19

До 2

преди 2 години

*Православен

18

Анонимен

преди 2 години

И София да така .....ходят сии навсякъде ,да ли са болни или не или ваксинирани ,иституциите упорито мълчат ,пък и как е възможно да живеят с хиляди и на едно място и да няма болни отново се мълчи

17

Сюлейман паша

преди 2 години

Ами спри ги тировете ако ти стиска з...ка! Тая работа ако ставаше само с бабаитски изказвания досега да сте затрили Турция от лицето на земята!Ама йоооок!Вие ще продьлжавате да си лаете а Турция ще бьлва стоки за милиарди по Европа с хилядите си тирове!!!

16

Гошо

преди 2 години

Няма какво да протестират ,а да го запалят Въпроса ще се реши от раз и за винаги

15

Сюлейман паша

преди 2 години

Брейй,каква злоба и ненавист фьшка от байганьо....ската ***! Ако провериш полицейските сводки няма и едно нарушение от страна на тия нещастни хорица няма да откриеш,ама те ревнали в един глас:,,сьздават проблеми!" Ние милиони ги приютяваме и се правим,че не забелязваме проблемите,които ни сьздават а ***...вците се безпокоели...Е,затова господ винаги ще направи така,че в Турция рога на изобилието да не спре,а вие вечно ще живеете все в мизерия!!!

14

Анонимен

преди 2 години

Спират се всички турски тирове, преминаващи през България, докато турската държава не си озапти каналджиите. Един нелегален мигрант от Турция, един ден без турски тирове през България!

13

Да

преди 2 години

протестират активно!!! Създанията, нар."мигранти" и "бежанци" или да ги връщат от където са дошли, или да отиват директно при тези, които са им платили пътя, телефоните и джобните...Въобще не трябва да остават тук...

12

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 11 Ми изчезвай от тук! Отивай в някоя от държавите от където са са домъкнали тези. Тъкмо ще си влезеш в средата.

11

Анонимен

преди 2 години

Убеден съм, че поне едно 70% от бежанците са доста по-стойностни и кадърни хора от 80% от българите.

10

Никакви

преди 2 години

бежанци не са, а незаконно минали държавната граница нарушители. Има предвиден член в НК. А за тези, които ги защитават и правят някакви глупави паралели - един съвет. Влезте незаконно в Пакистан, Ѝемен, Саудитска Арабия, Малайзия, Брунеѝ и още доста ислямски държави, да не изброявам, и вижте какво ще ви се случи!

9

Анонимен

преди 2 години

ТОВА Е САМО НАЧАЛОТО...ЕРДОГАН ВИ Е ПРИГОТВИЛ ОЩЕ ПЕТ ПЪТИ ПО ТОЛКОВА,КОИТО ЧАКАТ НА СТЕНДБАЙ В ИСТАНБУЛ И ОДРИН!

8

какво се мотат

преди 2 години

да зап алят лагера....

7

Анонимен

преди 2 години

Тези които се имат за широкоскроени хора да отидат в лагера да вземат от ,,бежанците'' и да си ги отглеждат вкъщи .

6

Ro

преди 2 години

Най-вероятно повечето са влезли нелегално, без документи и т.н., но ги пускат да се разхождат свободно?!?

5

Анонимен

преди 2 години

Да ги интегрират и да не се обясняват!

4

Анонимен

преди 2 години

отпишете града

3

Анонимен

преди 2 години

1 200 МЪЖЕ ОТ АЗИЯ И АФРИКА...ЧУДЕСНА НОВИНА!ГЕРМАНИЯ ИМА НУЖДА ОТ 100 000 ШОФЬОРИ НА КАМИОНИ!ЕТО ГИ!

2

ммм

преди 2 години

Ами така е, но ние трябва да бъдем широкоскроени хора! Нима българите които са в страните от западна Европа или в далечния изток, например, Ктиай, Япония, Корея, Индонезия ..., някои там ги чака с голяма радост? Тези хора са напуснали своите къщи поради безизходица ..! На мен не ми изнасят много, ама много неща, но приемам нещата по позитивно.

1

Гладен

преди 2 години

Не ги закачайте това са приятелите на Бойко, мама Меркел така му нареди, а Ердоган го удари зад врата. Бойково наследство!