65

Симо

преди 2 години

Абе,ти дето си героиня в некъв твой си сериал,знаеш ли,че ако човек с естествен имунитет срещу ковид се ваксинира и се окаже,че той е от процента пациенти,при които има усложнения,а защо не и смърт и този човек има малки деца,моме,питам аз,кой ще гледа тези деца ?И отговорът е,че както в страни като Австрия,Египет и т н,където изследват преди ваксинация за антитела и не ги ваксинират,кой ти каза,че тук малцинството ще командва мнозинството!Ти за кво си в тва отделение;можеш ли Един абокат поне

64

избирател на Радев

преди 2 години

лъже сигурен съм не вярвам изобщо да има някакви болни там а пък за умрели никак не ми се вярва. кога пак ще ни пуснат да си пиеме ?

63

Анонимен

преди 2 години

Инокентий, за едно си прав. Ще молим за милост.

62

Анонимен

преди 2 години

Световният елит винаги е използвал невинни деца, за да предизвика съчувствие и да постигне целите си. Това детенце на клипа надали знае за какво става въпрос - дали са му да наизусти 5 изречения и 10 лв награда и ето ви поредната новина!

61

Анонимен

преди 2 години

Инокентий не си прав безвредни са но маркират памет в хората която може да бъде разпозната и атакувана на по късен етап до желания резултат. По

60

crisis actor

преди 2 години

До Анонимен Платена е бре, не видиш ли, маскирана и платена, продажница.

59

Златена

преди 2 години

А Даяна Георгиева защо беше без маска по време на интервюто? Защо е толкова безотговорна? Дали е ваксинирата? Ако да с коя ваксина? Защо не казвате тези неща!?

58

Инокент

преди 2 години

Не се ваксинирайте с това нещо то има деенка на извънземно с рога, то е син на Бил Гейтс. Всички ваксаните вече разнасят това деенка което има нужда от една година за да се размножава само без телото на човека в което се е фтеляло. След годината приемното тиало умира а извънземното само ще се размножава с деенкато си. Скоро ваксаните ще препаткват пот път и над път ще молиат за милуст

57

Анонимен

преди 2 години

До 74: Ние можем да ви игнорираме. Обаче вие ни се врете. Досади.

56

До манипулатора

преди 2 години

В Ню йорк са напуснали, да. 25%, като са казали, че системата без тях се срива. Останалите 75% ваксинирани са ги успокоили и са поели нещата, а незаменимите са в неплатен отпуск да четат и да се образоват. А може и някоя нова конспирацийка да захванат. Проблемът у нас е, че 75% са неваксинираните и няма как да ви игнорираме и да останете едни маргинали. Каквито сте в белия свят. В Германия дори в магазините не ви пускат, независимо с какъв тест.

55

Анонимен

преди 2 години

Да ги изхвърлят с ритници или да им искат дебела пачка. Като ги интубират в кома може и един кютек да видят как бие вируса.

54

Анонимен

преди 2 години

"Апелът е към всички студенти по медицина от горните курсове"? Ама така кажете бе, не си кривете душичките!!! Кажете си сега правичката, защо тогава плашите пpocтoлюдието с високопарни слова като: "Искате ли да се запишете доброволци в интензивно отделение да видите как се мъчат неваксинирани и интубирани?" За сведение, правеха ми гастроскопия без упойка! То е същото като интубацията, само че ми вкарват маркуча в езофагуса вместо в трахеята! Нищо страшно!

53

Анонимен

преди 2 години

Куньо е еманацията на пропагандата за ефективността на течностите. Три пъти се боде - пак болен. И в болница влязъл даже, никой не знае де е, що е, ко му има? Спотайва се като партизанин в землянка. А овчоглавите не са ли чували, че вирусите мутират? Затова всяка година има нова ваксина с/у грип. Но ваксинация е преди епидемията, никога в разгара й!Експертите, дето ни гледат нас "простите га ньовци" от високо, и на собствения си научен принцип плюха - никога бодене в условия на епидемия/пандемия

52

Анонимен

преди 2 години

Току що обявиха 42 000 нови случая в набодена чинно и надлежно Англия! А пък в Ню Йорк пожарникарите са напуснали масово работа заради задължение да се ваксат! Мда, явно е там е пълно с тикви и га ньовци.

51

Анонимен

преди 2 години

60, не знам на колко години си, но не е зле да спреш да гледаш американски сериалчета. Животът не е филма в който си мислиш, че си актьор. Вероятно си ходил прав под масата, когато тия които обиждаш сега, правеха стачки за да имаш правото точно ти, днес да гледаш Америка и да даваш пример със запада. Хората които подиграваш моето момче, са хората които ти извоюваха свободата да пишеш каквото мислиш по форумите. Същите тези хора искат само едно, правото да избират без натиск и манипулация.

50

Анонимен

преди 2 години

Кунчев де е?

49

До ваксинкста

преди 2 години

И твърдиш,че няма К19 или какво ?Какво ще ни препоръчаш да направим ние ? Какво ще препоръчаш на правителството да направи щом ваксиниран приятел ти е починал от К19 ?

48

Анонимен

преди 2 години

До надежда. . . Истинската ваксина само ще ни занули миличка но не се тревожи надеждата си отивала последна хи хи. . .

47

Анонимен

преди 2 години

Какви ли глупости нема да каже некоя кифла за 1000 лв.

46

Анонимен

преди 2 години

Практическите им упражнения са в болницата. Няма и да и платят сто процента. Възползват се за да пропагандират. Гад.ове.