7

Анонимен

преди 2 години

Това за нас е супер, че сръбската партия печели. Реално е по-добре открита битка, отколкото уж "добри" отношения ... П.С. Тия около вардар не трябва да влизат в ЕС докато поне 3 поколения не учат по учебници близки до реалността и не фалшифициращи нищо българско

6

Отец Паисий

преди 2 години

Не разбрах как се отнасяме в България с гражданите с Македонско самосъзнание.Надявам се,че никой не е зле настроен към самоопределящите се като македонци в България. Добре,че до сега не е имало асимилация в България и всеки може да се самоопределя сам към кой етнос принадлежи и има свободата да се сдружава без да бъде преследван и да може свободно да членува в партии и организации на малцинствата в България.

5

аз

преди 2 години

Мисля че е крайно време да се прекратят преговорите с макитата за влизане в ЕС

4

Анонимен

преди 2 години

Досегашните управляващи бяха лицемери, тук говориха едно, в Македония друго, в Брюксел трето, спечелилите в момента открито и без лицемерие ни мразят, това е разликата.

3

Тия

преди 2 години

същества макетата разбират и уважават само твърдата игра. Както гърците го направиха. Крайно време е от наша страна да има действия на омразата!

2

Анонимен

преди 2 години

Всъщност, в МК спечали по-антибългарската партия, на фона на това, че досегашните се заиграваха с Боко Тик вата.

1

Шупак

преди 2 години

Айде улево античните край Вардаро!Хич не ни и трябват- бил съм там и макар да има и свестни, повечето ни мразят!Защото в основата на семплата им държавица и "идентитетот" е българомразството!Изчезне ли то- няма да я има и дЪржавата им...