54

Анонимен

преди 2 години

Не се боцкаме достатъчно по план ли? Или много грип има.

53

Анонимен

преди 2 години

На "смелия борец" от първите редици е тежко. Ама то на кой не му е тежко. Какво да кажат тези със съсипан бизнес, безработни, живеещи с по 350 лева, самотно живеещи независимо от възрастта, или ако селото е на 60 км от града с един превоз на седмицата за да отиде на лекар. Така че малко по-скромно. В коя професия е леко. Да не забравят че все пак са на държавна хранилка.

52

Анонимен

преди 2 години

Възраждане ще покаже как става. Малко още остава.

51

Анонимен

преди 2 години

ЗА 2 години пандемия някой показа ли колко аджеба му са пълни ковидотделенията?Болниците пустеят и ми дрънкате лакърдии в коментари научени от медийна информация!Колко е леговата база в цялата държава бре?Защото не е нормално 2-3 000 ковид пациенти по статистика да заемат 20-30 000 легла!Нещо сте зле с математиката и.......обратно към втори клас!Бива,бива да защитавате,ама и наливайте в главите си отвреме-навреме малко ум!

50

Анонимен

преди 2 години

До 57/Не ваксинираният ходи в болницата, защото навярно някой ваксър заразен, с хвърчащата бележка скита и влиза навсякъде, като счита че е недосегаем и разнася заразата. Не ваксинираният се пази, не влиза по кръчми и т.н.

49

Joro

преди 2 години

Неваксинираниите в болница могат ли да кажат защо са отишли там? Нали не вярват на лекарите. Защо не отидат на лечение при тези, на които вярват. Аз не знам, ама как се отива във Фейсбук на лечение? Моето обяснение е, че са егоисти. Не ги интересува колко ще измъчат лекарите и на кого с друго заболяване ще отнемат лечението.

48

До 55

преди 2 години

Ти сериозно ли? Разходи се до една болница, влез вътре, бъди малко доброволец и после говори такива лъжи! Ама нямаш топките за това, нали

47

vlady

преди 2 години

До АнонименВиновни са лекарите, които пълнят болниците с кихащи и подсмърчащи за да източват НЗОК и така няма места за сериозно болни. Реално максимум половината от настанените извън интензивно отделение се нуждаят от болнично лечение.

46

До 50

преди 2 години

Аз си давам сметка, че сервитутките не можете да мислите, но плановите операции се спират, за да може лекарите да бъдат преразпределяни и да се грижат за такива неграмотници като теб, които все знаят повече! Мислиш ли, че са съгласни с това? Не са! Щото после пак на тяхното дупе ще се пишат всички планови операции и опити да спасят положението с тези, които сега трябва да чакат!

45

Анонимен

преди 2 години

Само седмица стискане зъби и в неделя масово гласуване с 32, в краен случай с 33, но в никакъв случай с 6!

44

Анонимен

преди 2 години

Абсолютна лъжа е, че болниците са претоварени.

43

Анонимен

преди 2 години

В България вече няма здравеопазване.

42

Анонимен

преди 2 години

Ами,да спрем и ние месечните здравни вноски!За чий и за какво ще ми правят удръжки след като здравната система и белодрешковците тотално абдикираха от задълженията си?Я да спрем плащанията,да видим колко време ще издържи ковид цирка! 5-6 милиарда лева за НЗОК дават фира всяка година от нашите заплати,ей и се изправя чучелото и затваря болнични заведения ей така- както му подсвирнат и когато пожелаят!

41

Анонимен

преди 2 години

Потърпевшите да се сърдят на антиваксърите. Ако се бяхте ваксинирали, сега нямаше да чакаме за планирано лечение и операции. Антиваксърите задръстиха болниците на България, въпреки че бяха го "изкарали всички лекото грипче," въпреки че плюят лекарите, въпреки че са безстрашни, здрави и прави, и ваксина не им трябвала.

40

Анонимен

преди 2 години

От радевите комунисти по-страшен вирус няма. Скоро ще бъдат изметени, малко остава.

39

Анонимен

преди 2 години

Само Възраждане!!!

38

Анонимен

преди 2 години

Ето това е дискотеки, кръчми да работят а отказват лечение на хората. Не на зелените сертификати! Не на дискриминацията!

37

Анонимен

преди 2 години

Идеята е по този начин след това тези хора да починат и да ги пишат че са починали от ковид.

36

Анонимен

преди 2 години

Поредната заповед от днес за утре на "отличниците" на Фигурата!

35

Потърпевш

преди 2 години

От половин година чакаме операция.Въпреки че не минаваме за спешна,положението ни не търпи отлагане.И този *** който не е бил никога практикуващ лекар се подиграва с болните хора .