37

Забравяте

преди 2 години

Какви закони бре - Сергей Станишев беше с двойно гражданство премиер на България, в последствие и евродепутат и то не какво да е а руско - тогава що не ривахте , или малки сте били, не сте знаяли , ми ония хитреци от ДПС - в комбина с Станишев играеха тогава, нищо че бил двоен гражданин :)

36

Анонимен

преди 2 години

Каква изкупителна жертва? Тоя Кирчо кирливи да не кандидатства за продавачка в Била. Сам погазва законите, а го инсталираха за министър. Е как може така?

35

До 42

преди 2 години

Фигуранта подготвя министри до март... Правителство е едно,президент- друго. Не вярвам Рундьо да спечели.

34

Анонимен

преди 2 години

Зеленият сертификат е въведен през м. Май 2021. Но никой не разясни на хората какво следва от това. Министър Кацаров не само че не призова за ваксиниране, но разпродаде ваксините ни. Дори третата доза не пазреши навреме

33

Анонимен

преди 2 години

Не вярвам някоя партия да иска коалиция с тия двама мошеници.Дори и ГЕРБ не трябва да си го позволява защото с такива не става нищо.Това са тотални ментаражии ,алчни и т.н.Жалко,но няма да има правителство.Фигуранта подготвя министри до март,така им е казал.А тези които са в момента за нищо не стават.

32

Анонимен

преди 2 години

Е престанете да натрапвате двама нагли измамници,лъжци лишени от елементарен морал.Каква комбина,събрани на един акъл ,страхотна двойка прокопиевски ***.с.тии.Изкупителна "жертва" е лицемерие,да не разбира харварда като,че е от детска градина.Не е имал намерение да се отказва от гражданство,дори е съмнително,че документа от 20.08.е редовен,след като сам публикува друг от 19.08.,че е подал документи,а този от 20.08.е някаква шашма.Как нямал време да ходи до Букурещ и си министерства и далаверства

31

Анонимен

преди 2 години

Харвардските шарлатани - Асан Василев и Кирчо ( ор известен като бейби фейс).

30

Да си го кажем

преди 2 години

Алчни олиг'офрени ни са всички кандидати за политиката софра. Хипер нарцисизъм, гарниран с брутална наглост и нахалство изместват достойнството, моралът и честта от политиката ни. Не може и не трябва изобщо да се издигат и помислят за политическо лидери субекти с компрометирано минало, нисък морал, нагло поведение, мазници-слагачи на всички партии, почти всички депутати от предишните парламенти. Нужна ни е интелигентна, морална политика и грамотни лидери. Но запътили те се за законотворци не са!

29

Анонимен

преди 2 години

Я да хваща една мотика тоя Хараламби и стига се е правил на социолог

28

Анонимен

преди 2 години

Не разбирам, какво е направило това момче Кирето, че всички се нахвърляте върху него и върху президента Радев вече над месец?

27

Анонимен

преди 2 години

НЕКАДЪРНИЦИ НАЗНАЧЕНИ от НЕКАДЪРНИК

26

Анонимен

преди 2 години

До Тцтц... Ха ха ... Точно така ...+10 :)

25

Майна до тцтц

преди 2 години

СНИМКА на нощно шкафче НИЩО НЕ ЗНАЧИ!! АМА ЩОМ ТИ Е В ГЛАВАТА - ЗНАЧИ ДРЪНЧИ!

24

след А идва Б

преди 2 години

Кога ще се самосезира прокуратурата срещу Кирил Петков за престъпление по чл. 313 от НК ???

23

О хо хо

преди 2 години

К.П. може да е изкупителна жертва само на СОБСТВЕНИТЕ СИ ЛЪЖИ !!! Харалан да си припомни какво е " изкупителна жертва" и да не заблуждава хората. Също да бъде добър да сподели какво е " достигане до мета ниво на политиците"??? Да не е нещо като да са на мета... дон?.

22

Тцтц

преди 2 години

Какъв трябва да си за да симпатизираш на човек който всички положителни качества са наврени в едно чекмедже на нощно шкафче!?

21

Анонимен

преди 2 години

Гарганела винаги се отличава с отличен избор на събеседници ... То ще е или Роско да "гука" глynoтевини ... Или някой *** като тоя Дебелap ... И още ли не е събрала пари, да си оправи носа ... Направо боде екрана ...

20

Анонимен

преди 2 години

Нахраналан ви казва витиевато следното: ГЕРБ не са чак толкова лоши, новите не са чак толкова добри, хайде всички да сме другарчета и да забравим кой какво крал. Иначе е лошо да се краде, ама не е социоантропоетично да се мрази (крадеца). Помислете дали да се доверите на Розовите Бузки.

19

Анонимен

преди 2 години

Както винаги, Харалан демонстрира пълно мало умие. Щял да ме накара да ваксинирам, като ме заплаши със зелен сертификат... кой си ти, бе!

18

Пфууу

преди 2 години

Отврат , на този му се плаща за да взема страна ! Не се учудвайте ако скоро направи обратен завой , зависи от надника!