104

гражданин

преди 2 години

АМИ ОЗАПТЕТЕ КОЛЕКТОРИТИ И ЧСИ В ТАЗИ КРИЗА..ЗА 2 ЛВ. РЕГИСТРИРАТ ФИРМА И СА ВЕЧЕ КОЛЕКТОРИ..ГРАБЯТ ЗАПЛАШВАТ..КЪДЕ Е ДЪРЖАВАТА ДА ГИ СПРЕ..БОРИСОВ ГИ СПРЯ ЗА ИЗВЕСТНО ВРЕМЕ А ВИЕ КАНДИДАТИТЕ ДА НИ УПРАВЛЯВАТЕ ЗАЩО НЕ ГИ СПРЕТЕ НАРОДА ВЪЗДУХ ДА ВЗЕМЕ ПОНЕ ЗА МАЛКО..ЕЙ НЯМА ДЪРЖАВНИЦИ В ТАЗИ БЪЛГАРИЯ..САМО ГОВОРЯТ ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ И МИСЛЯТ ЧЕ НЯКОЙ ИМ ВЯРВА..

103

икономист

преди 2 години

Но най-важната причина за това нарастване на спестяванията на хората, е това, че те в голямата си част изобщо не са пари на обикновенните хора, а на мултимилиардери, които по всяка вероятност са акционери в банките. И понеже не искат да се знае нищо за тях, и най-вече за произхода на средствата им, ги отчитат като отделни по-малки депозити.

102

Анонимен

преди 2 години

Кое й е зле на Русия в момента?

101

икономист

преди 2 години

До 121Не, че не е прав, а просто обяснението му е грешно. Или по-скоро е частично вярно. Те банките могат да отчитат и дадените кредити като депозити, когато ги превеждат по сметката на кредитополучателя. А по същия начин що да не отчитат и преведените заплати и пенсии на клиентите си? При положение, че средните заплати и пенсии ежегодно се увеличават, е нормално и да нарастват сумите уж по депозитите, а то всъщност става дума за разплащателни сметки.

100

Анонимен

преди 2 години

Ситуацията е сложна сложна - тези, които могат печатат пари като за последно, а ние само ядем хурката. Но професора направо уби коня с лопатата с твърдението си че депозитите нарастват защото се теглели много кредити за жилища, а продавачите трупали депозити. Та нали от тези депозити се дават кредити, а отделно банковата система има над 20милиарда лева депозити, които не знае какво да прави за това няма почти никакви лихви по депозитите...

99

ГЕРБ-крви

преди 2 години

Долу крадците и мафията ГЕРБ

98

Анонимен

преди 2 години

На голия ще му взмете скъсаните путури. Искат парите на имащите в западните държави.

97

Анонимен

преди 2 години

Какво? Русия? Че тя има размер на икономиката като на скъсаната италия. Не ми говорете глупости, Русия е мега зле.

96

Росен

преди 2 години

Спокойно, Радев и ,,почтените"ще ни ,,оправят"Както виждате на тях изобщо не им пука какво се случва в Българя.И учиндолците,ДБ ,разни Бабикяновци, просто ги хвана липсата.

95

Анонимен

преди 2 години

Щом 2008 е преживяна и сега ще стане.

94

Анонимен

преди 2 години

115 -а най-лесно е да предскажеш криза, която ти сам ще причиниш.

93

Handel

преди 2 години

Най-лесно да предсказваш криза. Ако познаеш всички казват "Брей, колко е учен"; ако не познаеш 1. Всички са доволни че не си познал 2. Дава ти възможност да кажеш "Благодарение на мойта прогноза бяха взети мерки и кризата беше избегната"

92

Анонимен

преди 2 години

Къде това? В Москва и Питер. А във Верхоянск как мислиш че е? А в останалите 90 процента от Русия?

91

Анонимен

преди 2 години

Тоя егати професорът, гледа с двете очи с различни посоки

90

обикновен българин

преди 2 години

Работя с руснаци.На практика наистина аз виждам че Русия е по богата.Защото тя има всичко- има газ нефт има силна военна промишленост.На практика тя продава от автомати до изтребители.Руснака има по ниска заплата от европееца.Ама с тая заплата може да живее по добре в Русия отколкото ние в Европа.

89

Анонимен

преди 2 години

Кога Русия е станала по-богата? С какво? С Ц 500 ли?

88

Анонимен

преди 2 години

Разчитаме на плана за развитие и парите, които ще дойдат от Европейския съюз. Да се надяваме, че с тези пари кризата ще бъде смегчена. Плюс това ваксинирана Европа се въстановява икономически. Остават цените на енергоресурсите - да се надяваме, че до три месеца ще тръгнат надолу към по-нормални нива

87

Анонимен

преди 2 години

Путин естествено греши, защото човешката природа е ненаситна. Винаги ще има търсене. Човек така е утроен, че ако има 10 чифта обувки, ще си купи и 11-ти. Ако има 200 милиона, ще иска да ги направи 400. Примери бол.

86

Анонимен

преди 2 години

Съсредоточете се във ваксините. За финансите - има кой да мисли и да ги управлява, и това определено не сте вие :)

85

Анонимен

преди 2 години

Парите пак ще се обезценят както през бкп_бсп.дпс и ндсв беше само че три пъти повече само малоумените българи не разбраха че сами си го докараха това безнадеждно положение като послушахте сестра Галевица и Учиндолския чалгаджия сега заради вашето безумие ще страдаме всички българи О.л.и.г.о.ф.р.е.н.и