42

Анонимен

преди 2 години

Хем е живял в комунизма, хем разправя че държавата на никого не е помогнала. Най-малкото държавата е направила Математическа гимназия в родния ти град.

41

Mixii

преди 2 години

А някой от нас които сме с имунни заболявания и слаб имунитет и не можем да се ваксинираме, дай да умреме ние от глад ли? Нямаме сертификат, нямаме право на работа..? Е как ще стане?

40

Анонимен

преди 2 години

За кое точно не е прав? Трябва да плащам рекет на ресторантьорите ли? Че Алибегов иска задължителна ваксинация, бе!

39

Кой

преди 2 години

беше тоя?!?

38

Пешо

преди 2 години

Зеленият сертификат дава свобода...а не отнема ли свобода... Как може подобни *** маймунообразни рептили да се подвизават по всички медии. Каква майка ви е раждала бре?

37

Фин

преди 2 години

Изключително гнусно същество...арогантен, надут и простоват като Киро брейка...съграждани са..

36

Анонимен

преди 2 години

Трябва да си давате и сметка, че в полудял свят, в който всички ходят по улиците с маски, не може да има правителство, което да отрече вируса тотално. Все пак това със сертификата ограничава само ходенето по кръчми и молове. Не виждам какво толкова ви тежи, аз просто съм ги изключил от съзнанието си. Човекът е прав

35

Хахаха

преди 2 години

Каво става, тролчета на герб? 7те джуджета? Кражба на бизнеси? Кюлчета злато в шкафчето? Опитаха се да откраднат бизнеса и на този предприемач. Първо колата му откраднаха от герб.

34

Яве

преди 2 години

Боже, какъв ***!

33

Анонимен

преди 2 години

Радев се скри зад народът да не го закопчае Гешев , втори път няма да мине номера

32

ОТ УТРЕ...

преди 2 години

..РАДЕВ ЩЕ ВОДИ ПРОТЕСТИТЕ , СРЕЩУ "ЗЕЛЕНИЯ СЕРТИФИКАТ" С ВДИГНАТ ЮМРУК НА ОРЛОВ МОСТ!!!....МИС ПИГИ И МАЯМАТА ШЕ МУ АСИСТИРАТ....!

31

Анонимен

преди 2 години

Които са най-дискриминирани освен това на великите конспиратори дължим и икономическата криза която се задава.

30

Ямболски цървул

преди 2 години

Този е за екирисажа.

29

Глъм

преди 2 години

Срам ме е да кажа ,че този *** ми е роднина.

28

Спокоен

преди 2 години

Ивайло, един СМС вече получи. Недей пак че нещата предстоят.

27

Анонимен

преди 2 години

Демек вече признават че не сме свободни , като военнопленници ли да се чустваме ?

26

Анонимен

преди 2 години

Допълнение към 24 Сметката за ефективност на ваксина по официалната методика за клинични проучвания е следната. Делим две групи- с медикамента и без. Правим проверка колко като % от всяка група се излекуват/не се заразяват. Тези проценти се съпоставят и се казва примерно, че ефектът на лекарството е Х% като разлика спрямо без него. Ако с ваксината се.разболяват 5%, а без нея 10%, то ефектът на ваксината е 50% защита, защото намаля двойно шанса да се заразиш. 10% в болница при 20% ваксинирани.

25

Анонимен

преди 2 години

Използването на подобни индивиди за пропаганда на ваксината има обратен ефект! Вижте му погледа само, и помислете: бихте ли желали да изглеждате така?

24

Анонимен

преди 2 години

Ивайло ти ваксинира ли деца и внуци ?

23

Анонимен

преди 2 години

Странно. Кой е безопасен за обществото? Някак си СЗО, ЕМА и т.н. казват, че ваксинираните се заразяват и разнасят болестта, а ваксините пазят само от тежко прекарване. Заразоносител, който може да заразява като неваксиниран и горе-долу хваща вируса със същия шанс на заразяване(20% ваксинирани и 10% в болница такива значи максимум 50% по-малък шанс за заразяване и тежко боледуване), как точно ще предпази спрямо неваксинирания? Пак ще зарази хората около себе си и/или може да се зарази от друг.