110

гражданин

преди 7 месеца

АМИ ОЗАПТЕТЕ КОЛЕКТОРИТИ И ЧСИ В ТАЗИ КРИЗА..ЗА 2 ЛВ. РЕГИСТРИРАТ ФИРМА И СА ВЕЧЕ КОЛЕКТОРИ..ГРАБЯТ ЗАПЛАШВАТ..КЪДЕ Е ДЪРЖАВАТА ДА ГИ СПРЕ..БОРИСОВ ГИ СПРЯ ЗА ИЗВЕСТНО ВРЕМЕ А ВИЕ КАНДИДАТИТЕ ДА НИ УПРАВЛЯВАТЕ ЗАЩО НЕ ГИ СПРЕТЕ НАРОДА ВЪЗДУХ ДА ВЗЕМЕ ПОНЕ ЗА МАЛКО..ЕЙ НЯМА ДЪРЖАВНИЦИ В ТАЗИ БЪЛГАРИЯ..САМО ГОВОРЯТ ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ И МИСЛЯТ ЧЕ НЯКОЙ ИМ ВЯРВА..

109

икономист

преди 7 месеца

Но най-важната причина за това нарастване на спестяванията на хората, е това, че те в голямата си част изобщо не са пари на обикновенните хора, а на мултимилиардери, които по всяка вероятност са акционери в банките. И понеже не искат да се знае нищо за тях, и най-вече за произхода на средствата им, ги отчитат като отделни по-малки депозити.

108

Анонимен

преди 7 месеца

Кое й е зле на Русия в момента?

107

икономист

преди 7 месеца

До 121Не, че не е прав, а просто обяснението му е грешно. Или по-скоро е частично вярно. Те банките могат да отчитат и дадените кредити като депозити, когато ги превеждат по сметката на кредитополучателя. А по същия начин що да не отчитат и преведените заплати и пенсии на клиентите си? При положение, че средните заплати и пенсии ежегодно се увеличават, е нормално и да нарастват сумите уж по депозитите, а то всъщност става дума за разплащателни сметки.

106

Анонимен

преди 7 месеца

Ситуацията е сложна сложна - тези, които могат печатат пари като за последно, а ние само ядем хурката. Но професора направо уби коня с лопатата с твърдението си че депозитите нарастват защото се теглели много кредити за жилища, а продавачите трупали депозити. Та нали от тези депозити се дават кредити, а отделно банковата система има над 20милиарда лева депозити, които не знае какво да прави за това няма почти никакви лихви по депозитите...

105

ГЕРБ-крви

преди 7 месеца

Долу крадците и мафията ГЕРБ

104

Анонимен

преди 7 месеца

На голия ще му взмете скъсаните путури. Искат парите на имащите в западните държави.

103

Анонимен

преди 7 месеца

Какво? Русия? Че тя има размер на икономиката като на скъсаната италия. Не ми говорете глупости, Русия е мега зле.

102

Росен

преди 7 месеца

Спокойно, Радев и ,,почтените"ще ни ,,оправят"Както виждате на тях изобщо не им пука какво се случва в Българя.И учиндолците,ДБ ,разни Бабикяновци, просто ги хвана липсата.

101

Анонимен

преди 7 месеца

Щом 2008 е преживяна и сега ще стане.

100

Анонимен

преди 7 месеца

115 -а най-лесно е да предскажеш криза, която ти сам ще причиниш.

99

Handel

преди 7 месеца

Най-лесно да предсказваш криза. Ако познаеш всички казват "Брей, колко е учен"; ако не познаеш 1. Всички са доволни че не си познал 2. Дава ти възможност да кажеш "Благодарение на мойта прогноза бяха взети мерки и кризата беше избегната"

98

Анонимен

преди 7 месеца

Къде това? В Москва и Питер. А във Верхоянск как мислиш че е? А в останалите 90 процента от Русия?

97

Анонимен

преди 7 месеца

Тоя егати професорът, гледа с двете очи с различни посоки

96

обикновен българин

преди 7 месеца

Работя с руснаци.На практика наистина аз виждам че Русия е по богата.Защото тя има всичко- има газ нефт има силна военна промишленост.На практика тя продава от автомати до изтребители.Руснака има по ниска заплата от европееца.Ама с тая заплата може да живее по добре в Русия отколкото ние в Европа.

95

Анонимен

преди 7 месеца

Кога Русия е станала по-богата? С какво? С Ц 500 ли?

94

Анонимен

преди 7 месеца

Освен на европарите, разчитаме и на американски инвестиции, споко, всичко ще се оправи, цената на газта ще падне до 80$, нема проблеми.

93

Путин греши

преди 7 месеца

Путин винаги греши. Само дето Русия се развива, става все по-силна и по-богата, руснаците живеят все по-добре. А САЩ и ЕС затъват в блатото на кризата, населението им все повече обеднява. А Путин разбира се, винаги греши.

92

Анонимен

преди 7 месеца

Надявайте се.

91

Анонимен

преди 7 месеца

Разчитаме на плана за развитие и парите, които ще дойдат от Европейския съюз. Да се надяваме, че с тези пари кризата ще бъде смегчена. Плюс това ваксинирана Европа се въстановява икономически. Остават цените на енергоресурсите - да се надяваме, че до три месеца ще тръгнат надолу към по-нормални нива