64

Анонимен

преди 2 години

На власт беше тройната коалиция бкп_бсп.дпс и царчето СърГей беше премиер и сиромашията беше до шия сега пък бкп_бсп е на власт и се очаква сиромашия до шию по три пъти отгоре благодарим ви другаре протестъри за подмяната сменихте успешно благоденствието с тройна сиромашия това не го очаквахте и в най тъмните си сънища но ето че дойде сега всички ще берем ядове заради вашите безумия на 14 мислете за какво гласувате

63

Дедо Пенс

преди 2 години

1103 !!! Тоя улав ли е???!!!!

62

Анонимен

преди 2 години

Не са прогнози. И няма да бъде - вече е.

61

Анонимен

преди 2 години

Не бе, лошите прогнози не се случват, от 30 години само хубави неща се случват у нас и по света. Това е само новините да си правят оборото, споко, всичко ще се развива добре, всичко ще бъде прекрасно.

60

Анонимен

преди 2 години

Капитализмът рухна още 80те години. И тогава стана чудо което го спаси! Самите те не можеха да повярват, как руснаците и източноевропейците си смъкнаха гащите и им се наведоха за дънки, маратонки и западни стоки и за привилегията да пътуват на запад да мият улици. Започна разграбване на източния блок и Русия, но повече няма какво да грабят. Сега остава само локдаун и ваксинации през 6 месеца.

59

Анонимен

преди 2 години

Винаги лошите новини и апокалиптичните прогнози са се котирали по-добре, особено сред народ като нашия. Този човек от 2017г. вещае криза, което реално е неизбежно, но просто не уцелва момента. Малко е като ония, дето пускал тото, уцелвал числата, но не и тиража.

58

Анонимен

преди 2 години

Не, няма да е като кризата 2008. Ще бъде опустошителна. Западът повече няма ресурси да се развива при сегашната система. Ресурсите са в Русия.

57

до 69

преди 2 години

И кой ще живее в тия жилища? Необходими са или собственици или наематели. Дори и в София ( Ман. Ливади) половината апартаменти са празни, но закупени. Някои са така от предната криза. На българинът сметката все крива излиза.

56

О хо хо

преди 2 години

АМИ ТАКА Е! ЩЕ ЯДЕМ ПАСТИ КАТО НЯМА ХЛЯБ! МАХНЕТЕ ЗЕЛЕНИТЕ СЕРТИФИКАТИ!!! ЩЕ УБИЕТЕ ИКОНОМИКАТА!

55

Нритни спиърс на 19

преди 2 години

Който гласува за този грозен мошеник е много голям амсалакак!

54

Анонимен

преди 2 години

Само с едно не съм съгласен че имотния балон се надува. По скоро в западна Европа има балон и може би в София но в страната жилищата падат по бързо от инфлацията. Що се отнася да инфлацията аз си имам мой метод за изчисление . Първо към не фалирали икономики . Към рублата и юана еврото и лева паднаха с около 10 % обаче и там има инфлация и тя е поне 3 % заради цената на ресурси и енергоносители и слагам 1 % доларова инфлация когато долара беше слаб и става отколо 13 - 14 % реална инфлация.

53

Анонимен

преди 2 години

Тоя е икономист, колкото математикът Витанов е инфекционист.

52

Анонимен

преди 2 години

Глупости, задаващата се финансова криза, доколкото може да бъде определена като такава, няма нищо общо с тази от 2008, защото през 2008 година имамхме липса на ликвидност, а в момента това липсва, що се отнася до оценката му за инфлацията от 15-20% тя е абсолютно неточна, основния проблем който е в момента е подържането на свръх ниска лихва както от ЕЦБ, така и от БНБ, това е и основния двигател на инфлацията в момента, ако БНБ не се вземат в ръце и не коригират в скоро време ОЛП ще стане интере

51

Анонимен

преди 2 години

Обяснява добре не всичко познава но си заслужава да се слуша

50

Анонимен

преди 2 години

"професоре", когато банката отпуска ипотечен кредит, той НЕ постъпва по депозитна сметка на кредитополучателя! Тези разплащателни или оперативни сметки НЕ влизат в масата на депозитите. Ако това не ви е ясно - губя дар слово пред вашата "компетентност" и вашите изводи.

49

Анонимен

преди 2 години

До59 Човекът за всичко е прав,препоръчвам на всички да го гледат и най важното да го СЛУШАТ!

48

Радев

преди 2 години

Да Ви е честита промяната, другари и другарки!

47

До 54

преди 2 години

Хората вече са си купили и са се заробили 30 г. напред, така че ич не си прав

46

Анонимен

преди 2 години

Малка криза ли е в момента "пандемията", че и финансова да се появи?

45

ЕДИ КОЙСИ

преди 2 години

СПОКО ВСИЧКО Е ПОД КОНТРОЛ . БОЙКО ЩЕ ИЗВАДИ КЮЛЧЕТАТА ДОГАН ЩЕ НИ ПУСНЕ ЕВТИН ТОК НЯМА ДА УСЕТИМ НИЩО ОТ КРИЗАТА