251

Ваксиниран

преди 2 години

До АнонименВаксинирах се. Не агитирам. Само да кажа, че в декларацията няма отказ от права. Пише, че се информираш че може да има странични ефекти, които са краткотрайни и ако се появи нещо специфично в твоя случай да уведомиш личния си лекар и агенция по лекарствата или нещо такова.

250

Анонимен

преди 2 години

Укрепвайте имунитета си с природни средства - фитонциди, пчелни продукти, зеолит, медицински гъби и др. При първи симптоми - сребърна вода или ивермектин, цник+хидроксихлорохин. Най-важното - хранете се здравословно, спортувайте и никакъв стрес! Помогнете на тялото си да бъде здраво!

249

Анонимен

преди 2 години

И днес има 13 починали ваксинирани. Защо ваксината не ги спаси?

248

Анонимен

преди 2 години

Отвориш интернет има вирус, затвориш интернет няма вирус.

247

Анонимен

преди 2 години

СПОКОЙНО НАРОДЕ, КАКТО КАЗАХ ДОСТА ОТДАВНА,ПЪРВО - НЯМА "ЧИСТИ" ОБЛАСТИ. ВТОРО - ЕВРОПЕЙСКАТА КОМИСИЯ ЛИЦЕМЕРНО НИ ЗАБЛУЖДАВА, ЧЕ СЕ "ГРИЖИ" ЗА БЕЗОПАСНИ ВАКСИНИ. И ВЪПРЕКИ ТОВА НИЩО СТРАШНО. КОВИД 19 АПРИЛ,МАЙ ПЛАВНО ПОНИЖАВАНЕ. ЮНИ,ЮЛИ,АВГУСТ,СЕПТЕМВРИ ПЛАТОТО НА МИНИМУМА (15-25% от сега),ОКТОМВРИ ПЛАВНО НАРАСТВАНЕ. НОЕМВРИ,ДЕКЕМВРИ НОВАТА ЧЕТВЪРТА ВЪЛНА. ЗА ВАКСИНА ИСКАМ СПУТНИК V. ИМАТЕ ЛИ?? ОСВЕН ТОВА НЕ ПОДПИСВАМ НИКАКЪВ ОТКАЗ ОТ ПРАВА!!! ЗА ОСТАНАЛОТО СИ ОТГОВОРЕТЕ САМИ.

246

Анонимен

преди 2 години

Конституцията е върховен закон и другите закони не могат да й противоречат, пък камили една нредба на здравен министър. НЕ на дискриминацията. Междудругото това го пише й в учебник за 9 клас. НЕ на зелените сертификати!

245

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 298 Да, нищо не става без пари. Всъщност, обаче, не си много прав. Проблемът не е в размера на вноските като процент от дохода. И там са горе-долу същите. Проблемът е в това кой у нас колко плаща. Масово се осигуряват на нисък доход и крият данъци. Съответно осигуровките са малко. След това идва крадене като втора употреба техника да се купи на цена двойно на нова, фиктивно закупени лекарства, фиктивни пациенти и т.н. Приходи малко, разходи в пъти над истинското и ето ти БГ.

244

Б

преди 2 години

До А....... Тук съм! Кажи?

243

Анонимен

преди 2 години

Процентът на приетите в болница са 90% неваксинирани и ...10% ваксинирани. От починалите 91% неваксинирани и ...9% ваксинирани. Когато общият процент на ваксинираните се вдигне ще нарасне и процента на заболелите - ваксинирани и за съжаление и процентът на починалите- ваксинирани в болница. Трябва да се ваксинираме, но...за съжаление това не ни решава напълно проблема.

242

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 296 Много можем да си говорим за това колко и къде може да се подобри системата, но тия приказки, как можели да стават магии за без пари ... ги забравете. Във Франция здравните вноски като сума са доста по-високи от тези в България. С нищо нещо не се прави, както ни лъжеха преди 89та.

241

Анонимен

преди 2 години

При 5 хил. заразени на ден след две-три седмици ще има 150 - 200 починали на ден. Иначе казано 4% у нас са си заковани още от началото на заразата. В другите страни е 1,5 - 2%. Това е ясен знак за качество на живот, профилактика на заболяванията и ниво на здравеопазване. Ваксинацията не е за коментар.

240

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 288 Има разлика между България и Франция. Там му искат тези пари, защото не е осигурен и няма медицинска застраховка. Тук просто плаща НЗОК. Другата разлика е, че във Франция не работят с клинични пътеки и измамите са много по-малко. Пишат си за цялото лечение какво ти правят, колко струва, накрая подписваш фактурата, а здравният фонд изплаща след проверка за надписване и той. Тук може да не лежиш, да не ти дадат лекарство, но за пътеката ще платят пълно. И ето ни измамите...

239

А

преди 2 години

Къде отидоха *** антиваксърски кратуни с IQ по-ниско от на ютия?!??

238

Анонимен

преди 2 години

До 270 За мен, ваксините - Ваксинирането срещу полиомиелит се извършва с пет инжекции през пет месеца, Санофи *** една ваксина срещу хепатит Б, която също се инжектира пет пъти. Много ваксини изискват реваксинация след 5 години. Така че си личи, че нямаш елементарни познания в тази материя. Кубинските ваксини срещу ковид - абдала и соберана се поставят с три инжекции. Това че при ваксините срещу ковид се налага поставяне на трета бустерна доза само засилва имунитета - нищо лошо няма в това. Обратното

237

амунилен

преди 2 години

Ние сме най-големите умници и нас нищо не може да ни събори! Целия друг свят са глупаците!

236

ПУ ТИН

преди 2 години

КАЦАРОВ ИЗИГРА ВЧЕРА ЕДНО ХОРО ЗА ДА СПРЕ ВИРУСА, ДНЕС ДА ОПИТА С КЮЧЕК!

235

До Ььь

преди 2 години

Aко се бяхте ваксинирали, в болниците щеше да има 1000-1500, а умиращите да са 10-15. Не по 200 средно на ден. Това е разликата. Съществена. Ще измре народът сега. Всеки ще загуби по някой. Гладна, болна и студена зима. А имаше ваксини!

234

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 278 И това не е така. На мен са ми отказвали направления за да отида на елементарен преглед, защото съм отишъл в края на месеца и направленията за свършили. Знам, че когато си засегнат не е лесно да вървиш срещу собствения си интерес, но трябва да признаем, че и лекарите не работят за едно потупване по рамото. Пробвай някъде другаде да те лекуват за "без пари". Сам каза, във Франция искат 24 хияди евро само за операцията. 59 хиляди за 10 дни. Как да стане?

233

ПУ ТИН

преди 2 години

КАК ДА СЕ ВАКСИНИРАТ ВЪЗРАСТНИТЕ КАТО ОЩЕ ВЯРВАТ И ЖИВЕЯТ СЪС СПОМЕНА ЗА СССР А НЕ ВЯРВАТ НА НАТО?

232

Анонимен

преди 2 години

Калпава ваксина! Пет месеца чакам да ме убие и нищо! И Гейтс не се обажда...