106

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 121 "Украйна правеше самолетоносачи в корабостроителниците в Николаев" Къде са? :))) Нали е "произвеждала самолетоносачи"? Значи Русия трябва да има такива. Къде са? :)))))

105

Анонимен

преди 2 години

Путин каза на форума Валдай - момчета, вашият модел се изчерпа, моделът на стимулиране на търсенето чрез парични емисии приключи. Колкото и пари да печатата, търсенето вече няма да расте, няма икономика. Трябва нещо да се направи, ние правим, дорбе или зле, но правим нещо, а вие нищо не правите.

104

Анонимен

преди 2 години

103, русия ни попречи да проучим разработим потенциалните български находища. За да сме зависими от тях!!! Турция и Румъния си разработват техни.

103

Анонимен

преди 2 години

Преди 30 години Украйна по икономически потенциал се намираше сред 5те top страни в света, не в Европа, в света. Украйна правеше самолетоносачи в корабостроителниците в Николаев, проект който Китай успя да повтори и да построи самолетоносаче едва 20 години след Украйна. Произвеждаще пътнически самолети и ракети от тежък клас, които САЩ и до днес не могат да направят.

102

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 118 "Туристическите агенции в ЕС тази зима ще продават с рекламата "Прекарай топла и сита зима в Сибир". Цената на газта зимата може да стигне 5000$." Тва е пирамида. В Сибир никога не е имало топла и сита зима. :))))

101

Анонимен

преди 2 години

Абе нас българите не ние страх от руснаците ще ги атакуваме бомбандираме с атомни бомби ако трябва ще разрушим българия ще я изпепелим да стане на въглен и пак няма да е тяхното българите не се кланяме на никого и не се молиме на никого и нямаме господ.така че внимават

100

Анонимен

преди 2 години

Туристическите агенции в ЕС тази зима ще продават с рекламата "Прекарай топла и сита зима в Сибир". Цената на газта зимата може да стигне 5000$.

99

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 112 "предпочитам да стоя на студено на -20 отколкото да си имаме работа с руснаците" ЕТО едно нещо, за което си абсолютно прав. Това не означава, че ЩЕ стоим на студено, но ако цената е северноазиатските варвари да са далече от нас: това е нищо като цена. Иначе рано или късно ПАК ще стоиш на студено, защото ще са те докарали до бедност.

98

Анонимен

преди 2 години

На Ердоган англосаксите му бяха обещали да си върне балканите - Бъглария, Македония, Сърбия, Косово, Албания ако наводни Европа с мигранти. После нещо стана, спря мигрантите, започна да купува руски ракети, сега ще купува и руски изтребители. България в момента съществува само благодарение на Русия и на Путин.

97

Анонимен

преди 2 години

До "В Русия снимат филми в космоса, в ЕС и САЩ нямат какво да ядат, но са тръгнали военни учения да правят." ------------------- Западът прави туризъм в космоса. Един филм какво е? И, туризъм за развлечение по света. Нямали какво да ядат, ха-ха! То руснаци измират масово, и от глад, ама ...

96

Анонимен

преди 2 години

Реалната инфлация в САЩ е 20%. Официалната 7%.

95

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 107 "В Русия снимат филми в космоса" Чакаме да му видим боксофиса :))))) Сигурно ще го смятат в раздадени чаши водка, за да влезе някой да го гледа. :)))) Едно време в комунистическа България имаше лаф: "този филм хубав ли е, или е руски". :))))))

94

Анонимен

преди 2 години

Не искаме руска газ не искаме робство да си я вкарват в дупетата не ни трябва нищо от тези роми,предпочитам да стоя на студено на -20 отколкото да си имаме работа с руснаците,те не умеят да работат и да сключват договори те знаят само да изнудват и да пращат шпиони да правят убииства.

93

Смешници

преди 2 години

ЕС е провален съюз. След Меркел Германия я чака Байдън номер 2. А без Германия ЕС се разпада. САЩ отдавна вече са отписани.

92

Анонимен

преди 2 години

Съюзниците на САЩ в Европа поддържат принципа на изпреварващ ядрен удар по Русия.

91

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 104 ".рускините вече и за секс не стават щот може да си докараш някои спин." Мдаааа. При другаря Путин даже и това вече не става. Смятай!

90

Анонимен

преди 2 години

Ами то вие нагнетяване непрекъснато ситуацията, привижда ви се външна заплаха, а всъщност, вие правите непрекъснато масивни учения, нападате държави, атакувате с кибер оръжия и какво ли още не. След век и повече потисничество от вас, България и другите натовски и партньорски държави от черноморието, което е и наше, не само руско, имаме право да мислим за защитата си от вас. Затова и разчитаме на учения с нашите съюзници, други държави-членки на НАТО.

89

Анонимен

преди 2 години

В Русия снимат филми в космоса, в ЕС и САЩ нямат какво да ядат, но са тръгнали военни учения да правят.

88

Анонимен

преди 2 години

Непобедимият "самолетоносен" флот на Съединените(съединени все още, за сега) американски щати в един момент се оказа остарял. Самолетоносачът струда до 12 милиарда и има военна мощ на малка държава. А след успешното изпитание преди дни на старта на 3М22 Циркон от подводница, самолетоносачите на САЩ се оказаха безполезна купчина от плаващи мишени които са съвършенно беззащитни срещу хиперзвуковата крилата ракета Циркон. 3М22 Циркон може да бъде изстрелян във всеки момент от всяка точка на световния океан.

87

3000$ газ

преди 2 години

EС съществува и живее само и единствено бладарение на милостта и благосклонността на Русия. Какви военни учения бе пиленца! Русия врътне ли кранчето и се връщате в средновековието.