8

Маринела Цветанова

преди 2 години

Тъкмо се прибирам от протеста. Навсякъде плакати против зелените сертификати. За пълна отмяна на зелените сертификати. За правото на свободен избор да се ваксинираш или не. Пускам казионната БНТ 1 и какво да чуя: Хората излезли на протести с искания за всеобщо покритие на сертификата. Да се въведели сертификати и за държавните служител...После интервюта с някакви личности, които нито са организатори, нито са говорили на протеста. Възмутена съм от този нагъл и жалък опит за подмяна на протеста!

7

J

преди 2 години

Наистина ли искат да вземат хляба на работниците ви??? Ако вярват в това, са луди, ако не, значи е нещо друго, може би свързано с ДДС?

6

Анонимен

преди 2 години

От последната статистика, че най-много нелегално работещи са в тази сфера, без да ги осигуряват, без да имат регламентирани отпуски, не мога да повярвам че мислят за хората

5

до ресторантьорите

преди 2 години

вие пенсия не им плащате, да ви вервам ли че хляб им давате? за наръфаните филии останали по масите ли говорим. интересно защо всички собственици на ресторанти карат коли за стотици хиляди левове а вътре работниците мишкуват и гладуват.

4

Анонимен

преди 2 години

Вървете на полето, в някоя ферма или оранжерия. Не е задължително да сте собственици на ресторанти.

3

123

преди 2 години

Да се преквалифицират. Могат да станат санитарни в болниците например. Не се нареваха, само за Кръчмаров, чалгаджийници и хотели за над 200 лева на вечер ли да ревем? Това ли е големия "Бизнес" у БГ? Трагедия...

2

Ямболски цървул

преди 2 години

Не,не искат да вземат хляба на работниците ви,а просто ИСКАТ ДА НИ ВАКСИНИРАТ ВСИЧКИ ПОЕТАПНО!

1

Анонимен

преди 2 години

затваряй!