272

Убре до 312

преди 2 години

Досега, миличка, няма случай някой да е умрял от странични ефекти на нещо, което НЕ е направил. Не ставай смешна!

271

Анонимен

преди 2 години

Ако ти е здрав организма тая болест не може да те събори,по леко преминава от настинка.Аз за пръв път чувам болест да минава безсимптомно,това не е ли начин да прикрият факта че повечето хора просто не се разболяват.

270

Анонимен

преди 2 години

Ами аз се ваксинираха през март-април, жив съм, но не мога да кажа същото за една неваксиниран колежка от работата, която вече три дни е в интензивното и не се знае знае ли се.

269

Анонимен

преди 2 години

Ми аз не се ваксинирах жив съм,но не мога да кажа същото за комшийката която три дена не може да мръдне от леглото след първа игла.

268

Анонимен

преди 2 години

Досега имаме над 1,5 милиона напълно ваксинирани, почти всички на възраст над 40 години. Не се ваксинират най-младите и онези в гетата, но те са много.

267

До 308 убре

преди 2 години

Убре, как ще се почувстваш, ако някой вземе те послуша, и не се ваксинира, а после се зарази и умре и близките му дойдат при теб да ти потърсят сметка?

266

Една Българка от Пз

преди 2 години

България и Българите (както и небългарите - малцинствата) казват НЕ на измислената, експериментална ваксина. Това е! Колкото и да извивате ръцете на хората, колкото и таргетирана пропаганда да заливате по всички поръчкови, подлогови медии, истината е еднаа - България каза ясно и звучно НЕ на ваксината! Дори от тези бройки, които се водят набоцкани, не се знае колко наистина са дали да ги напълнят с отровата на Бил Гейтс, и колко са си взели сертификата, а отровата е излята в мивка или тоалетна!

265

Анонимен

преди 2 години

Това е вълната на хората умиращи по болниците от болести истински и от българското здравеопазване,което е не по-малко опасно.

264

Убре

преди 2 години

Пенке, как ще се почувстваш, ако някой вземе те послуша, набоде се с Отровната Игла, умре и близките му дойдат при теб да ти потърсят сметка?

263

Анонимен

преди 2 години

Трябваше сертификатът да бъде въведен още през лятото за да се избегне сегашната лавина от болни и умрели. Всички прогнозираха, че това ще е вълната на неваксинираните. Някой изненадан ли е.

262

АК-47

преди 2 години

Докато управляващи и политици си играят на тронове, учителите бълнуват за таласъми и вещици, тинейджърите се правят на безсмъртни, възрастни хора вярват на "една жена каза на пазара", няма как да излезнем от ужасната здравна криза без да се загробим сами като народ. И по световните медии вече ни пишат.

261

Аз

преди 2 години

Или пускайте Локдауна, или да затваряме възрастните за два месеца, масови мироприятия и всички да го караме и да се приключва. Това другото с ваксини, сертификсти и простотии не е живот.

260

Графа

преди 2 години

Професоре,стани жертва, хвърли се от някой мост.

259

Анонимен

преди 2 години

С ваксини е до време, а с локдауни е до грoб.

258

Анонимен

преди 2 години

За частните болници питай Бойко Борисов и шайката му.

257

Възраждане направо

преди 2 години

Ще им смени костюмите --знаете със какви !

256

Божоле

преди 2 години

Да ви издам тайната - коронавируса не се понася с червено вино. Разбира се, ако не си болен и не гълташ по една шепа лекарства за сърце.

255

до-- друг млад.....

преди 2 години

Възраждане ще им сипят да ядат Изобщо няма да ги чакат да си изхарчат парите във шкафовете и ЕС няма да им помогне ....От такава партия имаме нужда ,досега другите барнат власта и замета защото и те искат да лапат .Край на въртележката . Кой каквото си заслужил !При Коцето няма лабаво ,като го видят и се изпотяват !

254

Анонимен

преди 2 години

След няколко години: 15 пъти ваксиниран обвинява 14 пъти ваксиниран, че го е заразил.

253

П.К. инк.

преди 2 години

Всекидневното, всекичасното нагнетяване на страх и паника в българското общество не е панацеята, нито правилата за излизане от кризата. Стара и прастара истина е, че при посещение, или при визитация на лекар при болни хора, първите негови думи и фрази са ободряващи, успокоителни, които създават така необходимото взаимно доверие. И, следващите вече стъпки, на здрава основа, са за самото лечение. А какво е сега при нас, пък и по Света? Само страх и паника. Нищо добронамерено...