59

Анонимен

преди 2 години

Лекари разработват експериментално лекарство срещу COVID-19 . . . А КАКВИ ДА СА ЛЕСОВЪДИ! ЕДНО ЗАГЛАВИЕ НЕ МОЖЕТЕ ИЗМИСЛИТЕ!

58

SarsCov2

преди 2 години

С 800 лв заплата, трудно може да мисли българинът за профилактика.

57

Анонимен

преди 2 години

"Лекари разработват експериментално лекарство срещу COVID-19" - ми лекари ще го разработват, никой не е очаквал тази работа да се свърши от механици ;)

56

555

преди 2 години

Може би някои от вас са чували за"Плазмата на Кеше" Това е ирански професор ядрен физика по космически технологии ,който обяснява откритието си със взаимодействието на енергиите. Нека всеки сам да си прецени дали е новия Остап Бендер , или съвременен Тесла. Той обяснява във видео как всеки може да си направи уред за плазмена вода за унищожаване на всякакви вируси вкл. и ковид .Напишете на you tube - anti-virus (gans) и гледайте видеото което е 19.35 минути. Българска фирма вече прави бизнес .

55

Анонимен

преди 2 години

фалшивите новини и дезинформацията в разцвет гледала филм по анг телевизия и край това е достоверно , ами прочети изследването има го в интернет , това е с образованието и четенето , а пък сега вече и да се научат да четат не им дават

54

Анонимен

преди 2 години

e точно за изследването на китайското изс на ковид от фрагменти от вируса говоря, друго няма , не са изолирали днкто на вируса а части от него и компютърно са го допълнили за ваксините

53

Do49 замислям се

преди 2 години

ДАЛИ РАСАТА НЕ Е ОТ ЗНАЧЕНИЕ ПРИ ЗАБОЛЯВАНЕ И СМЪРТНОСТ ОТ КОВИД?В НАЙ-ВАКСИНИРАНА Европа най-много болни.В АФРИКА най-малко.Как е заболеваемоста в Авганистан и другите страни от близкия Изток,като там си е война?Ваксини?Починали от ковид?

52

Диана

преди 2 години

До Лекар Не съм лекар, наистина, но това, което знам, знам. Лично видях по английски канал дългия компютърен код на ковид-а - не мога да споря дали е на ДНК или РНК, но мисля, че беше ДНК! Както и да е! Не това е важното в случая - ти не се хващай за думата като ***.то БСП /освен ако не си такова,де!/..Важното е, че по този код може да се идентифицира вируса!И аз не давам съвети на никого, БСП!Това е просто едно възможно решение, което не разбирам защо упорито се заобикаля-вероятно е трудно

51

Анонимен

преди 2 години

Еййййй всеки в днешно време се опитва да направи некой лев от тая настинра.

50

Лекар

преди 2 години

До Диана Вируса е РНК!!!Чети повече и от където трябва.И не давай съвети за нещо от което въобще не разбираш!!!

49

Диана

преди 2 години

До експериментатори Как не са изолирали вирус, когато Китай имаше ДНК на ковид-а още в началото на пандемията?!...Той може да се проявява, влезнал в клетката, но това не значи, че не съществува преди да влезне там! А като имаш ДНКто не мисля, че е много трудно да се открие вируса по него или да се изработи щит против него или да се манипулира вирусчето така, че да не му е приятно в твоето тяло и да бяга от там, или...

48

Анонимен

преди 2 години

Лекарите да почнат да четат и да работят - т.е. да лекуват, вкл. с вече наличните лекарства. Не да тичат по коридорите и да бият антибиотици срещу вирус!

47

Диана

преди 2 години

До българин Мисля, че това решение да се подписваш, че си информиран за ваксината, само вади очи вместо да изписва вежди! Не е грешно, но слага здравната система под натиск, защото за лекарите става мнго по-тежко да убеждават хората след като официално държавата им казва, на практика, че ваксината е опасна за тяхното здраве и те трябва да помислят много по въпроса..Ето защо казвам, че министрите трябва да са ПОЛИТИЦИ, а не експерти - те трябва да умеят да водят хората към правилното решение

46

експериментатори

преди 2 години

какви тъпотии вече накараха и докторите да говорят първо те не са изолирали вирус на ковид понеже се проявявал само като влезе в клетката , за ваксините са изполвани фрагменти уж от 5-6 проби и компютърно правят този вирус от ваксината , все едно да ти кажат ето 2 врати и сглоби мерцедес и този изкуствен вирус е вариант то не е ковид и заразява

45

Лекар

преди 2 години

До 555 Напротив!Има го по аптеките.Казва се Хювемек 3 мг 30 тбл.При проявили се симптоми се взимат по 10 тбл.дневно,3 дни точно в един определен час!!!За профилактика схемата е друга.Освен това могат да ти го направят чрез поръчка и съобразно килограмите ти в лабораторията на аптека "Ерудита".Между другото Израел започна лечение с ивермектин още през май!!! миналата година!През април тази годинана СЗО съобщи че към момента Ивермектин са приели над 4,5 млрд човека на планетата!!!

44

българин

преди 2 години

До: номер 59 (555) Лекарството Ивермектин е препарат който се използва отдавна срещу *** като нематоди и други.Клинични ин витро проучвания показват, че той притежава и антивирусни качества. За съжаление обаче, досегашните данни показват, че да бъде ефикасно при човека, това лекарство трябва да бъде прилагано в много по-големи дози, което по-скоро може да навреди на човека и може би да го убие, вместо да го излекува.Това са факти, не си ги измислям.

43

555

преди 2 години

Ако е доказаното в не една и две държави лекарство "ИВЕРМЕКТИН" няма да може да пробие в ЕВропа , защото европейската агенция по лекарствата го неглижира още преди няколко месеца , а защо, на всеки умен човек е ясно , но в никакъв случай не от филантропски подбуди. Има и други лекарства , които спират репликацията на вируса в клетките , но дай боже да станат популярни в България и населението да има избор.

42

българин

преди 2 години

До: номер 54 Напротив, съжалявам, и то много! Повярвай ми! Примерът който даваш е много добър - изнасилените сме всички ние, а изнасилвачът е правителството и всички знайни и незнайни "доктори". В България останаха много малко добри, наистина добри лекари!Когато майка ми я приеха преди 9 години в спешното, ми казаха че 790 не било много висока стойност на креатинин. При референтни стойности от 68 до 98??? После я приеха за хемодиализа. След няколко дни почина.

41

българин

преди 2 години

До: Диана (номер 50) Така може. В Англия е възможно да са отпаднали формулярите за информирано съгласие, защото Англия вече не е част от Европейския Съюз. Те си имат собствена агенция по лекарствата, която може да е издала пълно разрешително (не съм проверил още). В България нашата ИАЛ е подчинена на европейската ЕМА и сама не може да направи нищо. За добро или за зло сме част от ЕС. А докато сме част, ИАЛ изпълнява това, което се нареди от ЕМА.Сигурно ваксините помагат донякъде.

40

Анонимен

преди 2 години

До Диана Не, няма нищо общо с инвермектин. Ното пък Тръмп са го лекували с това.