252

обективен

преди 2 години

На 14.11. с бюлетина 5.

251

Смъртността

преди 2 години

в България отдавна, още от 2000 г. насам е доста висока...имало е години и с отрицателен приръст...Затова са се постарали всички правителства досега...А това в момента, което се случва е съгласно Планът за възстановяване 2025/26 г....Хората трябва да отстояват правото си на ЖИВОТ, не като се тровят с военните разработки на DARPA, а да си спомнят историята и да си зададат ВЪПРОСЪТ "Кой има полза от това?"Да са наясно, че никой не го е грижа за живота и благополучието им..ИСКАТ ги мъртви или роби.

250

анонимен

преди 2 години

Усещате ли площадни тали-бани до къде ни докарахте с мало-у-мието си - до разруха , смърт много по-голяма от миналогодишната, до омраза невиждана , до мръсни лъжи за достойни хора с висок морал и истинска грижа за народа , до спиране инвестициите за България , до псевдо политици дошли тук да издоят каквото може , до мръсни политически хватки , до абсолютно неадекватни управляващи , които го доказаха с действията си. Натискайте червения бутон ,от ***-и е без значение.

249

Сата НАТО

преди 2 години

Локдауна е до време, ваксината - до гроб!

248

Анонимен

преди 2 години

И друго: разделяй и владей - ваксъри с/у анриваксъри, демек откъде да чупим яйцето - от към тъпата или острата страна (Джонатан Суифт - Гъливер при лилипутите).Оня ден говорих с брат ми. За 5-ти пореден път ме пита "Ти ваксинира ли се ?" Набоден е вече 2 пъти, т.е. нещо като наркоман който след като е станал такъв, тръгва да увлича и други - позната изпитана схема.

247

гласуваите за Възра-

преди 2 години

ждане -- и Търговските болници ще изчезнат ! И тази професорка ще си стяга болницата ,а няма да иска да скапе икономиката и и живота на хората --тя иска да прехвърли медицинския проблем върху другите бизнеси и те да станат проблемни даже да ги унищожи--като много разбира от прогнози от лятото да се беше подготвила ,а не сега да говори за локдаун,спаа цяла година и сега другите да не работят ,що не си оправихте болниците ? Знаем че ще има по висока смъртност и че вече късно да се спре заради вас

246

Анонимен

преди 2 години

Зъб ме боли,сигурно е ковид!

245

Анонимен

преди 2 години

Нямам против локдаун. Няма да се ваксинирам никога.

244

Анонимен

преди 2 години

Няма как да стигнем 1000 на ден. Тая се е побъркала. Ако ще всички да се съберат на парти, пак няма да имаме 1000 на ден. Максимум до 300 на ден можем да стигнем и то за много кратко.

243

ПРОРОК АНТИВАКСАРИИ

преди 2 години

И дай разбивка от 1000 --дата души колко са до 18 г колко са до 40 г колко са до 50 г до 60 ,,,,до 70 над 70 ----- и насочете ваксинацията към най предпоставените към болеста .При локдауна ще затворите най-дейните но най малко податливи ,а възрастните няма да ги спрете и ще се заразяват на ,,бургия,,.Отделно въведете мерки срещу ваксинираните те сеят зараза като комбаини да носят маски и да правят тестове като другите не да ми викат ,, ех живот ,здравей ,здравей,,, че а се объркали и лъжи по-***

242

Анонимен

преди 2 години

...по 100 000 хиляди заразени и по 1000 починали на ден...След 2-3 години, населението ще е около 3-4млн....Тази, особа насажда паника

241

Анонимен

преди 2 години

Изхарчиха не милиарди, а трилиони за тези ваксини в световен машаб и сега търрсят начини как да узаконят кинтите.Бюджетите се задъхват, като решението е бясно печатане на финикийски знаци, което поражда инфлация/поскъпване на живота.Всичко се пише на гърба/джоба на обикновения човек...както винаги.

240

ПроСоТо

преди 2 години

а ако са върна на статията:..-Сори,обаче тая е многопротивна!..Обаче важното е "рекламите" да са бъйтат..

239

Анонимен

преди 2 години

оххххх,на кой да вярвам , Кацаров казва,че смъртните случаи са намалели драстично,спрямо миналата година,тази госпожа казва 58 % повече...

238

ПроСоТо

преди 2 години

До Уважавам знанията ... ха!..И аз имам един приятел,изключително свестен човек,който след ваксинация получи НА ТРИ ПЪТИ ТРОМБОЗИ ,при това не на вени,а на артерии..ТРИ пъти го оперираха..Последно разбрах,че са му сложили някаква тръбичка на запушеното място..А преди два дни разбрах че един съсед,който минаваше едва ли не за "железен",получил инсулт заради запушване на артерия в мозъка..Като го видох,са зачудих ..-"Що стая бре,какъв е тоя ***?"..Иначе беше като "стероиден манекен"..

237

До Програмист_ИИ

преди 2 години

До Програмист_ИИ Стой си пред екрана и си реди 0 и 1...от какво се страхуваш ИНТЕЛЕКТУАЛЕЦОООО и кого плашиш? !!!

236

DDD

преди 2 години

До Анонимен 243: Ха-ха!... На този свят е пълно със самозабравили се и повярвали си, че са без.смъ.ртни смеш.ници! Думи немам!... Ако беше толкова лесно, до сега да си ме "издирил", ВЪ.ШЛ.ЬО заг.убен! Ама де тоз късмет, де?!? Само не съм сигурен, дали после ще напишеш колко е приятно да се храниш през сламка? Нещо много станахте ком.плекс.арите!...

235

Програмист_ИИ

преди 2 години

Време е българинът да се вслуша в учените и математиците, за да се преборим с вируса и плоскоземието! Най-достойната и културна част от обществото като програмистите и математиците имат готовност да поемат контрол в кризисната ситуация и чрез общия си интелект да намерят най-ефективното финално решение. Готови сме всеки момент да активираме програмата за нулева толерантност към неваксинираните в по-малките областни градове като Смолян и Варна.

234

Анонимен

преди 2 години

И на тази не й мига окото. Само таксиметъра ***.

233

ПроСоТо

преди 2 години

До Млад човек..може!..Но първо да порасне...Емоциите НЕ са добър съветник..Лозунгите,разтреперващи сърцата на честните българи НЕ са нито достатъчни,нито са "необходимо условие"..Ние сме в ситуация,от която можем да се измъкнем ЕДИНСТВЕНО с РАЗУМ,СПОКОЙСТВИЕ ,ПРЕДАНОСТ към каузата,и ..моля за извинение:-До известна степен с ХИТРОСТ И ЛУКАВОСТ..Само с декларации нещата не се получават..А,и ОБЕДИНЕНИЕ трябва,но НЕ това карикатурно понятие,което Гербджиков влага в "предизборната си програма"..