10

Анонимен

преди 2 години

Не са я издирвали с хеликоптер. местоположемието й е било известно. Пишете глупости. И както писа 7, видно е както и при безумците около Нова година на Ботев хеликоптера не решава нищо!

9

Лаик

преди 2 години

Това всъщност е вид традиция - планинарския сезон , както и ""моторджийския"" , взимат курбан....дали в края(виж.Каролев) или пък в началото......... уви!

8

Анонимен

преди 2 години

Ако времето не беше силно изразен антициклон - ясно и спокойно, никакъв хеликоптер нямаше да отиде. В мъгла или силен вятър, рискут да катастрофира, е огромен.

7

Анонимен

преди 2 години

случват се такива случки. миличко, хайде да се разходим до пропастите, че разводът много скъпо ще ми излезе...

6

Анонимен

преди 2 години

Жалко за жената, но случая доказва, че не всичко се решава с хеликоптер

5

News

преди 2 години

Жената е омъжена за известен адвокат бивш кандидат за кмет.За това може би са пуснали хеликоптера.Наистина беше планинарка всеки ден се засичахме по планинския път.То вече май ние бяхме последните редовни по тоя път .Няма кой да ходи в планината в тоя град всичко избяга.Познавам я и още като прясна булка странично, но незнам какъв човек е била.

4

Totenkopf

преди 2 години

Човек си пати най много от акъла, къде се е юрнала по планините по това време?

3

Анонимен

преди 2 години

Пирин е много красива планина, но не е желателно да се посещава от леки туристи през есента, а още по малко през зимата. Жалко за починалата. Там няма зимна маркировка.

2

Турист

преди 2 години

Зимният туризъм не е за всеки, трябва ПОДГОТОВКА и ЕКИПИРОВКА. Пътеките вече са заледени, трябва да се ходи с котки и с пикел или поне със здрави планински обувки които плътно обхващат глезена и имат дебела гумена подметка против плъзгане. Бог да я прости жената, но когато тръгнеш в планината с маратонки все едно се разхождаш в парка пред блока, после четем за издирване и за загинали хора :(

1

дедо Ташунко

преди 2 години

Бог да я прости и съболезнования на близките й. Планината е голяма, човек е нищожество и всеки път си плаща, ако я подцени. Има заледявания по пътеките, недобра маркировка, стъмва се рано... Всеки, който подцени обстановката си плаща скъпо за това. Без време си е отишла от живота, милата.