45

До 58

преди 2 години

Мълчи ве ,гнусняр сив облак !ХахахахаАйдв,нали протестирахте,нахълтвахте в МОЛ ...И !?Какво направихте ?Облак сив,освен да се разсеяш не виждам какво друго можеш да направиш ?Тръгнали шепа обитаци да преобръщат света.По полека ве . Хахахахаха..

44

До 53

преди 2 години

У лево залиташ ти ,умнико !!!Мдааа . Ще ви спрат тока !Планетата няма нужда от егоистични кр?тени !Или се ваксинираш или спазваш мерки и правила или в гората !!!Тва е !Нищо не можеш да направиш,умнико !Освен да блееш и кукуригаш по форумите !Ще ви спрем правата и да дишате ако трябва !*** !

43

Анонимен

преди 2 години

52 внимавай кого питаш дали си ясен! Защото ти си ясен, но опасен е не ясния ден, а сивият, с облаци, които не знаеш на дъжд ли идват, на буря ли или на ураган. Така, че ясен си. Виж, ние сме тия дето го удрят на сиви облаци.

42

Някой

преди 2 години

Лекарите и санитарите на прага на силите си, а оли*гОфрените -антиваксърчета тепърва набират сили! За клакьори Фигурнатът ще намери пари, а докторите...някой друг път! Важно е Фелдфебелът, Чалгата, отровните, Киретата и необолшевиките от Позитано, отново да се докопат до властта!

41

Анонимен

преди 2 години

Как разбира че ваксинираните го изкарвали по леко, че и без симптомно. Те нали леките случаи не би трябвало да са в болница.Нямам нищо против доброто момиче, но не вярвам на никого. Всички конспиративни теории се сбъдват една след друга. Медиите защо мълчат за това. На секундата прекъсват всичко политически некоректно.Вече и Д+ се появило...

40

Анонимен

преди 2 години

Идва нова мутация, ваксини те може да не и действат.

39

Малко ви обяснявахме

преди 2 години

До Анонимен 50На такива дебелоглави същества като теб и да му обясниш е безмислено, айде у лево.

38

До 46

преди 2 години

Не е ,да !Но ви го набодоха със сертификата.И още по-зле ще става за вас !Пълни ограничения за д?билите !Като не можете да живеете в общество и да се съобразявате с това,ще стоите във вас ,скоро и без работа !Ясен ли съм ?

37

Анонимен

преди 2 години

Всички студенти по медицина карат стаж по болниците. Много сте елементарни. Доброволец друг път.

36

баба

преди 2 години

Лапайте мухите и не учете...момичето си е учило и ще стане лекар, а вие си коментирайте

35

Анонимен

преди 2 години

Каква поредна драма.

34

Анонимен

преди 2 години

Къв си ти 42? Защо ти дължим обяснения? НЕ Е ТВОЯ РАБОТА КАК ЩЕ ЖИВЕЕМ И КАК ЩЕ СЕ ГРИЖИМ ЗА ЗДРАВЕТО СИ!!!

33

До активист на БСП

преди 2 години

Изчезвсй бе лъжец !!!Кви карантини !Дай линк,дай да видим от къде лъжеш така мазно !Лъжец мръсен !

32

crisis actor

преди 2 години

До Анонимен Питай Румбата с юмручето за колко те е продал.

31

Анонимен

преди 2 години

38, как не те мързи да пишеш толкова много излишни изречения. Голям мерак да ни обработиш. Къв си ти бе. Няма да се набодем!

30

Анонимен

преди 2 години

Кво ми слагате минуси бе,прошляци оглупели от бедност и робство !Кажете защо всички с починали и с тръби в усите са неваксинирани.Защо цивилизацията отвори всичко и живее нормално ? Защо стадионите им са пълни ?Защо бе ?Отговорете ! Не ми слагайте минуси !Защо запада победи К19 ?Защо тук умираме стотици дневно,берем души по домовете,затворени училища ?Защо ?Коментирайте статистиката на отношението смъртност -ваксиниран/неваксиниран !Давайте да ви видя цапаниците !

29

Активист на БСП

преди 2 години

В НИДЕРЛАНДИЯ има 75 % ваксинирани и пак са под карантина от днес!!!! ВАКСИНИТЕ не предпазват защото не са ефективни!!!

28

Анонимен

преди 2 години

До 39: Всичко ни е ясно. Що питаш.

27

До 40

преди 2 години

Кой те пита бе,кухар ?!Изчезвай !

26

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 30Най-малко ще се ваксинирам понеже евентуално някой си можел да остане или да си тръгне набийте си го в главите.те.