43

Анонимен

преди 2 години

https://youtu.be/GNthKabzwJAДоктор Серхат Фандик пресконференция!Графен оксид в ваксините!

42

Анонимен

преди 2 години

доктор Серхат Фандик! Пфайзер:Ванадий желязо,мед алуминий графен оксид и трипанозома крузи ***!

41

върбанБрястовСалкъмо

преди 2 години

До МУК. Не обиждайте салкъмите моля.Дърветата когато са живи дават кислород и сянка, когато са мъртви дават топлина и къщи се строят.Те са по-добри слънчеви панели и по-добри акумулатори.Дават устойчив модел на живот.Не са като въглищата и нефта, като свършат и живота спира.Точно салкъмите са идеални колове за домати щото по не гният.Политик който допуска износ на дървесина е за затвора.

40

Споко бе!

преди 2 години

РЗИ са 20 човека - половината болни, Рашков се е фанал да гони строители на магистрали - тоя зелен сертификат дето може и така и така никой няма да го проверява. Просто имитация на дейност. Той Стойчо ако вярваше че има ковид нямаше да се снима хванат за ръце или с маска под носа. Хаха. Въобще не го е грижа за ковида. Човека си гледа печалбата и далаверките.

39

Анонимен

преди 2 години

до Долния... Пилците се броят на есен. Който е жив.

38

До 44

преди 2 години

Роби сте, но не тоя, който според вас иска да ви ваксинира. Роби сте на собствената си глупост. И ще робувате на резултатите от нея. Жалко, че и останалите покрай вас.

37

До Елеонора и Апо..

преди 2 години

Калипто. След 1 година ние се ваксинираме пак и ни подновяват сертификата. А вие си правите пср-та за влизане във всяка държава, чакате карантини и резултати. Междувременно някой може и да е умрял - или заради липса на спешна помощ, или заради липса на място в болница, или заради третп. Но това е без значение за вас, ваксината е най-страшна. Не, нямате ограничения от някой друг. Имате глупост. Това е, което ви ограничава, и си е ваша.

36

Анонимен

преди 2 години

До целта....Аз мисля че отначало всички ще сме роби а впоследствие някои ще са живи поне но не се знае кои. Предполагам малцинството защото това е логичното иначе защо е целия тоя нагъл цирк нейсе. .

35

Анонимен

преди 2 години

Какво са работили медиците и лаборантите преди пандемията не е ясно, но сега нещо изведнъж се разработиха много съмнително и подозрително и вредно..

34

Щирлиц

преди 2 години

Регистрирайте вашият зелен сертификат в мрежата,за да получите удължена гарнция 5 години,или 100000км. пробег!/Ако доживеете дотогава/

33

Галин Костов

преди 2 години

Наистина е наивно да се вярва че сертификатния апартейд някога ще спре. Срок или критерии няма заложени в заповедта на Кацаров. На практика той е безсрочен. В момента сме свидетели как Бигфарма чрез промяна реактивността на ПСР тестовете е в състояние да изкара сезонния грип като поредна Ковид вълна. От сега мога да предрека като Витанов, че петата вълна ще започне от февруари със затоплянето на времето. Впрочем не е проблем за пропагандната машина да изфабрикува и нов "опасен" вирус.

32

Целта

преди 2 години

Ваксинираните ще са роби на технологии; неваксинираните - затворници.

31

Елеонора Ст.

преди 2 години

Който се хване на хорото на сертификата горчиви ще съжалява. Това се отнася най-вече за ваксинираните. Не си мислете че ще се ползвате от благинките които дава сертификата вечно. Той важи за вас 1 година. Пише го кратко и ясно в европейския регламент. Никой ли не си задава въпроса какво ще се случи след тази година? Смятате ли че щом така наивно давате на друг да определя правото да живеете нормално или не, той благородно ще ви остави някога намира? Сами влизате в капана!

30

Умен

преди 2 години

И ковида побългарихме.Ураааа.

29

Анонимен

преди 2 години

Май, Боце е за предпочитане!

28

Мук

преди 2 години

Гледам народа ич не го eбе, тез салкъми срокове актуализират бе джанъм, уйдурма ли е ко ли е

27

Анонимен

преди 2 години

Нагласят абсолютно всичко, както си искат... Мoшеници...

26

Martin

преди 2 години

Никакви сертификати...миналата седмица ми се ходеше в бар, направих си антигенен, в абар не пожелаха да ми го погледнат дори. Та така

25

Анонимен

преди 2 години

Дайте да ги спрем! Не виждате ли какво става? Ще ни съсипят съвсем. Това не са хора, това са из.роди.

24

Анонимен

преди 2 години

До АнонименТова се коментираше доста - разликата между ваксинация и преболедуване е спецификата на антителата - ваксината създава много специфични такива, докато преболедуването създава абсолютно от всичко, което имунната система познава. Затова се води че преболедуването не е толкова ефективно, особенно при наличието на нови щамове.