195

Анонимен

преди 2 години

Народа е свикнал да го лъже и президента и вецето му , ама не вярва и на една дума

194

Крава

преди 2 години

Бегай бе перука. Взимай пилота и излитайте мишки.

193

Българин

преди 2 години

Не се разбра, защо самият Радев не излезе, и не се защити като "мъж", а се скри под полата на Йотова? Защо не заяви, че е бил излъган от Кирето ? След като от ИТН извадиха доказателства, и след като цяла България разбра, че Киро е подписал декларация с неверно съдържание, за да се докопа до поста, защо не излезе и не заяви, че е бил подведен? Защо се покри?

192

Анонимен

преди 2 години

Ауу,каква пластмасова физиономия! Вярвам напълно на президентските мъпети..

191

Анонимен

преди 2 години

Хъ тъй Йотова! Никакво отстъпване, нито на йота....

190

Хехе

преди 2 години

Правилно е да се каже,че там на Дондуков 2 никой нищо не може, не знае и не разбира!Хвани първия,удари втория..все тая. А голямата печалба от министерстването на Кирето е същата като от колоритния навремето шеф на комисията по хазарт Георги Петров - Умното.Ще ги запомним с хумор,сатира и забава, така както се полага на приказна държава като нашата!

189

Иван

преди 2 години

Милото ... то не ми е знаело бе...

188

Радев жаалък

преди 2 години

Радев, остави закачките с Борисов и кажи защо се изплю върху Контитуцията?

187

Не бил знаел!

преди 2 години

Нали каза, че го питал какъв е в сърцето си! Българин бил и с това РР е решил въпроса. Знаел е и още как!

186

Найденов

преди 2 години

Вие за балъци ли ни вземате?Нали от самото начало всички следяхме процеса ! Радев знаеше,той беше на ясно..По елевизията също имаеше изпунати разговори които ни показваха действителността...

185

обективен

преди 2 години

Възраждане ще ни спаси .

184

Комунист

преди 2 години

А защо не защити другарката Нинова, когато Радев я сложи на динена *** и я пусна по пързалката. За да си направи своя партия с Кокорчо и канадския измамник. А заради машините, много възрастни другари и другарки няма да гласуват за БСПто. Ама и за вас

183

хайде , бе

преди 2 години

Цяла България знаеше, само Радев-не. Хайде, бе на какви се правите, на глухи или слепи. Има цяла армия за администрация, защо не провериха в ГРАО, защо не питаха в Канада?. Интересно защо от посолството в Румъния Кирето взе документа? В 21 век сме. нНе могат ли да му го изпратят лично от Канада? Аз не вярвам, че е вече само с българско гражданство. И Янаки Стоилов каза, че Кирето и към 14.09.21 г все още е канадски гражданин. Кой провери достоверността на документа му? Ами, ако е фалшив?

182

Ганди

преди 2 години

А така ,кой се крие под полата сега?

181

Анонимен

преди 2 години

Не знаел, хахахаха. То какво повече да кажеш.

180

Ама Кире

преди 2 години

С нищо не е различен от поне половината от нас!Такава ни е народопсихологията!Няма спасение!На ляво и дясно се попълват декларации с невярно съдържание !Та Румбата нали е един от нас!И Пиги не знае,от къдя накъдя!?

179

основи на правото

преди 2 години

"незнанието на закона не го оневинява и не освобождава от юридическа отговорност, ако той е извършил някакво нарушение "

178

Анонимен

преди 2 години

189-...ВЛАСТ И МИЛИОНИ- КАК СЕ ВДИГА ТОЯ ЮМРУК- ЧЕРЕПИТЕ НАЛЯХА МНОГО В НЕГО!

177

Анонимен

преди 2 години

е той нищо не знае,даже не знае и каква е целта на президента като институция ,за него е важно само едно ВЛАСТ !!!

176

Румбата май изживява последните си дни като Главнокомандващ на нацията, а и Вицето му май ще има проблеми при завръщането си в "Партията майка", щото Главният акционер на РеМеДето от "Позитано 20" - другарката Импексова, ще е сърдита на Йотова, че изпусна от контрол фигуранта, който толкова се главозамая от Властта си, че престана да бъде Беквокалист на Дамата от с.Крушовица, и започна да плете свои игри и кошници ... !!!