87

Анонимен

преди 2 години

Понеже се дават примери с Нидерландия и смъртността нека уточним: 1.Разликата между нашето здравеопазване и тяхното е огромна; 2.Разликата между здравния статус на ония хора и нашия е огромна; 3.Понеже днес са 9000 нови случая и само 30 починали - смъртността от тези 9000 случая днес, ще се прояви след 3-4 седмици. Това е, което имах да кажа.

86

реални данни

преди 2 години

В София - Ваксинирани със завършен цикъл са 423 776 (37%) от населението. Останалите да се пазят - просто няма места в болниците. Вярващите в силите на лековития чай и др. бабини рецепти да запарят нов чай.

85

до114

преди 2 години

страх друже ,но от невежество и внушения 24000 умрели малко ли им се виждат, ми то и от аспирин вредите не са малко ама си го пият.

84

r

преди 2 години

Чехия при 9000 позитивни вчера имат 17 умрели.

83

Анонимен

преди 2 години

Ваксиниране под 95% не върши работа, а само намалява броя на починалите и заразените.

82

Анонимен

преди 2 години

Нашите политици ги интересуват само вота на14, не им дреме колко са умрели, колко са болни и колко места има в болниците. А относно вируса ако някой още не е разбрал няма имунитет можеш да го караш до безкрай стига организма да ти издържи. За това се налага спазването на мерки. Но българина е всезнайко и не слуша уви!

81

r

преди 2 години

Нидерландия при 9000 дневни случая позитивни имат по 30 умрели. Те цифрите сами говорят, аз нищо не казвам

80

Анонимен

преди 2 години

Етапи на ваксинацията: 1. Ваксинираните не се заразяват 2. Ваксинираните се заразяват, но не се разболяват.3. Ваксинираните се разболяват, но леко.4. Ваксинираните се разболяват тежко, но не стигат до реанимация 5. Стигат до реанимация, но не умират. 6. Умират, но в лека форма. 7. Умират в мъки, но с чиста съвест.8. Попадат в Рая, а останалите просто умират .

79

Анонимен

преди 2 години

абсолютно невярна статистика, изведнъж Бургас от 419 вчера слезе на 270, там е пълна анархия в РЗИ Бургас. Болниците им претъпкани ама иначе за пред хората вируса изчезва.

78

Анонимен

преди 2 години

Защо ваксите не разбират, че у голяма част от населението страхът от ваксата е по-голям отколкото страхът от кобито? Не бива ли да се зачита правото на страх от смърта по ЕДНАКЪВ начин за ВСИЧКИ?

77

Анонимен

преди 2 години

Трябвало всички да се ваксинират, за да сработело ваксинирането - хахахаха. В Израел, Англия, Германия, Холандия сработи ли? НЕ! Нови ограничения всеки ден,

76

Анонимен

преди 2 години

Парадоксално е, че ваксинирането, което е колективна защита, е индивидуален избор. За да сработи защитата от ваксиниране, трябва всички да се ваксинират.

75

Анонимен

преди 2 години

105.Много се впечатляваш от простотии и л.aйнa, при това стари! Антиваксър такъв! Толкова са ти възможностите и културата да c. epeш на обществено място!

74

Тея нарочно

преди 2 години

Се разболяват и пълнят болниците. Това е лилавия електорат на Боко и разните му Балтовци дето му помагат. Искат да счупят държавата на Радев. Рашков, дръж!

73

Царя е гол

преди 2 години

След хорцето Бяла Роза на Кацаров си зададохме въпроса, защо министъра твърди, че ГЕРБ са съсипали здравната система, ЗАЩО твърди, че той е овладял кризата и болниците са в цветущо здраве, като абсолютно нищо не е променил или организирал в там? Как става, с магия? Виждаме друго обаче, никой не еб...ва мерките! Никой не проверява! Ходят си на МОЛ и ЗАВЕДЕНИЕ! Ако има болен от персонала, никой не карантинира обекта, като преди! Който оцелее, оцелее! Правителството не се интересува и не му дреме!

72

Анонимен

преди 2 години

Зеленият сертификат на Кацаров не свърши нищо срещу епидемията, а само увеличи безработицата и фалитите.

71

Анонимен

преди 2 години

До края на седмицата изместваме Босна и Херцеговина от второто място в света за починали на човек от населението, но няма да е днес и утре.

70

бааа го

преди 2 години

Така както сме го подкарали със "заразените", дали до Коледа, България ще нарасне на 10 милиона население?!

69

До 95

преди 2 години

На твоя въпрос беше отговорено хиляди пъти, но на теб и милиард пъти да ти отговорят, пак няма да разбереш защо в болниците има и ваксинирани.

68

Мангърката

преди 2 години

Да даде Господ,утре или най късно ще изместим Босна и Херциговина по брой починали на милион души!!!