55

Ko стана бе?

преди 2 години

Я да видим как е при интелигентните държави: Ireland 🇮🇪: Highest Covid hospitalizations despite having the highest vaccination rate (91%) in Europe

54

Анонимен

преди 2 години

Допреди три години никой не ни уведомяваше ката ден колко болнични легла са кът, колко много умират българите, колко не работи системата... Явно са решили, който оцелее, да е минимум изперкал от ужас. Кога лъжата става истина? Колко пъти повторена

53

До 55

преди 2 години

Инкубационният период е над седмица, по зле ще става.

52

Решение

преди 2 години

На всяка ресторантска маса да се разкрие в болницата ковид легло. Да го финансира масата.

51

Анонимен

преди 2 години

До Изводи Още по-интересен извод. Ако са ваксинирани 20% и 10% от хората в болница са ваксинирани, то ваксината предпазва от влизане в болница с 50%. Проста сметка- при 100 всичко нека 20 са ваксинирани и 80 не. В болница нека са 10- 1 с ваксина, 9 без. Ваксинирани болни са 5%. Неваксинирани болни са 9/80=11%. Шансът за влизане с ваксина е 50% от този без. С фактори колко ваксинирани са и преболедували, дял на млади и здрави и т.н. спокойно мож да излезе, че ваксината е с около 0 ефикасност.

50

Анонимен

преди 2 години

КАК НЕ ВИ Е СРАМ! ВИЕ ВЪРВИТЕ СРЕЩУ БОГА! ВСИЧКО ЛИ Е КОВИД - ВЪЗДУХА ХРАНАТА ТЕЛЕВИЗИЯТА РАДИОТО ПЪТЯ ПО КОЙТО ВЪРВЯ! НАВСЯКЪДЕ НЕНОРМАЛНИ С МАСКИ ТОВА НЕ Е НОРМАЛЕН ЖИВОТ! В ДУХОВНИЯ СВЯТ ВСИЧКО Е ЛЮБОВ НА ЗЕМЯТА ХОРАТА СА ЗАБРАВИЛ ИЗАЩО СА ТУК ЛАМТЯТ ЗА ВЕЛЕЧИЕ ПАРИ И ВЛАСТ! КОВЕД Е ИЗМАМА! ВИРУСИ ВИНАГИ Е ИМАЛО И ЩЕ ИМА! ЧОВЕК СЪС СИЛНА ИМУННА СИСТЕМА НЕ МОЖЕ ДА СЕ РАЗБОЛЕЕ ОТ ВИРУС ИЛИ ДРУГО СЪСТОЯНИЕ. ЩОМ ЖИВЕЕТЕ В СТРАХ ВИ ЕНЕ СТЕ В БОГ !!! А В ТЪМНИНА И БОЛЕСТИТЕ САМО ИДВАТ ПРИ ВАС.

49

Изводи

преди 2 години

От почти седмица сме със сертфикати, а болниците продължават да се пълнят.Тъй като неваксинираните са с ограничени права, излиза, че ваксинираните се заразяват взаимно. Което е доказателство,че имунизираните са не по- малко заразни, от тези без ваксина.

48

Анонимен

преди 2 години

До 53 Разбираш ли изобщо смисъла на думичките? Какво му е умното да правиш като другите само защото така са ти казали по телевизора?

47

Анонимен

преди 2 години

Демокрацията е за умни. Щом умните в България са само 20% трябва принуда, а не демокрация.

46

до 52 нация ....

преди 2 години

Нали ваксинацията е доброволна ,хората не са антиваксъри ,НО имат право и да не се ваксинират ,даже е Конституционно право -- е какво по висше право ? Хората се възползват от правото си по Коституция ! Тук почнахте да смалявате Конституцията със някакви по висши права на живот .че тоя заразявал па оня не ,вкарвате всичко във спорове недоказани . едно днеска, утре друго, вятър и мъгла ,НО Конституцията е ясна и другите щуротии които са проблем на спорове не ни интересуват !

45

Анонимен

преди 2 години

Нация с мнозинство от антиваксъри, какво друго можеше да се очаква.

44

Анонимен

преди 2 години

Свиквайте! И по-зле ще става. Да сте се ваксинирали!

43

ПРОРОК АНТИВАКСАРИИ

преди 2 години

Ако положението наистина бе на живот и смърт гарантирам .че първо щяха да се погрижат за тази част от народа която никога локдауна не я лови --- при истински кризи застрашаващи живота на върхушката и обслужващия прерсонал вижте как беше във Украйна при манданите как всяко тяхно дете се криеше и пазеше жени също . Тука ще има един локдаун да накаже дребния бизнес и толкова ,вижте ако започне масово затваряне на всичко тов вече е друго значи заплахата е сериозна тогава и медиите ще спрат ,и т,н,

42

А къде е оня обедини

преди 2 години

СЪС вдигнатото юмруче , дето ходеше много наперен по ПЛОЩАДА??? ЩО подсмърча сега , да не го е хванало туй нещо КОВИДА ??? И ЗАЩО мълчи като п....ка ???

41

ПРОРОК АНТИВАКСАРИИ

преди 2 години

Да те ще затворят ама кои ? Тези на които сега им затвориха бизнеса със зеления сертификат ще бъдат ударени и от локдауна наи много да завлечат и всички дребни магазинчета без хранителните НООО без заводи големи фирми банки администрации и всякакви силови ведомства и т,н.т. и учениците ще го отнесат ! Но това са си една трета от хората които при всяко затваряне са свикнали да ядът дървото --- защото при другите вирус не ходи ,е точно тук е двуличието на държавата със полувинчати мерки за едни

40

РУМЕН РАДЕФФФ

преди 2 години

Аааааа не тая инжексия е за вас простите !!! А аз съм образован , зная (имам )три езика със които лапам здраво и искам многооого втори мандат , за да ва пооправя още малко , ЧЕ сте закъсали яко !!!!

39

Анонимен

преди 2 години

Aйде стига с тия кризи и ковид новини...насрахте се ж.у.р.н.а.л.я. безполезни

38

Анонимен

преди 2 години

Къде изчезна оня с тогата,дето щеше да ни обединява?Защо не застана пред протестиращите кръчмари и не им каза,че здравето е по-важно от техния оборот?Че точно за това трябва да се обединим,да стиснем зъби и да потърпим.Всички сме засегнати,не само те.Но иначе пред телевизора общи приказки за имагинерно обединение колкото щете.

37

Анонимен

преди 2 години

ми да затварят вместо да въвеждат безмислицата зелен сертификат

36

ПРОРОК АНТИВАКСАРИИ

преди 2 години

На всички плюещи по неваксинираните халал да са ви леглата и здравеопазването ви ! Ние предпочитаме да стоим по-настрана от него . Дано поне за вас има места да не ревете по всички медии !