17

Анонимен

преди 2 години

Я от ОПГ ГЕРБ-СДС-ДПС централата да си кажат кои министри от предишните техни правителства бяха с двойно гражданство. Пределно ясно е че има такива, но странно защо това не беше проблем Ще съдят ли сега Плевенлиев за това и ромчето от Банкя ??? Май намирисва на политическа поръчка и двоен стандарт от страна на КС !!!

16

Пешо

преди 2 години

Антрополог!?! Майко мила. ! Киро е жертва на собствените си амбиции. Ся остава да дам мнение по някой антропологичен въпрос и шъ ффтасаме. Какво би става, бе хора?

15

анонимен

преди 2 години

Заради едно гнусно насъскване срещу Бойко и ГЕРБ , група пара-пи-теци решиха по точно им беше внушено ,че сме на дъното и останаха много учудени ,че под дъното имало тресавище в което не само те затънаха но повлякоха цялата нация. Ум царува ,ум робува ,ум патки пасе.

14

Елена

преди 2 години

Проблемите са мошениците,лъжите,некадърниците -фигурата,и всички ,,почтени"негодници,некадърници, лъжци слуги на ченгета,олигарси и мутри които съсипаха всичко в България.Има ли едно нещо което да не са съсипа ли? Няма,но те продължават да отричат.Циници

13

Разликата между

преди 2 години

Има шанс и има опасност. Първото изразява желателност на събитието и издава нагласата на говорещия.

12

моч

преди 2 години

До бай Ставри от ЦСЗ....всъщност по-скоро ще имаш възможност да си обменяш ласки с фигуранта и болшевишките копои от престъпната му хунта ( нали сте все отявлени представители на левия сектор ) но , предвид предпенсионна и пенсионната ви възраст и съпътстващите годините определени дисфункции , допускам ,че освен ли_ги и со_поли няма да има друг съществен обмен.....от москва ще ви пратят петолъчки и сърпове за разнообразие :))))

11

Анонимен

преди 2 години

До радевщина в действие... Той щото твоя Идол я спазваше ... Даде я на Дани Кирилов да я наспами ... Аре, скрий се ...

10

радевщина в действие

преди 2 години

Радев и мюрето му Киро ви показват нагледно, какво е корупция и дебелоочие на най-високо политическо ниво, както и тотално незачитане на Конституцията на РБ.

9

бах-ти

преди 2 години

Аа не , Кирчо не е жертва , а долно тарикатче . Сега ще му скъсат халката от съдилища , много хора са му набрали .Ще има и сех и бох.

8

Дядо Ванго

преди 2 години

Кирил Петков - министър-председател, Радев - президент, а ГЕРБ ще напълнят занданите.

7

Анонимен

преди 2 години

Харалан е кученце на каишка на Бойко Кюлчето

6

Анонимен

преди 2 години

Много точно казано за "малоумието, късогледството и нарцисизма" на Радев. Този човек пръхти и рие с копита от злоба и затри България. От последните 30 години най-добре живях при управлението на Борисов.

5

Нане

преди 2 години

Как е мажоретката харалане... Долна маймунка си ти ***....

4

Анонимен

преди 2 години

Когато показвате тоя трябва да има надпис "платено съобщение". Той беше в инициативи комитет издигнал недоразумението Герджиков, кандидатът на Шиши и Боко.. Така че е ясно какво прави сега - предизборна агитация, която вероятно му е добре платена. Такива като него не си отварят устата, ако не им се плати

3

бай Ставри от ЦСЗ

преди 2 години

Всички ГЕРБ-аджии ще ми опитате ласките, малко търпение.

2

Димов

преди 2 години

Харалан или Хараланов, казвате, скъпи драскачи?!?

1

Анонимен

преди 2 години

Не е вярно, няма шанс. *** празни приказки без покритие на един пенсионер