215

Северозапад

преди 2 години

Вари го печи го комуниста си е комунист, и на сън лъже, много се ояде *** како колик бидон си

214

Йото В. А.

преди 2 години

Ама не може да е знаел бее.., той другарят Радев не може такива неща да прави !

213

Анонимен

преди 2 години

Добре де, а като разбра защо не го изгони незабавно, само питам?

212

ХХ

преди 2 години

Машалла на такЪва президентска двойка. Свършили си работата.Кконституционния съд го каза - НАРУШИЛИ СА ОСНОВНИЯ ЗАКОН НА БЪЛГАРИЯ. (голяма работа)Той за *** не важи.Аз тогава защо да спазвам законите ?Гадове !

211

Кой гласува за тея

преди 2 години

Да,а ти не си комунист и не лъжеш.,.

210

Анонимен

преди 2 години

С нетърпение чакам дебатът му с Луна.

209

Анонимен

преди 2 години

Г-жо Йотова, не ни лъжете, че се чудите. Радев трудно говори при написан текст, какво остава за участие в дебат! Той е един объркан *** и злобен човек, който случайно е кацнал на този пост! Натресоха ни го Първанов и Нинов ...за съжаление.

208

Радеф за смях...

преди 2 години

Питали проф. Герджиков : Професоре, ще излезете ли на диспут с г-н Радев ? На което професорът отговорил : " Разбира се , с удоволствие ще се изправя в интелектуален дуел с г- Радев ! Но като гледам, той е без оръжие."

207

обективен

преди 2 години

Само Възраждане с номер 5

206

Анонимен

преди 2 години

Остава само платеният "спциолог" Василев младши да се избичи, че и според него резидента и това нещо не е знаел.

205

Анонимен

преди 2 години

Да се закълнеш два пъти че ще спазваш Конституцията на страната /първия път като военнослужещ "генерал", втория път като "президент"/ и да я нарушиш въпреки това? Това го може само президентът на Република България. Да къса пагоните и да напуска "Дондуков 2". А др. Йотова тези приказки за незнанието да ги говори на Бузлуджа.

204

izh

преди 2 години

Е, изказахме се, забелязаха ни медиите /платихме си все пак/ То, изявлението ни -чурук /по думите на изборните ортаци/, ама айде. Сега чакаме да видим какъв дивидент ще ни донесе инвестицията, че нещо много станаха тия дето цоцат от бюджета. Ако няма заем и Европа не ни спусне помощи - язък за прахосаната енергия

203

Избирател

преди 2 години

Кирил Петков е направил всичко, което зависи от него! Колко се мотае канадската бюрокрация не ни интересува!Герберите и депесарите вият на умряло и освен да съскат, че им свърши далаверата, друго не им остава.Браво на Румен Радев и Илияна Йотова - всички около мен ще гласуват за тях!Пожелавам победа на първи тур! А на Продължаваме промяната - да са първа политическа сила!

202

Анонимен

преди 2 години

Не бил знал? Ами като не знаеш кого назначаваш не си за там. Само че е знаел и затова още повече не е за там!!!

201

Ха-ха

преди 2 години

ГЕРБ отново са партията, с най-голямо доверие в избирателите, ама Тролч*/Овцете си повтарят като мантра ченгесарския девиз..."приклюключихме с ГЕРБ"! Кой го взе това решение бе льольовци, Алкохолика или менте-"Майстора", или измамникът-Фелдфебел ?

200

меч

преди 2 години

Е сега вече знае

199

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен - Приключихме с ГЕРБ! Всеки нов ще е по приемлив вече! Старото в историята му е местото! ---- Историята не е приключила още!

198

Марин

преди 2 години

Добре де, Прокопиев не го ли е предупредил? Следващият път да не му вярва.

197

Ами да

преди 2 години

Като взимаш нещо от битака, няма гаранция кой точно го е произвел, как го е ползвал, та така и с кирето, дето се полакомил за власт и вписване в характеристиката, че е бил министър, а *** верва ли верва.

196

6565656

преди 2 години

Не знаел! Кой ме напонужда? Така Клинтън излъга, че не знаел, че Люински ми свирела.