25

Анонимен

преди 2 години

и на тия им стана ясно че от сертификата, *** за зеле не става

24

Сина

преди 2 години

Буци

23

Сина

преди 2 години

Е божи *** ли е нормалния бе, мазньо? То по ненормален от нега няма

22

Анонимен

преди 2 години

там има нормално правителство.тук се назначават измамници от Харвард и се правят лицеви опори

21

Solar Power

преди 2 години

До до 2: И тук ще стане така. Има места за още 7-8 дни. Ниска ваксинация означава пълни болници с възрастни, много умрели и естествено локдаун. Някой очаква ли нещо друго ?Ако иска промяна просто да отиде и да се ваксинира. Инъче ще си се врътим в това положение докато не се ваксинират достатъчно или не умрат тези които са по слаби и стари.

20

Анонимен

преди 2 години

До до 2В Сърбия стояха затворени докато не излезе една тълпа в Белград,и веднага ги отвориха.

19

Анонимен

преди 2 години

Айде пак дезинформациите долу, че били шампиони по ваксинации или 60%. Според статистиката, ваксинирани са 43%, осново със Спутник 5, малко с Пфайзер, а напоследък и китайска ваксина някаква

18

dnes

преди 2 години

До nikonikне че нещо, но rate на ваксинация там 43%

17

до 2

преди 2 години

В Сърбия имаше такива затваряния, каквито тук не сме виждали. По Великден стояха 5 дни без да излизат от къщите си. Стари са тези методи, но явно само това е начина да се пресече временно заразата.

16

До 13

преди 2 години

Не знаех, че антиваксърите се лекуват в травматологиите. Сигурно затова така се мре: ковид в травматолигията; раково-болни я психиятрията. сърдечно-болните в урологията...

15

Въпрос?

преди 2 години

Не бяха ли отличници по ваксане сърбите?Защо не си върнаха нормалния живот?

14

до 9

преди 2 години

Ти като не искаш да се локваш и даунваш, моля те, после недей да хленчиш на стълбите пред болницата, както и родата ти да не ходи по телевизии да се жалва какъв си бил умен и хубав.

13

До 6

преди 2 години

Факти затова моля, и как ще решиш проблема с липсата на места за лечение поради пълни болници? Утре ще си счупиш крака и в болницата ще кажат, сори, пълно е, щото лекуваме антиваксър, който е избрал да се разболее, пробвай след седмица.

12

R

преди 2 години

До Друг родител Въсщност, целта на затварянето е да се даде въздух на лечебните заведения и да се спасят човешки животи. И така до следващото затваряне, до като цялата популация не получи защита. Защитата се получава по два начина - лесен и труден. Лесният, е за рационално мислещи индивиди и се нарича ваксинация. Трудният, за инстинктвни индививиди и се нарича естествен имунитет. Ние избераме трудният начин, който ще коства живота и психиката на много, много хора

11

nikonik

преди 2 години

Хммммм.... При над 60% ваксинирани....Ясно ....

10

fact

преди 2 години

предишния път запалиха скубщината и въпросот се реши.сега пак.

9

Архангел Псувнаил

преди 2 години

Всеки който иска да се "локва" и "даунва" свободно може да си закупи един коввчег и да извърши гореспоменатите действия на два метра под земята.

8

Анонимен

преди 2 години

При тях няма ли бизнесмени с шкембета, анцузи, цигари и чаши с алкохол в ръка които да протестират против мерките, и да се появяват по новините под заглавие "Бизнеса протестира" или "Поредния протест на бизнеса". Значи смятайте какви бизнесмени си имаме и очаквайте развитие в тази държава.

7

Анонимен

преди 2 години

Предраг.и ми смехурко, кон боб яде ли?

6

Друг родител

преди 2 години

Там е въпросът, че и с "пълен локдаун" след това нищо няма да се реши - нито ще отпаднат гестаповските сертификати, нито медиците ще се върнът в лечебните заведения, нито учениците - в училище. Нищо няма да се промени. Просто едни хора ще изгубят отново доходите си за тези седмици. Вие искате ли да сте от тях? Понеже ако не сте - то е лесно да сепрелага.