39

Анонимен

преди 2 години

До българин Не, не съжаляваш, че го казваш, поне не в директен смисъл. Просто по- интелигентните от вас вече виждат, че позицията "аз съм против всичко" почна да губи в пряк и преносен смисъл. Има една стара българска приказка, за една жена, която спяла с незалостена врата. След като я изнасилили, станала и заключила. Та и на нас акълът винаги ни идва отпосле.

38

Диана

преди 2 години

До Анонимен51 "ИВЕРМЕКТИН" не беше ли лекарството, с което лекуваха Тръмп и което се внасяше и у нас, но не за тестване, а за лечение направо...Може би това е друго някакво лекарство...

37

До #36

преди 2 години

Аз от 17 години не живея в България,, прибирал сам се за 30 дни ..Аз ако сам няма на ми издържат нервите , ще я ощавя като кокошка !!!

36

Анонимен

преди 2 години

Лекарството се нарича ИВЕРМЕКТИН! В Нигерия 210 мил. население, 2740 починали, без маски, без ваксинация, без разстояние и масово прилагане на ивермектин при начални оплаквания! Ако можете да четете статистика т.е. числа и някой друг език има го в свибоден текст. Аз го четох на английски от световната СЗО, но го има и на френски! Стига пропаганда! За пропагандистите съд, затвор и изземане на активите след 2019 г., а те не са малко вече!

35

Диана

преди 2 години

До българин В Англия няма никакви формуляри за подписване - там всеки се ваксинира, сега е ред на малките...Иначе слагат и бустер ваксина и ... махнаха огромните походни болници, които бяха построили за ковид-а миналата година...Въпреки, че сега има много заразени, починалите са чудовищно малко!

34

българин

преди 2 години

До: номер 43 "Не е необходим зелен сертификат при посещение в медицински център "Света Елисавета" - Клиничен Институт за Репродуктивна Медицина - Плевен.

33

българин

преди 2 години

Както вече отбелязах, измислените "сертификати" са не само безполезни, но и вредни. В ЕС ваксините към днешна дата не могат да се направят задължителни, по простата причина, че от ЕМА все още изискват подписан формуляр за информирано съгласие. Няма как да си задължен да подпишеш че са те информирали и си се съгласил, ако не си се съгласил. Това е правен абсурд! В САЩ от FDA издадоха пълно разрешително, отпаднаха формулярите и ги направиха задължителни ваксини. Така може.Тук - не!

32

българин

преди 2 години

Накрая на пресконференцията, не знам откъде му дойде тази идея, Кацаров накара всички доктори да се хванат за ръце. Забележете - с маски, но за ръце!!! Надявам се поне да са си ги измили хубаво със *** преди това. Да, хирурзите задължително работят с маски. И с ръкавици. Защо ли? Ами, главната причина е, че работят с открити рани. А те лесно се заразяват с БАКТЕРИИ! Хирургичните маски са добра антибактериална защита! Вирусна - не толкова добра.

31

Доцента

преди 2 години

Да се поддържат 200 легла десетилетия наред без нужда, за да може, ако станело война да се отреагира ли бе ***? Кой ще ги плаща тези легла? А кой ще плаща лекарските екипи, обезпечаващи тези легла? Във военно време се правят полеви болници с достатъчно на брой лега, не бери грижа неграмотнико.

30

българин

преди 2 години

В този ред на мисли, след като се видя (това не е конспиративна теория, а официално признат факт), че и ваксинирани заразяват колкото неваксинирани, може би само ваксинираните боледуват по-леко и умират по-рядко, то налагането на измислените "сертификати" е дикат, терор и насилие което е безполезно! Нещо повече - то намалява броя на желаещите да се ваксинират, защото се чувстват използвани.Ако кампанията беше позитивна, без плашене, сигурно щеше да има по-голям успех.

29

Анонимен

преди 2 години

Човечеството се превърна в експеримент, вие ми говорите за експериментални лекарства срещу ковид.

28

анонимен

преди 2 години

Плевен има най-силната медицина в България. Също най-много лекари на глава от населението. Най-модерната в България клиника ,,Сърце и мозък,, .

27

българин

преди 2 години

Не ме интересува колко минусчета ще ми слагате или колко плюсчета - няма да ги броя. Изгледах докрай пресконференцията и имам няколко коментара по случая: Като цяло целта и беше призив/молба към всички да се ваксинират. Прави впечатление обаче, един доктор (не запомних кой) каза, че се е ваксинирал и въпреки това се е разболял, но по-леко. На журналистите не дадоха да задават въпроси, но аз бих попитал в тази връзка - какъв е смисълът тогава на сертификатите?

26

Хан Крум

преди 2 години

За българина има само едно универсално лекарство и то е тоягата. От друго не разбира.

25

българин

преди 2 години

До: номер 31 Съжалявам че ще го кажа, но ваксинационната кампания се провали. Гледам в момента пресконференция по БНТ1. По начина по който говорят имам предчувствието, че ще продължат докрай с провала.Не става с плашене и насилствено въвеждане на сертификати - това трябва да спре!Още веднъж повтарям - съжалявам че трябва да го кажа!

24

Анонимен

преди 2 години

Според много кретеняци, във ваксината имаше чип. Според други такива ***, ваксинараните умирали. Според други тиквочи, ваксината била неразработена. Слагали физиологичен разтвор, вместо ваксина. Много ми е интересно, какво предстои да измислят сега за това хапче ??

23

Анонимен

преди 2 години

Бре,ти да видиш,деверът на малкото соколче разработвал чудотворна панацея!

22

Анонимен

преди 2 години

Срещу вируси има само ваксини, не и лекарства. Това не са бактерии и не се лекуват директно

21

Анонимен

преди 2 години

Тръгнал доктор да си прави експерименти ... и то с на хората живота !!!Нямате връзка с главния мозък... *** ...Езък че е приятел па мой добър приятел ..Ще му го кажа в лицето ....От касе на къде доктор се занимава с ^Вируси^????

20

Анонимен

преди 2 години

Тоя поне да не се Излага,наясно ли е въобще,колко струва и колко време трябва за да решиш да правиш тестове и евентуално да регистрираш нов лекарствен продукт в САЩ?В България едва ли има фармацевтична компания която да покрие всички изисквания на Американската Агенция по Храните и Лекарствата-FDA още повече пък и да може да ги обезпечи финансово!