111

Ъхъ

преди 2 години

Давам решението веднага! Имаше достатъчно време всички, които искаха да се ваксинират по лично убеждение да го направят. Оттук-нататък всички мерки трябва да отпаднат.

110

Анонимен

преди 2 години

Ще използват децата да си правят предизборната кампания. Тестовете, които поръчват, ще стигнат само за една седмица. Значи като ги пуснат на 8, таман след 14 като минат изборите ще ги върнат онлайн.

109

Анонимен

преди 2 години

Абсолютни лицемери! Ако толкова им пукаше за средното образование досега можеха да са го реформирали - да го дигитализират, да има учебни таблети, компютри за децата, интерактивни дъски, мотивирани и обучени на последните технологии преподаватели, със съвременна учебна програма, която ги учи на нещата, които ще им трябват в живота, без тежки раници, пълни с десетки учебници (за да усвоят едни пари едни издателства), да са им осигурили нормални условия (тоалетни, хигиена и т.н.).

108

Анонимен

преди 2 години

Реалността е, че тези мекотели се страхуват, че мерките, които взимат всъщност показват колко неадекватни са били през летните месеци.Страхът им стига до там - идват избори и ако народът излее гнева си на тях, след изборите секват обществените поръчки, подкупите, нагласените еврофондове, спира далаверата, от която живеят.

107

Ъхъ

преди 2 години

Мерките на Радев и сие са лицемерни!

106

До 110

преди 2 години

Дай решение ! Кажи кое решение е най-рационално и изгодно !Ако не можеш-обясни защо това решение е лишено от разум ?!

105

Анонимен

преди 2 години

Зарежете евентуалната далавера с тестовете. Ами ако детето зарази родителите си и те постъпят в болница или се случи най-лошото? Кой ще го гледа после? Кацаров? Денков?

104

Анонимен

преди 2 години

Не съм фен на Радев и антураж,но приветствам решението! Не може само да отхвърляме,да критикуваме,да блеем и да защитаваме позицията си така,все едно сме единствена институция в държавата!Живота в общество е компромиси,съвест,отговорност,дисциплина,зачитане на чуждото мнение.Демокрацията не е анархия,свободата не е слободия!Освен права имаме и задължения.В случая да пазим здравето на хората около нас.Който смята,*** не е длъжен-няма място сред народа,да хваща гората или да си правят комуна !!!

103

Мангъра

преди 2 години

Свръхпопулярен с намаляваща фенска маса с 300 по-малко на ден.

102

Анонимен

преди 2 години

Предлагам всички министри да си правят психиатричен тест всяка седмица с който да доказват, че са в състояние да изпълняват своите задължения.Защото това решение противоречи на всякакъв здрав разум.

101

Анонимен

преди 2 години

Вие децата на лабораторни мишлета ги обърнахте.

100

Анонимен

преди 2 години

Това са деца, не са тест събджекти да ми ги тествате и кой ще намаже парите от тези тестове, кой питам?

99

Анонимен

преди 2 години

Днес една колежка, която повече от седмица е на домашно лечение с положителен тест се влоши. Едвам дишаше и сатурация та и падна под критично ниво. Живее сама с дете на 11 години. 8 часа я разкарваха с линейката да търсят място в болница, в София всичко е заето. Накрая се намери място в частна болница срещу съответното заплащане. Сега се чудим как да помогнем за детето, кой да го гледа.

98

Анонимен

преди 2 години

Спират плановия прием за операции в цялата страна, но връщат всички деца в училище при вчерашната истерия за мъртви и болни? Това е или малоумно или просто на никой не му пука за децата. Важно е да се дадат едни пари за тестове на едни фирми. Та какво казвахте за корупцията!?

97

Пфу

преди 2 години

Ох, да я закриват тази държава, че ми писна вече!Трябва по-бързо да се мре. 300 на ден са много малко.

96

тъй де

преди 2 години

Заповедите на министъра, само към жена му.

95

Локи

преди 2 години

С тоз акъл скоро ще се видим.Поздрави:Ваш вечно верен Локдаун

94

Анонимен

преди 2 години

Цялата истина е, че тук в България става дума само за интереса на малка група хора който се стремят да присвоят колкото се може повече без да се интересуват за здравето и битието на хората. Във фейса има групи за хора търсещи дарители на кръвна плазма за техни близки, които са в тежко състояние, през няколко минути има нов пост.За съжаление тази зима ще влезне в новата ни история, като КЪРВАВАТА КОЛЕДА на КАЦАРОВ и ДЕНКОВ

93

Анонимен

преди 2 години

Ще ходят на училище до изборите!

92

Мдаа

преди 2 години

Герб направиха далавера с 400хл.ваксини на астра зенека и изтрепаха половината си електорат...тик вата масов убиец!