29

Митко Павлов

преди 2 години

Нека някой Артист да дойде след това и да "опакова" в стил (Х)Кристо Явашев портрета.

28

наблюдател

преди 2 години

Точно този родоотстъпник не заслужава да е фасада на училище в " тъпата България " , както казваше. Бог да го прости!

27

Препиващият

преди 2 години

с мастика, един ром, коняк или една мастика, към която имаш непреодолима тяга, нищо не могат да "ремонтират" , освен сивото ти вещество. При тебе, съдейки по "умо"творенията ти, "ремонтът" е в напреднала и необратима фаза... А за "ремонтите", дело на представители на един етнос, чието име на БЪЛГАРСКИ НЕ Е нито "ром"ове, нито ракии или кампарита, има един лаф:"Хубава работа, ама..." ;-)...

26

пияница мистик

преди 2 години

Всяка една строителна фирма в която 99% от работниците са роми могат да направят точно същото, което го е правил този набеден "артист". Могат да ви опаковат с предпазна мрежа или найлон която сграда си поискате. Разликата е, че ще и направят и ремонт на фасадата, няма само да я опаковат като този. Направо недоумявам как може да станеш известен с такава мегап-р0стотия

25

Анонимен

преди 2 години

*** и пульо

24

"Паша"та п

преди 2 години

е бил на "паша" и яко се е назобил;-). Не че "правоверните" и инак са много подковани в изкуствата...

23

Анонимен

преди 2 години

Световно известен може да е някой, чието произведение друг не може да направи. Например никой не може да нарисува Джокондата. Наскоро опаковаха без проблем Триумфалната арка. Айде без такива "гении" дето могат да бъдат копирани.

22

Анонимен

преди 2 години

Оная крадла Фъндъчкова дали е синхронизирала това решение с учителския съвет на гимназията, учениците и техните родители?

21

Влади

преди 2 години

Поредния фалшив герой, дето не говореше български . Едва като пукна Жан Клод оня поомекна към България, като място където , за нещастие е роден.

20

Сюлейман паша

преди 2 години

Комплексиран народ-все да си присвои славата на преуспелите,без да се запитва за отношението на тия хора кьм бьлгарите и бг!Какьв смях и ококорени от почуда очи имаше, когато в Щатите запитвах случайни хора за ,,сьздателя" на комппютьра! НИКОЙ И НЕ БЕШЕ И ЧУВАЛ ЗА Джончо!!! Сещате се за турците когато спечелят златен медал на сьзтезание или някакьв друг успех! Даже и македонците не ви щат бе!!

19

Син биг

преди 2 години

Да де но опаковчика до края на живота си не се индентифицираше като българин, даже отказваше да говори на родния си език! А и не виждам какво общо е имал с математиката, освен ако не си е пресмятал колко материал че му трябва за поредното ,,творение,,...

18

Ноби

преди 2 години

и с какво точно е заслужил тоя родоотстъпник ?

17

Анонимен

преди 2 години

Роден да завива бaхyp в месокомбинат Родопа, принуден да покрива сгради с парцали, тц тц тц

16

Анонимен

преди 2 години

До Бай Ташко, е, какво да правим, че тука не се намериха хора, които да дават милиони за опаковането на мавзолейя на Георги Димитров например!? Българщината не е за пишман творци!

15

Анонимен

преди 2 години

по-логично е някой математик да е сложен, или може би по-добре не, че ще сложат Витанов хаах

14

Анонимен

преди 2 години

Лгбт училище ли ще си имаме?

13

Бай Тошко

преди 2 години

Само да ви припомня, Кристо никога не се е гордял, че е българин, не го е изтъквал, нито е защитавал българщината. Не е отричал като го питат, но толкова. Никога не пожела да се върне в България или да има нещо общо с държавата и комунистическото й минало. Оставете го на мира. Човека ще се обърне в гроба си от толкова много превъзнасяне от същите тия ***, които го изгониха завинаги от скапаната държава.

12

смешни

преди 2 години

царе сме в способноста си да се самоунижаваме и да се прекланяме пред фалшиви идоли ,комплексиран народ

11

Анонимен

преди 2 години

По-добре да беше нарисувал кечиста Русев там

10

Анонимен

преди 2 години

Можеше равенството на Ойлер, питагоровата теорема, или тази на Коши...