231

ЬЬЬ

преди 2 години

Ваксинираните хора са по-опасни от неваксинираните,защото,даже без симптоми, могат да пренасят и да заразяват здрави хора и,според мен,е много опасно,че те имат право на зелен сертификат и да се движат без ограничения.Тези сертификати само разделят хората и не са решение на проблема,а вируса не пита кого да зарази и да умори-ваксиниран или неваксиниран. Рецептата е всеки българин да преболедува и каквото Бог отреди.

230

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 280 "Тегава работа човек... ама няма как, всеки търси начин да се оправя сам." Ако спрете да мислите как "да се оправяте сами" и започнете да мислите как е добре "да се оправяме заедно", ще стане по-различно.

229

До 273

преди 2 години

Да, заради тия като вас. Дали има друга държава, която е пълна с умници, и е толкова зле? Няма. Защо ли? Глупав и НЕОБРАЗОВАН народ. Отвратен да останеш чак.

228

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 276 Знам как са нещата, но за това не е виновна държавата. България се измъква бавно от мизерията, но не става от днес за вчера. Макар че с тия, които ни управляват сега,изглежда, че ни готвят още неприятни изненади, не съм сигурен дали няма да се плъзнем пак назад и то доста сериозно. Успех с операцията. 15 хиляди не са малко пари, но не е края на света, особено за такава важна операция.

227

Анонимен

преди 2 години

Тегава работа човек... ама няма как, всеки търси начин да се оправя сам. На никой вече не му дреме болен ли си, здрав ли си. Ако нямаш пари си заминаваш директно. Всичко само в ръцете те гледа какво и колко ще платиш... казвам ти, тегава работа.

226

ОЛЕЛЕ!

преди 2 години

в ПОСЛЕДНИЯ АБЗАЦ ЗАВОАЛИРАНО СЕ КАЗВА - 13 ДУШИ ЗА ТОВА СЕНОМОШИЕ СА ПОЧИНАЛИ, НО СА БИЛИ С ВАКСИНА. А ВЧЕРА БЯХА 19!............МИ АКО СРЕДНО ЗА ДЕН СА 15, ИЗЛИЗА, ЧЕ ЗА 1 МЕСЕЦ УМИРАТ ОКОЛО 450 ВАКСИНИРАНИ!!!

225

Анонимен

преди 2 години

И има общо с осигуряването ми. Искаха да мина скенер, но цената от 470 лв.... и си казах че мина с направление. Ще мина ама друг път, отказаха ми направление за скенер и ще мина свободно но не там в болницата а на друго място, където е 210 лв. скенера.

224

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 273 Не ти дреме, че ще става по-зле. Личи си по това, че спомагаш с откровено неверни твърдения. Ще ревеш и ти, нищо, че си мислиш, че живееш изолиран от другите.

223

Анонимен

преди 2 години

До АнонименТочно заради това, лежах в болница във Франция. За 20 дена сметката беше 59 000 евро. Добре че бях с френски договор, та не платих нищо. Отделно за да се оперирам там, цумата беше 24 000 евро. Непосилна. Затова търся начин тук, но... само едно място намерих и това е.

222

Анонимен

преди 2 години

Моабета за четвъртата вълна взе да се изтърква и не е интересен. Да видим петата как ще е. И така, до края на света...

221

Анонимен

преди 2 години

всички невярващи, не носещи маски и антиваксъри са престъпници и убийци - убивате хора, ваши сънародници

220

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 265 "Аневризма на Аортата с Руптура. Напиши в гугъл и виж за какво става въпрос. И не всеки хирург може да я направи. Само на едно място в България могат да я направят. И болницата е частна. Там си плащаш..." Ами, трябваше с ПОСЛЕДНОТО да започнеш: болницата е ЧАСТНА. Това няма нищо общо с осигуряването ти. Колкото по-малко хора могат да я направят, толкова е по-скъпо. Доста хора търсят помощ извън България дори, а там за какви пари става дума ... Това е системен проблем.

219

Анонимен

преди 2 години

До до 258Аз го изкарах. Верно тежко и в нас на антибиотик, но го изкарах.

218

За мен, ваксините

преди 2 години

Не действат! Знам, че не сте съгласни с това твърдение, но поне за миг се замислете върху простичкия факт: Една ваксина е ефективна, ако е в една доза. Ако е в две(в рамките на една година) - тя е слабо ефективна. Ако в рамките на една година се сложат три, а се говори за четири и пет дози, то тогава ефективността и си е направо съмнителна!

217

до 258

преди 2 години

еми значи и ако те лепне вируса ще си плащаш и за него се и никой нищо няма да ти връща. Дървен философ.

216

радевщина в действие

преди 2 години

Това е дереджето до което ни докара един злобен шапкар и неадекватните му ортаци от правителството.Комунистите този път се справиха с фалирането на държавата още по-бързо и от преди.

215

Интересно ми е

преди 2 години

Защо стойностите на приетите в болница, и починали с Covid ваксинирани са толкова близки?

214

Анонимен

преди 2 години

До АнонименАневризма на Аортата с Руптура. Напиши в гугъл и виж за какво става въпрос. И не всеки хирург може да я направи. Само на едно място в България могат да я направят. И болницата е частна. Там си плащаш...

213

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 260 "И в кое не е прав Мангъра? За един град от 50 хиляди души, по 100 човека дневно, за година и половина кой не е минал още през ситото и такива, които не са усетили нищо. Какво се е променило...Вирусчето си върви, статистиката също." За кое Е прав? Аз не се сещам ЕДНО нещо, за което да е дал ПРОГНОЗА, и да се е оказала вярна. Общите приказки знаем, че ги може, но като се стигне до конкретни очаквания и всеки път е в грешка.

212

Анонимен

преди 2 години

ПП - Промяната е видима. Препълнени болници и морги