен

преди 2 години

Най-добре е да се ваксинират ушевите, от където и да се погледне,все ползи ще има. Могат да бъдат здрави ,ако ваксината помага. Ако пък измрат ще се разтовари социалната система и ще намалее престъпността. Ако причинява стерилитет, няма да се въдят, което води пак до ниска престъпност.

14

До 10

преди 2 години

До АнонименНе, умират такива като теб- антиваксъри.И заради такива като вас болниците са препълнени, а вируса мунира и продължава да се разпространява.Но...щом ти разбираш повече, с купената си диплома от ЮЗУ, добреем.

13

До 11

преди 2 години

До СрамотаКазваш, половината западен свят се отровиха с ваксини, само вие - най-умните не искате.Защото разбирате от имунология, повече от учените.Ммм..добрее, ще си го запиша.

12

Анонимен

преди 2 години

Това изказване, гаранция, са му го написали на Здравко.Той е толкова пдт, че не може да измисли нещо толкова умно.

11

Срамота

преди 2 години

Откакто е кмет-едно смислено решение,едно смислено нещо не направи за Пловдив и пловдивчани! Хората досега НЕ са се ваксоотровили,той насила ги кара!

10

Анонимен

преди 2 години

Срокът на експеременталките ли изтича та е това припряно бързане?

9

чистокръвен

преди 2 години

До Анонимен 7Ваксаните ще падат като покосени от 5Г микровълновото лъчение.

8

Майна

преди 2 години

Лонгора е бездарник.И като баскетболист бе бездарен лонгор в ЦСКА.

7

House M.D.

преди 2 години

Неуважаемият другар Здравко Димитров не е градоначалник, а кмет, Анисийче. Пловдивчани, защо търпите да ви управлява хомосексуален кмет?

6

Анонимен

преди 2 години

Групичка по групичка ще ви докарат като в Израел и западна Европа. Всички ваксани и пак заключени, очакващи химерата- свобода. Днес учители, утре доктори, после общинари и така докато ви утилизират всички. Тоя с какво се е ваксал? Витамин С ли? Непрекъснато ви облъчват с измисления вирус и инжекциите, докато през задната врата се промъква инфлацията и тоталния разпад на икономиките, който ще доведе до невиждани кръвопролития. Само че тия по върховете вече държат копчето на ваксаните.

5

Финансист

преди 2 години

Този кмет си мисли, че общинарите му са лична собственост. Както и Бойко Борисов раздаваше депутатите си от предишните Народни събрания. То вече не останаха депутати, че и Парламен все още си нямаме. Така е, когато политечиските лидери си мислят, че страната или общината им е бащиния !