15

Анонимен

преди 2 години

Сега тези 7 организации, както са се организирали да отидат при президента, да вземат да се съберат и да създадат единен Национален съвет на българите в Северна Македония, който да отстоява правата им пред държавните институции там. Защото сега с кого точно да разговарят македонските власти дори и да искат?

14

Do xaxa

преди 2 години

Много преди твоето племе да прецапа Дунава Македония е била Империя с история и тази земя никога НЕ Е била българска...Понемаеш?Македония, до историческите си граници в Гърция и България си e държава.Рано или късно ще е такава..

13

А бе

преди 2 години

До АнонименДай тогава да предадем всичко,само за да направим мръсно на Русия.Българският интерес си е български и слугинажът на САЩ и Брюксел с нищо не му помага!Когато Англия и Франция признаят,че Ньойският договор незаслужено дава Македония на Сърбия и следва да се отмени-тогава можем да ги приемем за истински съюзници.

12

Ха-ха

преди 2 години

До TurchinМакедония е българска земя,НО България НЕ Е турска!Това е голямата разлика!

11

Turchin

преди 2 години

И ние,живеещите в България Турци , искаме да имаме правата на Българите в Македония.С цялото си сърце се надяваме, че "Европейска България"ще признае на своите поданици и граждани същите права,които изисква за Българите живеещи в другите държави.

10

Надблюдател

преди 2 години

Първо трябва да се научат да спазват договорите които са подписвали, а после да претендират, че са европейци! Целият "македонизъм" се крепи на антибългарска пропаганда! Тази омраза искат да я набутат и в ЕС ли?

9

Loyko

преди 2 години

Милотинова,давайте и другото мнение.Продължавате да промивате мозъците в България.Не всички в Македониа мислят така. Обективната журналистика изисква трибуна и на друго мнение.

8

Маакяви

преди 2 години

България ТРЯБВА да си отстоява истината. И понеже мАкеретата са много хитри - да застанем зад Албания, която е готова да влезе - и да се вкарват държавите една по една.

7

До 4

преди 2 години

Няма важни и неважни народи.има народи които живеят добре и такива,които живеят зле. От това вето нито ние българите нито македонците ще живеят по добре. Единствено амбиции на Путин ще бъдат Временно задоволени

6

Анонимен

преди 2 години

Антимакедонската истерия на сегашната политическа Мафия начело с Радев е вредна и контрапродуктивна. Тя тика братска Македония в обятията руския анклав Сърбия и служи само на кремълските интереси !

5

Анонимен

преди 2 години

Антимакедонската истерия на сегашната политическа Мафия начело с Радев тика братска Македония е вредна и контрапродуктивна. Тя тика братска Македония в обятията руския анклав Сърбия !

4

Анонимен

преди 2 години

В коя паралелна вселена БГ ще бъде натискано, за до може Северна Македония да влезе в ЕС? В коя паралелна вселена северните са по-важни от българите? В коя паралелна вселена Северна Македония е по-ценна от България като икономика, население, геополитическо положение или армия? С какво Северна Македония е по-важна от България, моля за отговор...

3

ВЛАДО-ВЕЛИК БЪЛГАРИН

преди 2 години

Отдавна следя статиите на публициста Владо Перев. Мисля, че у нас нема по-голям патриот от Владо Перев. Баща му е кюстендилец, офицер от българската армия. Все още има опасност за бъдещето на нашите българи в Македония, защото политиците ни много категорично и ясно трябва да изложат истината за коминтерновците от Белград и София и българската позиция за нашите македонски братя. Бог да благослови Владо Перев и да го пази от Титовите *** в Скопие! Българин

2

Анонимен

преди 2 години

Тия още не знаят че жалкия фигурант ги продаде

1

Фрактал

преди 2 години

Въпрос на време и кинтаж е да клекнете, под краварски натиск. Все едно не си знаем продажниците!