232

Абе Лелке

преди 2 години

Да питам как е Кунчев, леко ли го кара ковида?

231

обективен

преди 2 години

Да вкараме Възраждане в Н.С. да видим другите *** какво ще правят.

230

Анонимен

преди 2 години

Що няма статистика в относителни проценти за съртостта?Саааамо КУРвид е в тиииквите на смятащите се за нестожими автори на новозамисления световен ред.Първо бяха маските, след това тестовете и за капак - ваксини + всякакви противоконституционни "здравни паспорти". Бизнес на N-та степен на гърба на хората.

229

Анонимен

преди 2 години

единствения начин е фигуранта да напусне политиката заедно с импотентното му правителство!

228

Анонимен

преди 2 години

И какво лошо има в естствения отбор?

227

Анонимен

преди 2 години

Хиляда починали!?Защо раздават титли на куцо и сакато,критерий някакъв,поне малък,грамотност да речем!

226

Анонимен

преди 2 години

Хубаво е да опоизме малко народ, че да се пооблагороди стадото ... А освен това ще паднат и цените на имотите! ДОбре е за бЪлгария!!!! Или сте против това, България да е добре, а?

225

Анонимен

преди 2 години

А защо по-точно ви е притрябвала българска ваксина, като има избор на вече изпитани и качествени ваксини? И след като страната бъка от антиваксъри дебелоглави? Първо да си оправим огромните други проблеми, да не се занимаваме с излишни неща.

224

Анонимен

преди 2 години

Собственика на зелен пас също отново може да ЗАРАЗИ ДРУГИ също както НЕВАКСИНИРАН.Вместо имунитет хората получиха фашистки сертификат който им е нужен за да работят и изкарват прехраната си .Това е принуда ..Вмного държаваи има протести ЗАЩОТО И ХРАНИТЕЛНИТЕ МАГАЗИНИ СА ВКЛЮЧЕНИ В ЗЕЛЕНИЯПАС.Също и ваксиниране на малки деца без съгласието на родителите . Новия премиер на Нова Залания призна в интервю че сертификата цели създаване на сегреция и нова класа хора със права над неваксинираните и това е добре за човечеството .

223

Анонимен

преди 2 години

Утре антиваксърите да претърсят стотинки те по джобовете и да почерпят! Ден на тиквата и кратуната!

222

Анонимен

преди 2 години

Освен Ковид-19 други болести тия пишман професори и доктори от 2 години вече не лекуват а и за тия само статистика водят трябва ак*47 да заработи вече по тия некадърници

221

обективен

преди 2 години

Само Възраждане.

220

Анонимен

преди 2 години

Никакви локдауни. Аз съм с ваксина, в цветущо здраве - всеки 90 дена си правя пълни кръвни изследвания, включително и генетични такива, така че съм мног наясно със здравето си. Изкарах овид,, без симптоми, имам и вкасина. Не ми ПУКА, колко болнави и прочие, щели да умират. Моето щастие е по-важно, от жалкия им живот!!!

219

да бе

преди 2 години

Мои приятели са срещу Пирогов - никакви линейки, никакви сирени....Преди 2 години имало! И сега кого заблуждават? Да не говорим, че е пълно главно с паникьосани граждани, които не са за болница, ама са добре дошли за усвояване на добре платената пътека! Пълним джоба на бялата мафия , която всява нарочно страх! А, И Е ПЪЛНО СЪС ВАКСИНИРАНИ!Днес Мангъров е публикувал статия от мед. списание "Ланцет" където пише, че ваксинирани и неваксинирани еднакво са заразни!

218

Анонимен

преди 2 години

Мисля че туристи чужденци трябва да спрем да пускаме .Време е за популяризирнето на роден вътрешен туризъм през лятото .Чужденците и пътуващите българи донесаха тая зараза. Автобуси с чужденци се мъкнеха по молове , туристически дестинации- курорти ,СЕЛА И ГРАДОВЕ и сега "Олее защо баба Иванка от Горно Черковище е с китайски вирус??? "Няма никаква инициатива да се затвори минимално поне странато , но ограничаваме театрите , моловете , големите магазини за дрехи ,обувки ,пособия само с някакъв фашистки документ който не доказва нищо.Собственика на зелен пас също отново може да ЗАРАЗ

217

Анонимен

преди 2 години

Набождане с експериментален препарат или домашен арест. При такова мутренско изнудване трябва да се притесним какво има вътре в спринцовката още повече.

216

Анонимен

преди 2 години

До DDD - Обида и оронване на авторитета ми, както и заплаха за насилие ... И да, защо да не те намеря? Какво лошо има в това? И ще ме напднеш, ако ме видиш на живо? Ок. А дано. Посления път, когато ме нападна човек, бше 2014-а и още е в затвора.

215

Анонимен

преди 2 години

просто още в началото Баце и НОЩ пресолиха манджата, и сега вече никой на никого не вярва, е това е истината

214

лъжата

преди 2 години

ЗАЩО СЗО ЗАБРАНИ АУТОПСИИТЕ? ЗА ДА МОЖЕ ВСИЧКО ДА СЕ ПИШЕ КОВИД И ДА НИ НАТИСКАТ С ВАКСИНАЦИИ? ЯВНО ТАЗИ ВАКСИНАЦИЯ РАБОТИ В НЕЧИЯ УСЛУГА СВЕТОВНА - НЯМА ДРУГО ОБЯСНЕНИЕ?

213

4

преди 2 години

Да има един постоянен тв канал излъчващ директно непрекъснато от болниците !Да видят тези антивъксъри резултата от тяхната пропаганда-хилядите умрели неваксинирани!А също да бъдат поканени да посещават болниците-само да гледат как изнемогват лекарите от техните глупави антиваксърски действия!