86

Анонимен

преди 2 години

Толкова богата държава а живеят в третия свят 15\20 олигарха са откраднали парите и руснаците живеят като кучета населението е уникално изпростяло се едно гледаш ром и руснак едно и също.фалшифицирани избори от путин корупция ше шири на длъш и на шир прос народ слаба държава.рускините вече и за секс не стават щот може да си докараш някои спин.

85

Анонимен

преди 2 години

Русия не трябва да бъде оставяна да манипулира доставките на природен газ. Русия е длъжна да ни доставя количествата газ от които ние се нуждаем. Трябва да попречим на Русия да манипулира притока на нашия природен газ с вредни политически цели.

84

Анонимен

преди 2 години

Minister Annegret Kramp-Karrenbauer призова НАТО да използва ядрено оръжия за да сдържа Русия! "Това е начинът за сдържане. Русия трябва да и стане много ясно, че ние ще използваме ядрени оръжия за да постигнем бърз сдържащ ефект. Тези наши действия са адаптирани към сегашното поведение на Русия", заяви министърката. Германският зелен лидер Анналена Бербок се противопоставя на разрешението за Северен поток 2, наричайки го руски "шантаж".

83

Анонимен

преди 2 години

През последните седмици бензинът в САЩ скочи няколко пъти.

82

Анонимен

преди 2 години

САЩ нямат какво да ядат, а харчат пари за военни учения и безполезни железа. Русия гледа и се смее. А иначе преди те много се смяха на анимационните филми на Путин, но сега изобщо не им е до смях.

81

Анонимен

преди 2 години

Като взеха Крим и вече посягат на Черно море.Своят си го все едно е вътрешно в Русия.

80

Анонимен

преди 2 години

Абе не е ли по- добре да направят една инвестиция във Варна и да започнат строителството на бойни кораби за всички извън Русия в Черно море! И да се въоръжи района ама и ние файда да имаме! Имаме поне два завода и стоят без работа... И така ще имаме наши кораби и няма нужда да влизат в моренцето и да харчат пари.

79

Анонимен

преди 2 години

САЩ имат около 170 електроцентрали. 3 подводници, няколко залпа и след 10 минути САЩ са без ток. Никакъв ток (какво се случва с интернет), напълно и за дълго. Няма вече такава страна САЩ. Толкова. С нищо не могат да се защитят. Какви НАТО, какво Черно море, какви пет лева....

78

Анонимен

преди 2 години

Русия и турция са ни поробили не без съдеиствието и на ромите,окупатори крадци измамници които оскат само пари и злато.църквите в българия са ги строили руснаците и турците българин не ходи на църква.

77

Анонимен

преди 2 години

Че от кога Черно море е собственост на Русия,че да казва какво да става и кой може да идва в Черно море

76

Анонимен

преди 2 години

Ушанките ще си пробват новата подводница,а краварите новите спътници за интернет.

75

Анонимен

преди 2 години

Русия е африка само че с сняг наи богатата дърбава на полезни изкопаеми наи бедното и мизерно население,империя на злото тровят хората с радиоактивни вещества от 80 години на миналия век и новичок,окупатори вместо да ни освободът са ни поробили сега искат пак да ни поробат с руска газ преди 9 септември са убили 300000българи,над половината руснаци са болни от спин ебола и ковид 19,всеки които е ходил в русия е хубаво да си направи един тест за спин и ковид19.чиба от българия

74

Анонимен

преди 2 години

Там от североизток винаги идват гадни работи-студ,комунизъм...

73

Анонимен

преди 2 години

До До грамотен Според рублоробите, всеки, който рита срещу севроноазиатските варвари е или "фашист" или "турско ***". Само да ти обясня, защото и си неграмотен: Русия и Турция са играли заедно срещу България от самото й освобождение та до ден днешен, когато руското и турското разузвнаване о тайни служби са си поделили страната на територии на влияние и се подкрепят едни други. Затова и Ердоган и Путин така добре се разбират по "българските" въпроси.

72

българин

преди 2 години

До: номер 78 (Обективно) USS Mount Whitney не случайно е флагман на 6-ти американски флот. Въпросът не е в огневата му мощ, а в това че е тъпкан с радиоелектроника и във всеки един момент може да разбере кога Путин ходи до тоалетната и по каква нужда! Ето, това го тормози него! Шпионската мрежа от сателити на Пентагона е свързана с кораба директно - няма измъкване!

71

Анонимен

преди 2 години

Русия вън от българия.всичките до един ще ги изгониме,няма българин които да обича русия

70

Анонимен

преди 2 години

Бееегай тия руснаци не искам да ги чувам камоли да ги виждам!Да си траят там агресори са както и да го погледнеш!Какво си мислят,че вчера като взеха Крим,утре ще продължат ли?!Ще продължат ама завтра!НАТО не е само САЩ!!!!И да намалят цените на газа,че утре може и да я няма Русия!!!!

69

Путин

преди 2 години

Руснаците са окупатори и си навират носа на всякъде много нагла и алчна нация,наи мразената държава в цял,враг на българия.кои са тези ще дават акъл кои какво да прави и къде да ходи тази държава.

68

Юрий Долгоруки

преди 2 години

е забелязан в 12-милната зона на Куба.

67

Анонимен

преди 2 години

До Обективно "Защото Русия никога не е заплашвала България и братушките винаги са ни подпомагали икономически и военно, и то в продължение на няколко века, още от 18 век." Русия заплашва България от началото на двустранните им отношения. В Руската имперска политика България може да играе ролята само на подчинена. Това Е заплаха за независима България и винаги е била. Още българските възрожденци са предуреждавали за това. Неграмотен си.