147

mdaaa

преди 2 години

Етапи на ваксинацията: 1. Ваксинираните не се заразяват 2. Ваксинираните се заразяват, но не се разболяват.3. Ваксинираните се разболяват, но леко.4. Ваксинираните се разболяват тежко, но не стигат до реанимация 5. Стигат до реанимация, но не умират. 6. Умират, но в лека форма. 7. Умират в мъки, но с чиста съвест.8. Попадат в Рая, а останалите просто умират .

146

мдаа

преди 2 години

Представете си, че има 99.97% вероятност да не се насерете в гащите, но сте принуден да носите памперс за всеки случай.А сега си представете, че трябва да носите този памперс, за да не би вашите съседи да се *** в гащите.:)

145

Истината

преди 2 години

А в Унгария са 6300.Май в нашия регион се движим в пакет.Положението не е добро никэде.Дали някога ще разберем истината?

144

РУМЕН РАДЕВ

преди 2 години

А бе къв вирус бе хора, няма никъв вирус! Ай да горим маски важно е избори да се печелят

143

Анонимен

преди 2 години

антиваксърите да си мрaт, колкото си искат... лошото е че заразяват други с ковид, много повече от ваксинираните.

142

ваксъре

преди 2 години

колко стотинки взимате да подтиквате хората да се тровят,знаете ли какви съставки си вкарвате в тялото или понеже вожда от банкя агитира ваксиниране и ние трябва да вярваме

141

Анонимен

преди 2 години

Голям кеф за хазартния тип българина. Народ който с удоволсвие търка билетчета, няма как да не си играе и на "Хвани Ковид без усложнения". В момента играем сезон 4.

140

Анонимен

преди 2 години

Ваксината е като да караш мотор с каска.Може да катастрофираш.но шансът да оживееш е много по-голям,отколкото без каска.Ама *** иска да му гарантират 100%,че с каска ще оживее без драскотина.

139

Lora

преди 2 години

До Анонимен 108За съжаление не съм сигурна, че ще го получим имунитета така, защото Ковид повтаря, че и потретва. За някои повторното заразяване е фатално. Все си мисля, че спасението е във ваксините, които поне пазят да не умреш.

138

Кунчо Ангелов

преди 2 години

ДНЕС.бг, вземето едно интервю от двойноваксинирания Кунчев. Нека да разкаже за имунитета, който е придобил, за броя на антителата, които има. Да сподели колко по-леко кара заболяването вече цял месец (докато не е станало късно) и дали нощем на сън не му се явява Георги Коритаров с останалите успешно ваксинирани.

137

Анонимен

преди 2 години

Трябва да изчакаме антиваксърите да постигнат масов имунитет. Доцент Мангъров каза, че всички антиваксъри ще преминат през ковида, ще придобият масов имунитет, някои ще умрат. Просто трябва да чакаме. Големият брой заразени и умрели антиваксъри по-бързо ще изгради масов имунитет по методите на доцент Мангъров, който е специалист. Колкото повече са заразените и умрелите, толкова по-скоро ще го постигнем масовия имунитет. Новините са добри.

136

Анонимен

преди 2 години

Антиваксърите се лекуват по препоръки на техния лекуващ лекар Мангъров. Да преминат през ковида, да постигнат масов имунитет. Някои антиваксъри ще умрат, каза Мангъров. Те се лекуват, но по друг начин и по други методи - методите на доцент Мангъров, който е специалист. Няма защо да ограничаваме връзката лекар-пациент между доцент Мангъров и неговите пациенти антиваксъри. Статистиката за заразените и умрели антиваксъри да се праща на доцент Мангъров и неговите пиари от "Седем-осми".

135

Anonimen

преди 2 години

V LA county/Los Angeles/ s jiteli poveche ot 10000000 milliona ,vchera imashe 600 bolni.Tuk go kazaha po TV.Nie sme Tragici!

134

Въй

преди 2 години

W отговор на писмен въпрос от Спас Мантаров на 14 май 2021 г. eдин от основните проводници на психозата проф. Тодор Кантарджиев, бе принуден да признае в официален документ, подписан от него, че вирусът на COVID не е изолиран в България. "В България не е получен изолат на SARS-CoV-2 в клетъчна култура. Наличието на този вирус в клинични проби се идентифицира чрез RT-PCR. При съвременните вирусологични методи не е необходимо да се изолира самият вирус." Документът е в narod. bg от 28 септември.

133

Анонимен

преди 2 години

До Реалист - Доста изобщо не се имунзират, особено из села и паланк, защотоне мгоат да ги събират и лекарите, вместо да се занимавт, пишат че са имунизирани.

132

Реалист

преди 2 години

За някои не особено умни, които се хвалят кога е била последната им ваксина. За повечето хора в България последната ваксина е била когато са били на 12 г. възраст - реимунизация срещу морбили, рубеола и паротит и срещу дифтерия, тетанус, коклюш или на 17 г. възраст реимунизация срещу тетанус и дифтерия. После би трябвало да се реимунизират за тетанус и дифтерия на 25 години и на всеки 10 години след това,но рядко го правят.

131

Анонимен

преди 2 години

До absurd ПИШАТ ДЕ!

130

Ваксинката

преди 2 години

Производителя фризер твьрди че теябва да се сьхраняват при -70Ние такива хладилници нямаме доколкото знам , та мисалта ми е - вкисналите пазят ли по добре ако е така да извадя малко трушия от мазето ще спестя висенето по опашки

129

ПОЛЗВАЙ САПУНА ДЕ

преди 2 години

До Korean soup - Еееее, ама ти не схващаш - 8 са ясно ОТ КАКВО, А ОСТАНАЛИТЕ НЕ!!!

128

Анонимен

преди 2 години

До Korean soup TOгава защо иСтриха че от завчера досега се гътнаха 9+19+13 = 41 по факса???