11

Анонимен

преди 2 години

Той не се съобразява с никой освен с Русия ,видяхте как прие тая която се прави на командирка на ЕС ,и стол не и дадоха

10

Сюлейман паша

преди 2 години

Тоя пишман дипломат,откак напусна Едирне все от тоя род статии се препитава!Докато беше там правеше теманета на управниците там,а сега е турски баш душманин!АМА ПОНЕ МОЖЕ ДА Е НАУЧИЛ,ЧЕ ТУРЦИТЕ НЕ СА КАТО БЬЛГАРИТЕ:РЕШАТ ЛИ НЕЩО,ПРАВЯТ ГО!!!Бьлгарите като почнат: ама защо,обаче това ,обаче онова, но аз сега...ЕРДОГАН ГО ПРАВИ ПОНЕЖЕ ЗНАЕ,ЧЕ ЗАД НЕГО Е ЕДНА СИЛНА ТУРЦИЯ -РЕГИОНАЛЕН ФАКТОР!!!

9

Ама сериозно ли?

преди 2 години

"Освен това привърженици и гласоподаватели на неговата партия в предното проучване са имали отрицателно отношение към него - 18%, сега се качва на 24%. Около 5% не са дали мнение, което означава, че неодобрението към него е 60%", отбеляза Димов." / С тази математика, този ако имаше сергия на "Женски пазар" щеще да е мАлионер!

8

Анонимен

преди 2 години

Къде Ердоган ще изгони дипломати. Той няма такива, между краката, разбрахте вие. Неговия тежкарлък е само пред изстрадалия турски народ, който му търпи глупавото управление от 20 години.

7

Анонимен

преди 2 години

кьм 1И за рекламата се плаща яко от сьщите които насьрчиха преврата.

6

Анонимен

преди 2 години

Ердоган губи популярност и какво правят диктаторите при това положение?Спретват някой военен конфликт !Напълно е възможно някой от съседите да пострада ,особено след като Ердоган е доказал ,че не се съобразява с никой!

5

АнатемаНаСулюПасито

преди 2 години

Важното е,че Ер Доган има топки и не му пука от джендърите и краварете,които освен,че се месят в управлението и вътрешните работи на Турция,ами и задружно съсипват икономиката на държавата,за да я дестабилизират и ограбват .

4

ишкембе чООООрба

преди 2 години

чобанските бабаитлъци край нямат, но накрая баш чобан сърба попарата. Нека, така им се пада. Да покажат на целия свят, че са чобани.

3

Анонимен

преди 2 години

като сте тръгнали напишете по една статия за всички държави, не ми се чете за турция

2

Анонимен

преди 2 години

Хубава работа, ама пoгaнcka...

1

Анонимен

преди 2 години

Мдам, през м. юни 2022 г. в Турция ще се състоят президентски избори. За Ердоган юни ще бъде ноември. Докара народа си до просешка тояга, изпокара се с всичките си съюзници, изпокара се и с НАТО, изпокара се и със страните с най-големи преки инвестиции в турската икономика. Няма да те бъде, Ердогане, народът няма да ти прости.