126

Крим не е руски

преди 2 години

на Крим руснаците са окупатори и узурпатори. Местните не са руснаци!

125

Анонимен

преди 2 години

До Крим не е руски..........Господи, защо ни наказваш да четем такива ***, които не можаха да разберат, че Крим е РУСКИ! Бил е РУСКИ, Руски Е и ЩЕ БЪДЕ РУСКИ! Корнуол може да престане да бъде британски, Флорида - американска, но КРИМ ЩЕ БЪДЕ РУСКИ!

124

До Русия=Психиатрия

преди 2 години

Абе, спец си по психиатрии, но не по Русия!В Черно море всяка точка е поне трикратно покрита от руснаците! Имат 6 супертихи подводници клас "Варшавянка подобрени 636", въоръжени с Калибр и хиперзвуковата Циркон. Новите есминци клас "Ессен", а "Бора" и "Самум" на въздушна възглавница вдигат 105 км/ч, Флагманът "Москва" няма равен по мощ в натовските флоти. Една дузина МиГ-35 с хиперзвуков "Кинжал" е в постоянно бойно дежурство. Значи 12 натовски кораба за 5 мин.Ракети "Бастион", С-400, бомбери Ту

123

Русия=Психиатрия

преди 2 години

Ако стане една патаклама с НАТО, руския черноморски флот ще се озове на дъното за броени минути. Все едно да стреляш по риба във варел.

122

Крим не е руски

преди 2 години

от как руските окупатори нападнаха и Украйна всички съседи на руската империя с поробени 140 народа от които руската мафия граби всичко от тези народи ПОИСКАХА ДА СА ЧАСТ ОТ НАТО КАТО НАДЕЖДА ЗАЩИТА ЗА ТЯХНАТА НЕЗАВИСИМОСТ И СВОБОДА.

121

Анонимен

преди 2 години

Много правилно. Взаимноизгодното сътрудничество, а не враждата и напрежението трябва да е в основата на отношенията между държавите в Черноморския регион.

120

Крим не е руски

преди 2 години

Русия може да критикува само в руската ***.. Черно море е натовско море.

119

Анонимен

преди 2 години

Те руснаците живеят по-добре от българите.

118

Анонимен

преди 2 години

До 136Браво, остава само руснаците да заживеят що-годе добре, а да не са на нивото на Зимбабве!А, между другото, кога ще настъпи крахът на Запада, че вече се пренадахме да чакаме. Още дядо ми е слушал тези предсказания и така не до живя да ги види?!

117

Края на запада

преди 2 години

на аноонимките: не им берете гайлето на руснаците! И храна имат - да изхранят половин свят; и пари имат да си пратят хора на Марс и отатъка, И правят от кабърчета до подводници! Ние сме утрепките (в лицето на такива като вас) да лаем по каквото ни посочат!

116

реципрочно

преди 2 години

Да пратят една подводница по източното крайбрежие на САЩ и да препишат комнетарите по същия начин както US сега твърди че е за 'стабилизация' :)

115

Анонимен

преди 2 години

Руснаците се изкараха големи миротворци!! Атакуваха две черноморски държави, Грузия и Украйна, а сега обвиняват България и Румъния че вземат мерки да не са следващите жертви.

114

Анонимен

преди 2 години

До 128 Анонимен С руски рубли в джоба и с руски ще умреш от глад по света.. . . . . . . . . . С рубли да, но с руски не - много си далеч от истината! При такова изявление няма смисъл от дебат, защото еволюционно погледнато ти е необходимо доста време за израстване, за да се спори с такива като теб!

113

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 131 Руснаците храна нямат. Кеш също. Имат само газ и то защото природата го е произвела, а не те. Ако те трябваше да го произведат и това нямаше да имат.

112

Анонимен

преди 2 години

Искаме руснаците да ни дават пари кеш и храна и безлихвени кредити не искаме газ.защо се газ и бензин ни дават.

111

Анонимен

преди 2 години

Не е само Mount Witney - преди 2 дни в Черно море влезе и USS Porter, въоръжен с крилати ракети Томахоук и система Иджис.

110

Анонимен

преди 2 години

До: номер 100 САЩ са богата държава, имат пари, харчат! Като процент от БВП е нищожна сума.Русия е бедна държава, няма пари, но пак харчи! Затова народът живее в бедност и нищета. Само един малък процент руснаци са супербогаташи. И те обикновено са приближени на Путин и неговата партия. Така е било и по царско време още, така е и сега!

109

Анонимен

преди 2 години

С руски рубли в джоба и с руски ще умреш от глад по света.

108

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 124 Ето ти истинска новина от Валдай: "Газпром" е под санкции", - заяви в сряда в интервю по време на годишната среща на клуба "Валдай" в Сочи пратеникът на президента на Русия Владимир Путин - Руслан Еделгериев."Нека да извадим климатичните проекти от санкциите, така че "Газпром" да има достъп до зелено финансиране, достъп до технологии". Новината е: Газпром разчита на финансиране и технологии от Запада. Щот така бе, Миме? :))))))))

107

Анонимен

преди 2 години

Русия просто може да спре кранчето на България и толкова. На другия ден България умира. А счетоводителите на Газпром дори няма да забележат намаляването на оборота от продажби на газ, толкова незначителен клиент е България. Иначе България лае и гони руски дипломати, е нека САЩ доставят газ.