10

Анонимен

преди 2 години

Имам сериозни съмнения, че това ще стане. Всичко идва от инфлацията на долара.

9

Анонимен

преди 2 години

Хаха - от Голямата депресия през 1929 г. насам, всяка година се "овладява" инфлацията )))

8

Икономист

преди 2 години

Стагфлация означава високи нива на инфлация, съчетано с липса на икономически растеж и сравнително висока безработица (грубо казано, каквото си спомням от унито). Дълго време е считано за невъзможно поради фантазията на икономистите, че инфлацията и безработицата винаги са в обратна посока и че отпусната парична политика води винаги до икономически растеж и заетост. Разбира се икономистът не си представя, че вливането на пари в биткойни и надценени акции не създава икономически растеж :)

7

Хайде

преди 2 години

без глупави изказвания..."Ваксинацията" не е спасила никоя държава от инфлация...Голям смях, дори ни си вярвате какво говорите....Скоро всички "мащабно ваксинирани" страни, ще имат и мащабна инфлация...То това и е замисълът на ИГРАТА...,ама всички спят и си мислят, че някой се е загрижил за здравето и благополучието им...Смехурковци..

6

бах

преди 2 години

*** дойдоха на власт и започна краденето , сега техни фирми изнасят евтиния ток и за вас остава скъпия , а вие слушайте "експертите" като тая мръхла и лапайте мухите

5

СМЕХ...

преди 2 години

...А , ДО ТОГАВА ....КОЛКО ЩЕ СА ЖИВИТЕ У НАС....??!

4

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 3--- Не съм мисирка, но стагфлация е когато имаш едновременно инфлация и рецесия.

3

Cum grano salis

преди 2 години

Латинският израз означава, че нещата трябва да се приемат с капка съмнение. Няма нужда първата дума да се цензурира.

2

Анонимен

преди 2 години

Ние сме били с малко дълг . Да ама ние не можем да си напечатаме като ония от еврозоната когато пазарите не щат вече да им дават ;) Хич не са ни малко дълговете просто ще го разберем късно. При такива смотани държави като наща обикновено се губи златния резерв по този начин ;)

1

ХА ХА ХА

преди 2 години

Професорка по научна фантастика