66

Анонимен

преди 2 години

До Обективно Каква провокация? България и САЩ са съюзнически държави, които имат за отработване общи задачи за изпълнение. Американския кораб е тук, за да вършим работа. Руснаицте да си гледат техните учения, които между впрочем се случиха съвсем наскоро. Ти защо не рева, че това е "руска провокация", м?

65

До Един от Северозап

преди 2 години

Виждам че чувствата ти напират изпод ушан.ката, вземи малко рахлабително за да им дадеш правилна насока и да ти олекне ... !!!

64

до Обективно

преди 2 години

"Умнико" дай, поне 1 пример за пряк военен сблъсък между Русия и САЩ...! Няма такъв и няма и да има...

63

Анонимен

преди 2 години

Нямам нужда да гледам видео с руснаците. Източна Европ им се нагледа 45 години. ГДР, Унгария, Чехия и Полша направиха въстания срещу руската окупация, която беше смазана с кръв. У нас като най-наведени на Кремъл нямаше съпротива. И все пак ГОРЯНИТЕ ни измиха лицето пред света. Съпротивляваха се на комунизма до 1956та година. Накрая и тях ги смазаха. За да ни покажели колко хубаво се живее при комунизъм.

62

Амаркорд

преди 2 години

Какъв вой надигна Кенеди по време на Карибската криза...

61

Е,

преди 2 години

ще си вземат украинците Крим. Когато японците си вземат курилите! Демек, както се казва, когато цъфнат налъмите!

60

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 67 "Черно море наистина е руско, в бреговата им зона." Бреговат зона на руснаците в Черно море е 12 километра, както на всички останали черноморски държави, тъй е руснаците да си седят в теи 12 километра от брега и да не гледат в чуждата паничка. Какво правят другите черноморски държави в тяхната 12 километрова зона си е тяхна работа, а не на руснаците.

59

Един от Северозапада

преди 2 години

Имам чувство, че тук кометират разпалено само тези, които още играят на CS , и мислят, че филмите за Рамбо и други подобни, са документални, а бягството на Сащ от Афганистан, победени от полуграмотните талибани, никога не се е случвало.. Да сме живи и здрави, ще поживеем и ще видим какво ще стане. За сега-Русия, с големите ресурси, се обединява икономически и май и военно, с Китай, с голямия човешки потенциал. С кого се обедини САЩ? Икономически, имам предвид?

58

да да

преди 2 години

Не само съм го живял ами съм го изстрадал великия ти живот преди 89та година. Седях по опашки, за да вляза в полупразен хранителен магазин. Където имаше един вид сирене и салам народен. Баба ми на село като им кажеха, че днес ще карат салам се редеше от 8 сутринта. Чаках за апартамент и кола по 20 години. А за един виц ме арестуваха. По границата стреляха по момчетата, които искаха да идат до Гърция. Аре у лево и си отивай при Путин.

57

От

преди 2 години

много гледане на холивудски измишльотини (дето не могат да различат халосен от боен патрон) някои си мислят, че НАТО може да противодейства на РФ. Смях!

56

Анонимен

преди 2 години

До Обективно "Толкова за последиците от американската агресия и кой лъже" Отново лъжеш. Руснаците доскоро подпомагаха бунтовниците в Либия, включително с частна армия. Защо руснаците продължават да сеят мизерия в региона е ясно: защото те това могат, а после такива като теб обясняват как виновни за това са американците. В Либия американски войски няма, но има руски такива (или имаше, преди турците да пратят дроновете).

55

Анонимен

преди 2 години

Тия глуупаци продължават да си вярват, че Черно море е само руско :)

54

От къдя накъдя?!

преди 2 години

Ама чакай бе!Какво се бърка Русия в учение на НАТО?От къдя на къдя?!Никой не ги напада или заплашва,учат се хората да си играят на войници!А и да не забравяме кой е агресорът в КРИМ!!!!!В 21 век си позволиха да нахлуят и да прекрояват граници руснаците,а сега пискат?!От къдя накъдя?!!!

53

Жоро Сороса

преди 2 години

Ушанките ако имаха възможност да ни ратифицират черноморието щяха да го направят без да се колебаят и петата колона щеше да е във възторг само това чакат.

52

Анонимен

преди 2 години

До АнонименПутин се държи като че ли Черно море му е лична собственост. Аре у лево." Черно море наистина е руско, в бреговата им зона. И не за пръв път американците правят провокации там, правят го още от времето на СССР.Пиши "Навал" в нета, можеш и да видиш видео по въпроса. А колко руски кораби си игрееха на война в Мексиканския залив, или близо до брега им, през годините?

51

бой по рушкуте

преди 2 години

Руснаците на Крим вече опаковат багажите и продават къщите си, ясно е че само една атака от "Маунт Уитни ще прати всичките руски окупатори на Крим в небитието

50

(^_^)

преди 2 години

Един от Северозапада и баба Мара, продължават да си живеят във времената на непоклатимата българосъвеЦка дружба и да си спрягат постулатите за загниващият запад, навярно обхванати от старческата си деменция ... сигурно са проспали и сривът на СеСеСерето си и сега се чудят какво точно се случва ... ?!

49

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 62 Гледал съм всичко налично. Промяна на курса на кораба нямаше.

48

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен55 В тубата има доста клипове на британското бягство.Гледай ги.

47

Анонимен

преди 2 години

До Да Поредния соц фосил, който си мисли, че само той е живял по това време.