57

Илиев

преди 2 години

-67,ти си русенец,колкото аз съм албанец.Много си елементарен,да не кажа задръстен,видно от "големите" ти заключения.Яслата ти,ще се опразни след изборите,мисли как ще отикаш зимата.

56

П.К. инк.

преди 2 години

Този, който сам си надроби попарата, вряла, изкипяла, да си я сърба. Въпросния, за който тук се говори като "изкупителна жертва" да си е мислил, когато съчинява неистини. Българите имат вече богат опит от, все още продължаващия "преход", имат достатъчно бази за сравнения и повече никой не е в състояние да ги подведе, или да ги излъже. Така, че въпросния кирчо да си сърба попарата, която лично той си е надробил.

55

русенец

преди 2 години

Прав е, нека си припомним откога влязоха в сила зелените сертификати - регламентът в ЕС влиза в сила на 01 юли 2021 г. Тогава е на власт служебното на Румен Радев. Кой не си е свършил работата? Назначените смешници от Румен Радев. Единият вече стана конституционен съдия. Другият след като извърши престъпление получи имунитет като кандидат за депутат. Сигурно няма да се откаже от имунитета си ако го изберат. Трети е направо за съд с политиката си за пандемията. За културния да не говорим-гробаря.

54

хърлалан

преди 2 години

Симеон,Лиляна павлова,Дянков,Пирински,Станишев-все двойни граждани и си управляваха въпреки КС.

53

НаЛъжатаКраката

преди 2 години

Олигархоята яко спонсорира! Току виж минсли 4%!?

52

Анонимен

преди 2 години

Парцалан много ги разбира ей, възхищавам му се на проницателността и безпристрастността, вероятно работи на доброволническа начала в името на защитата на Правото и Справедливостта, на мафията

51

Krom

преди 2 години

ХРАНИлан Александров пак се изказа! Мото - "..НИЕ СМЕ СЪС ВАС, КОИТО СТЕ НА ВЛАСТ..". Не разбирам, трябва ли да правиш като вятъра на всяка нова власт?

50

Анонимен

преди 2 години

Канадското гражданствот на Петков, е само лист хартия, издаден от друга държава". Пречка, за да стане той министър. Много почтено, морално, няма що. Сигурно така гледа и на българското си гражданство.

49

Анонимен

преди 2 години

Антрополога,казва по заобиколен начин,че не Петков е виновен а ситуацията в която е поставенА за пандемията бегло споменава,че предишното управление,преди служебния кабинет,носи изцяло вината за зеления сертификат,поради естествената си простотияДа си посипе главата с пепел и той и чистосърдечно да си признае,че и той захлеби от ръчичката на бащицата БорисовАма едва лиС една дума,казва че политиците от статуквото,вкупом излишни станаха и се надява нещо да се промени но как и от кого не казва?

48

Анонимен

преди 2 години

Бащата на Петков призна неотдавна, че синът му е попаднал в схема на един клуб, кръг, който го е въвлякъл в този казус, в който е. Сега други ги приказка пред ВТВ. Бори се, защото последиците от тарикатлъка са големи. Семейството употребява гражданството на две държави, според случая, меркантилно. Без морал.

47

Анонимен

преди 2 години

Естествено че бойко няма да е доказан престъпник като притежава, заедно с доган агата си, съд и прокуратира :D

46

Анонимен

преди 2 години

Ха,ха,"жертвата" Петков, още първите дни от назначението си, се втурва да прави чистки в ББР, в оръжейните заводи, изпълнявайки поръчките на тези, които го назначиха, кръгът около Радев, близък до Путин.

45

Анонимен

преди 2 години

Петков е знаел какво прави. Продал се е, нарушил е конституцията, с обещанието от тези, които са го поставили на този пост, че ще го покриват. Вероятно, щеше да запази двойното си гражданство, ако не се бе вдигнал шум около него. Тарикатите не са жертви.

44

Анонимен

преди 2 години

Ако Петков е престъпник, бойко какъв е? Защо на фокус е само Петков, все едно е продал държавни интереси? Той е българин като всички останали който е бил с канадско гражданство от 14 годишен заради родителите си. Защо не се говори за хората които дадоха природни богатсва на чужденци за жълти стотинки.

43

fact

преди 2 години

До Прозирарадев вече е избран. да се страхува боеко, че мож дан се докопа до власт...въобще.

42

Анонимен

преди 2 години

А има ли <шанс> да проверят дисертацията на Пожарникаря и като си спомням каква публикация беше написана за усилените преписвания (плагиатства) на Боце, П.Илиев да отговори подобаващо на удара?Защото да преписваш в цивилните ВУЗ-ове е едно,но във военните и милиционерските институти е по-строго.Като гледам как миналата година десетина висши прокурори начело с над 50-годишния гл.прокурор Ив. Гешев отидоха в Правно-истор. факултет на ЮЗУ като свободни докторанти ,а не в Юф на СУ, работата е ясна

41

Прозират

преди 2 години

постоянните напъни на тотално деградиралата, арогантна властова клика ГЕРБ, чрез купени социолози, политолози корумпирани и техни собствени медии да се дпмогнат отново до властта. Просто Баце не може да си позволи да изтърве милиардите от новия програмен период. Затова гласувайте за партиите, които ще изринат тази престъпна шайка, която като пиявица смуче кръвта на България.

40

Анонимен

преди 2 години

В България има предостатъчно глyпаци, които да гласуват за партиите на поДмяната и тези двама мoшеници...

39

Анонимен

преди 2 години

Не му се отдава на Харалан да се прави на безпристрастен наблюдател. Той бе купен от ГЕРБ, здраво се нахаралани, стана окръглен от вси посоки, в комитета на Герджиков е, а и вече няма и кой да слуша неговите словесни бълвочи. Времена се менят, статуквото се сменя, както и обслужващите го продажни интелектуалци като Харалан.

38

Анонимен

преди 2 години

Кирчо Ментето не е жертва, а мoшeник и нeyдачник... Беше уволнен от Чорапа и реши без грам срам да влезе отново във властта, но през парадния вход чрез изборите...