30

Сюлейман паша

преди 2 години

Човек само като прочете написаното по долу му става ясно,че тия и без партиен секретар ще се оправят!За нула време ще издигнат и концлагери и бесилки та даже и пещи!!Ще си помислиш,че всеки си има настанен бежанец в спалнята,та вдигат вяра до бога! Европо европооо,имаш ли си хабер на какви балкански дива...ци си плащаш субсидиите?!Тези и след 100 г. не мож ги окултуриш и окултивираш!!!Язьк за барута!!

29

Анонимен

преди 2 години

Бежанците като влязат в Цига#нската махала пардон Ромската Махала не мое ги различим кое е чорайбе кое е бежанец.Сега не мое ги хванем

28

Анонимен

преди 2 години

Борисов е виновен той ги пусна.Единственото Решение е да ги пуснат те без това искат в Германия понеже другите са там от 2015 и си живеят като Царе а теа тука в Бежански лагер

27

искахте

преди 2 години

бацката,избирате го 12 годин,ся що ревете?Нека ся бийжънците да ви облагородят семействата,белким ви дойде акъла .

26

Гроби Таласомо

преди 2 години

Вижте сега, с такива протести нема да стане радикално решение на проблема. Трябва да се работи за промяна на геополитическа ориентация на страната. Ако сме в НАТО и ЕС ще приемаме бежанци до откат и те ще ни йеват. Но българското население е просто и обича да го йеват, а не да мисли, как може да реши даден проблем. Докато се избират управляващи с евроатлантическа и либерална ориентация, все ще е така, че и по-лошо!

25

Гроби Таласомо

преди 2 години

До РосицаТо и при социализма имахме частно, но 90% от младежи бяха на центъра на село и на дискотека, на никой не му се пофаташе лопатата и мотиката, да работи частно. Плугове отдавна немаше. А тракторите се разпределят само измежду свои хора. Костовата бе обречена на провал предварително, при поколения, оттучени да работят земята и да се борят с нея. От младежите у наше село, бехме 2-3 на къра и бабите, десет-петнайсет. Толкова. Скъсаш ли връзката със земята един път, край!

24

Евро-Атлантик

преди 2 години

Горките клети бежанци ! Българското население трябва да бъде изселено от домовете си ! Тене са толерантни , не са Евро атлантически толерантни п****........бежанците имат право на всичко ....изнасилвания убийства ....всичко ! Те са клети , мили , беззащитни , кротки , бедни бягащи от войната страхливи и смирени хора ! п.с. При лошия Бай Тошо тия още на границата щяха да бъдат убити !

23

Анонимен

преди 2 години

Подкрепям хората от Харманли. Да направят центъра от закрит тип, особено в тази пандемична обстановка.

22

2

преди 2 години

Минавам често от там...отвратителни , нагли и агресивни на групи обикалят града. А на нас ни снимат само жени с бебета. ДА СЕ МАХАТ!!!! Дошли са тук ,за да бъдат хранени и подслонени безплатно на наш гръб....ЗА НИЩО ДРУГО НЕ СА ТУК!!!!!

21

Росица

преди 2 години

Когато Костов премахна АПК и унищожиха цялата техника се радваха,че частно може да се произвежда повече. Трактори Комбайни и всичко друго беше унищожено . Предадоха за старо желяза дори металните хранилки за животните. Изклаха животните и минахме на колбаси от соя и изрески от богатите страни. Продадоха си земята за стотинки и сега нито има кой ,нито има с какво и къде да произвежда. Жалко за прекрасната ни страна и за хората.

20

Анонимен

преди 2 години

Днес и утре ще се лее либерастки рев и вой за потрошения гей център , но никой политически коректен няма да подкрепи хората от Харманли.Гнус!

19

Sorry

преди 2 години

Изчезваща нация е Българската......

18

Евроатлантик

преди 2 години

Каква е тая дискриминация спрямо гостите на Меркел?

17

Анонимен

преди 2 години

Мислите ли ,че ще има резултат от тоя протест? Не разбрахте ли ,че държава и държавници няма ,има само колониални слуги за които нашето мнение няма никакво значение ,значение има какво им каже долната сбирщина събрана в Брюксел и ония зад океана!

16

42

преди 2 години

Да построят сввинеферми, щом фуража сам е дошъл. Костеното брашно да слагат в храната и на други животни, защото и те се нуждаят от минерализащия. Но като цяло яхния от бежанци с картофи ще е много вкусна и за кучета.

15

Анонимен

преди 2 години

В много отрасли на икономиката има липса на общаци в абсолютно цяла България е така.Таррамбуките, може поне да бъдат накарани да чистят банкетите по второ и трето класни пътища, щото някой от тях са доста занемарени и това е с години.

14

Анонимен

преди 2 години

Зоопарка трябва да се заключва вечер.И който бъде хванат нощем навън-,,посъветване,, повече да не го прави

13

Анонимен

преди 2 години

Бой за наглите бежанци, нека разберат къде са попаднали по-скоро

12

Анонимен

преди 2 години

Истината е че няма държава ... досега бяхме подложени на ромски терор, сега като добавка ще има и мигрантски теорор, и така ще бъде докато народа не се вдигне.

11

Анонимен

преди 2 години

Пускайте ги към Германия, Франция, Испания те нали си ги искат, ние си имаме предостатъчно мигранти от Индия дето ги наричат роми!