27

BOLGAR

преди 2 години

Няма какво да ви пишем историята тя вече е написана и то не от българи, а от чужденци като Анри Пози. Тях не ги четете, а те са писали за вас, не може дори да ги обвините в лъжа, защото не са имали интерес да лъжат, тяхната работа е била да докладват реалното положение. В докладите на чуждите разузнавания, като ЦРУ, ясно се казва, че мнозинството от населението на Македония е с български характер.

26

Бул гур

преди 2 години

След като Македониа влезе като равноправен член на EU и тогава след първото им преброяване ще разберем колко от тях се определят като българи, с българско самосъзнание. Сега си мислим,че сме хи хванали за топките и ще играят по нашата *** и ще им пишем историята както ние намерим за добре. Отново заблуждаваме себе си.Не става така...

25

Анонимен

преди 2 години

Сталин, Тито, Димитров ги отделиха от Сърбия. Велико дело са направили. Велики хора. Толкова можаха да направят след войната. Ние 30 години какво направихме?

24

аз

преди 2 години

никога няма да го игнорирам

23

ГОЦЕ

преди 2 години

Сюлейман паша е србин...... руски србин..... югословенски ***....

22

ре

преди 2 години

се ве

21

Шопо

преди 2 години

Моята баба Вена е от село Тръново;Крива паланка! Тя е българка!!!!!!

20

Малко за политика

преди 2 години

Всичко ще си дойде на мястото, но трябва време и натиск. В РСМ много добре знаят какво се очаква от тях. Когато престанат да пишат в учебниците си че българите са татари и фашисти и престанат да крадат от общата ни история тогава могат да очакват от нас подкрепа за ЕС. Не може хора, които преживе са казвали и са писали че са българи те след смъртта им да ги наричат македонци защото така им изнася. А в комисията отказват да подписват документи, които са на "официалните езици на двете страни".

19

българин

преди 2 години

До: номер 22 Е ти сега какво? Да не очакваш, че опозицията в съседната нам държава ще бъде по-мека от Зоран Заев? Блажени са вярващите! Колкото Адолф Хитлер е обичал евреите, толкова и ВМРО-ДПМНЕ обича нас, българите! Скоро ще го разбереш!Аз вече писах, но някои неразбрали плякат минусчета. Скоро ще разберете за какво иде реч!Жалко за хубавата държава, жалко за Охридското езеро...

18

Анонимен

преди 2 години

БЪЛГАРИЯ ТРЯБВА ДА ПРЕРАЗГЛЕДА ПРИЗНАВАНЕТО НА рсм ИМАМЕ ПОВОД СМЕНИХА СИ ИМЕТО ,,,,НЕЗАБАВНО ДА СЕ ОТКАЖЕМ ,ЧЕ ГИ ПРИЗНАВАМЕ ... НИКОГА В Е.С. ТОЧКА

17

Анонимен

преди 2 години

И какво сега,Зайко Байко въпреки цялото това негативно заиграване на тема България оттече в канала!

16

Бай Геле

преди 2 години

О неразумний юроде, осъзнаваш ли въобще какви глупости си натропостил!? И не петни името на Паисий, а се пиши с истинското - Хомо Илинд. и си го начу*** отпада.

15

българин

преди 2 години

До: номер 12 Ами аз съм го казал вече, и пак ще го кажа! Македонското ВМРО е огледален образ на нашето ВМРО! Демек - македонски националисти. Или... може би е по-правилно да ги наречем - северомакедонски националисти? Във всички случаи, Зоран Заев и неговата партия бяха истински приятели на българския народ и щяхме да се разберем обаче... ако не бяха толкова лабави. Много лесно загубиха от бетонните глави на тяхната опозиция.Спаска Митрова беше репресирана в затвора при тяхно управление.

14

Инкогнито

преди 2 години

Аз се чуда защо се обясняваме непрекъснато. Вие мъже или правителство сте, или ***. Знаете какво трябва да правите. Игнорират, иначе ви ще бъдете огнорирани. Нашето търпение се изчерпва, а ние сме вашите избиратели.

13

Анонимен

преди 2 години

Слюлеиман Паша ,, всички македонци в измислената,, РСМ,,ГИ БОЛИ ОТ ЗАД БЪЛГАРСКИЯ МЕЧ Е ЗДРАВ И КОРАВ ИСКАТЕ ПАК ДА ВИ ОНОДЕМ ДОБРЕ.....

12

Анонимен

преди 2 години

Пълен бойкот на скопяните/защото те не са македонци/за ЕС.Това племе трябва да бъде претопено от албанците и това ще стане до 10ина години.

11

Маке

преди 2 години

Агресивната реторика на СДСМ и Заев беше казнета од македонците скоро насекаде во сите општини во Македониа. На македонскиот народ не му пука дали Данела е блгарка или Марсовка. За да прочиташ некои политичар гледаи што прави, а не што зборува. Инаку и ДПМНЕ не се веке она што беа, така да нема да има битни промени во македонско-блгарските односи.

10

Отец Паисий

преди 2 години

Искаме в Македониа да признаят Български етнос и малцинство,а в България е забранено чрез конституцията етнически малцинства и сдружения. Искаме от другите нещо,което самите ние сме забранили. Къде е логиката?

9

Няма друг начин

преди 2 години

Освен денонсиране на Договора. С едногодишно предупреждение.

8

До от. Паис

преди 2 години

Чети конституцията. Етническите партии са забранени.