173

Решетникав

преди 2 месеца

Молчать !

172

Таня

преди 2 месеца

Защото,Фигурата е страхливец той много се страхува да не си създава врагове,цели се само в Борисов,защото зад гърба му са ченгета ,олигарси,мафиоти и цял ОФ създаден от тях,за да махнат Борисов ,защото той им пречи.Всички са некадърници и комплексирани от Борисов.То се видя какво могат,България е пълно блато,но всички те са глухи, слепи и онемяха. Мръсотия това е!

171

Касандра

преди 2 месеца

Като го преизберат и ако има НС, да му гласуват импичмент.

170

Анонимен

преди 2 месеца

до 163 Най отвратителен до сега беше Плевналиев! Ами защитава си строителният бизнес човека! Няма лошо.Той Техно парк София,се строи само с пари нали? Частен парцел с "държавни средства" къде го им нали? Ами в България и точно в София! Ами ето защо оплюва др Плевел гн генерал Радев!1 во че взе законно нвластта след него.И 2 ро,обезкости "шефа" му др Борисов и показа истинското лице на бившата комунистическа мутра Борисов след 12 г му "царуване" на политическата сцена след 1989 г до днес!-:)

169

Анонимен

преди 2 месеца

164 Радев е знаел, че назначава министър с двойно гражданство. Едва ли, ченгетата от ДС, в президентството, ще пропуснат тази подробност. Те не пропускат нищо, което би им донесло пари. Някой си е платил, за да вкара двойния гражданин в кабинета на руския човек Гумен Радев.

168

Анонимен

преди 2 месеца

163 Вдигни копитото от клавиатурата. ГЕРБ ви чака на финала, винаги ще е първа политическа сила. Защото с ГЕРБ са работещите и можещите хора, които произвеждат блага. Хвалипръцковците от Харвард, ги чака съдбата на ИТН, накъде по периферията.

167

мълчанието не е злат

преди 2 месеца

Румен Радев мълчи и пред поп Киро че Кирил и Методи не са българи.

166

Анонимен

преди 2 месеца

Ами мълчи Радев, защото е п...а. При това омазана. И писукането на протестърите не променя това.

165

Анонимен

преди 2 месеца

ППП = ПРОПАДНАЛА ПРОПРЕЗИДЕНТСКА ПАРТИЯ НА КИРЧО И КОКОРЧО

164

Христо Христов

преди 2 месеца

Не е ясно дали Радев е знаел за това. Трябва да се разследва и ако се окаже, че е знаел - да си понесе последствията, а ако трябва да лежи и в затвора.Инак - поредната неадекватна проява на ид'иота дет щял да обединява овцете с вълка. ПП. Хубаво е да се разследва и Плевнелиев за същия случай със служебен министър с двойно грагданство.

163

Анонимен

преди 2 месеца

До Отвратен........Ти вкара смут в рехавите герберастки редички! Ха сега, кой е по-противен - Герджика или Плевника? Накъде сочат пръстчетата? Аз съм от другите и на мен Плевнята ми е толкова противен, че стрелката се огъна, тъй зашкали!

162

до ПроСТоТо

преди 2 месеца

Атрофиралото ти мозъче не може да сътвори нищо смислено...

161

Анонимен

преди 2 месеца

Харанция,че тук оплюват Генерал Радев,точно "млади петленца" дето и хабер си нямат,кой точно е "дедо им Борисов"! Да разбираме ви,не сте били родени тогава още,ама дедо ви Борисов има и "минало" бре деца! Ами щом не "помните" и няма как да помните разбира се,но днес имате НЕТА бре деца! Ами влезте и ЧЕТЕТЕ,ЧЕТЕТЕ до побъркване ако е нужно и едва тогава изказвайте мнение!Там всичко пише! Вярвате ми поне,че не съм го писал аз лично нали?!! Ама да ми го хваляте колко е велико борчето с бухалка? НЕ!

160

Анонимен

преди 2 месеца

Умният човек се възползва от глупостите на простия. А по-*** не може да станеш..Даже и след решение на КС.

159

Аха

преди 2 месеца

Ами няма никакво знаение дали крадев е знаел или не знаел, че киро е двойник. В момента, в който нещата се размирисаха , трябваше веднага да се направи проверка и при най-малкото съмнение - да го отстрани. Но не го направи и продължава да го защитава. Това е истината.

158

Анонимен

преди 2 месеца

Защото не върви да вдигне Юмрук и на тях

157

Анонимен

преди 2 месеца

Професоре няма да се напъваш толкова много,защото току виж си отнел титлата на Плевнелиев-пръв Поплювко!

156

Анонимен

преди 2 месеца

Двама мaлoyмници на Чорапа тук си напъват пилешките мозъчета да плюят по професора...

155

ПроСоТо

преди 2 месеца

До Ха-ха-ха..искаш да кажеш,че "пилешките мозъци" нямат шанс срещу "мозъка" на пуйката?

154

ПроСоТо

преди 2 месеца

До до ПроСТоТо....Ооооо!..Ти ме ласкаеш,драга!..Не знам какви охлюви и чорапи бълникат в гаванката ти,но щом твърдиш,че съм "най-яркия",това...това си е ласкателство..Благодаря!..Пожелавам ти и ти да блеснеш в сиянието си!