62

До 65

преди 2 години

На внушението, че това е единственият изход :) И тези хора са безопасни. Всички останали са опасни за световния ред. Врагове на народа.... оооо, това. сме го чували и преди ;)

61

Сата НАТО

преди 2 години

Като се изключи позицията му по коронавируса, човекът е абсолютно прав. Просто го е страх да говори срещу докторите, защото втори път попадне ли им в лапите, може и да го приключат с някое ненадейно усложнение.

60

Ахаааа

преди 2 години

а да каже какви свободи имам, че нещо тея дни говорят пак да ги ограничят независимо от здравен и ваксинационен статус. Поне като лъжеш да си измисли стабилна версия! Поредния участник в плаш-кампанията!

59

Анонимен

преди 2 години

Който иска може да провери фирмата му Уолтопия в bgrabotodatel на тоя па-лячо Ивайло Пенчев. И това съм го чел още преди години, когато се появи на небосклона тоя използвач на човешкия труд. Не мога да се начудя как медиите непрестанно му дават възможност да се изказва и то по сериозни теми. Без да го проверят, що за гн-ида е. Пълен потрес и позор за нашата журналистика!

58

Хайде

преди 2 години

стига Пропаганда....Виждаме какво се случва в другите държави...Не го приемаме и толкоз, кой каквото и да си мисли за нас е без значение...Истината е друга, и скоро много хора ще я разберат...ако мислят логично и анализират събитията в световен мащаб...

57

Анонимен

преди 2 години

На какво основание дава свобода на "ваксинираните"?

56

Анонимен

преди 2 години

57 стига с тия западноевропейски страни. Кое да им гледам? Това че възпитават децата си в 45 пола? Това, че учителите им по история не смеят да преподават урок за кръстоносните походи, за да не им отрежат главата пред училището? Това че правят паметници и дърпат безкрайни речи в памет на жертвите на Хитлер, а после прилагат същите нацистки методи върху населението? Кое точно искаш да им гледам? Имам си държава и достойнство. Избирам тях да гледам. Отмяна на жалките сертификати. Не на фашизма!

55

Ум

преди 2 години

умува, ум робува, ум патки пасе.Пенчев отдаван е загубил връзка с кораба майка и също е опасен за обществото, но ей го на кръжи по медиите.Откъде тая тимбелица да разбере, че "свободните" ваксинирани в момента разнасят вируса на поразия, но всички са се утренили в неваксинираните, за по-удобно, че план се преизпълнява.

54

Анонимен

преди 2 години

Хора, днес в САЩ е издаден първият паспорт в който в графа пол е записано хикс и до него неопределен. Радвайте се! Излиза че избрахме да сме с онези, които считат че правото да имаш неопределен пол е по-висше право от това да живееш без сертификат. Защото може да не си знаеш пола, но пък задължително трябва да си с ковид ваксина. Уникални ценности. Чак да ти се прище да емигрираш.... на Марс!

53

бизнес

преди 2 години

И пак за пластмаси и найлони става дума.

52

Анонимен

преди 2 години

Много правилно, ваксиниран съм и не желая повече да търпя икономическите и социалните последствия от зарази и локдаун. Погледнете в западноевропейските страни-хората си заживяха както преди, бизнесът потръгна, прогнозите за икономическия растеж са над 10%, децата да на училище! Ние какво-пак с пръст в уста;

51

Анонимен

преди 2 години

Свобода? Ха ха. То и правото на разходка в затвора е вид свобода, ама защо ли не я приемаме като такава, а? Зеленият сертификат е противоконституционен. Той отнема права на една група хора, като дава права на друга, макар че и двете групи са в еднаква хипотеза. Ваксинираните също боледуват, заразяват и разнасят заразата като неваксинираните. Следователно няма никакво правно основание едните да бъдат считани за хора с повече права от другите. Нарушава се правото на равнопоставеност!

50

Хемус

преди 2 години

Тоя пич не беше ли от военно-въздушните сили!?

49

Оффф

преди 2 години

Имам едно екзистенциално усещане, че този ще го подкарат за укрити данъци. То вече герб няма да са зад гърба му. Той и за това надава вой от сега, защо усеща примката да се стяга.

48

Анонимен

преди 2 години

Шефа на Утопия: "Решихме да подкрепим София Прайд, защото хората не трябва да се страхват да бъдат себе си, независимо какви са". А сега някои хора правели напук, понеже не било на тяхното.

47

Нане

преди 2 години

Колко требе си фрост, да работиш за такъв утепляк...)))

46

РУМЕН РАДЕВ

преди 2 години

Ще преоткриете и оцените свободата като ви е отнета! Само не забравяйте кой ви е дал!

45

РУМЕН РАДЕВ

преди 2 години

Ще преоткриете и оцените свободата като ви е отнета!

44

aa1830

преди 2 години

Ивайло, спомням си като даваше заплатите в Уолтопия на ръка, служителите като мен стояха на опашка, влизаха по един, ти стоеше като големия шев на стола и броеше на ръка. Няма такъв селски комплексар като теб.....

43

Нане

преди 2 години

Тоя *** федал, иска да ви вакса всичките,заради неговият скапан бизнес...)))