142

Анонимен

преди 2 години

ППП = ПРОПАДНАЛА ПРОПРЕЗИДЕНТСКА ПАРТИЯ НА КИРЧО И КОКОРЧО

141

Христо Христов

преди 2 години

Не е ясно дали Радев е знаел за това. Трябва да се разследва и ако се окаже, че е знаел - да си понесе последствията, а ако трябва да лежи и в затвора.Инак - поредната неадекватна проява на ид'иота дет щял да обединява овцете с вълка. ПП. Хубаво е да се разследва и Плевнелиев за същия случай със служебен министър с двойно грагданство.

140

Анонимен

преди 2 години

До Отвратен........Ти вкара смут в рехавите герберастки редички! Ха сега, кой е по-противен - Герджика или Плевника? Накъде сочат пръстчетата? Аз съм от другите и на мен Плевнята ми е толкова противен, че стрелката се огъна, тъй зашкали!

139

до ПроСТоТо

преди 2 години

Атрофиралото ти мозъче не може да сътвори нищо смислено...

138

Анонимен

преди 2 години

Харанция,че тук оплюват Генерал Радев,точно "млади петленца" дето и хабер си нямат,кой точно е "дедо им Борисов"! Да разбираме ви,не сте били родени тогава още,ама дедо ви Борисов има и "минало" бре деца! Ами щом не "помните" и няма как да помните разбира се,но днес имате НЕТА бре деца! Ами влезте и ЧЕТЕТЕ,ЧЕТЕТЕ до побъркване ако е нужно и едва тогава изказвайте мнение!Там всичко пише! Вярвате ми поне,че не съм го писал аз лично нали?!! Ама да ми го хваляте колко е велико борчето с бухалка? НЕ!

137

Анонимен

преди 2 години

Умният човек се възползва от глупостите на простия. А по-*** не може да станеш..Даже и след решение на КС.

136

Аха

преди 2 години

Ами няма никакво знаение дали крадев е знаел или не знаел, че киро е двойник. В момента, в който нещата се размирисаха , трябваше веднага да се направи проверка и при най-малкото съмнение - да го отстрани. Но не го направи и продължава да го защитава. Това е истината.

135

Анонимен

преди 2 години

Защото не върви да вдигне Юмрук и на тях

134

Анонимен

преди 2 години

Професоре няма да се напъваш толкова много,защото току виж си отнел титлата на Плевнелиев-пръв Поплювко!

133

ПроСоТо

преди 2 години

До Ха-ха-ха..искаш да кажеш,че "пилешките мозъци" нямат шанс срещу "мозъка" на пуйката?

132

ПроСоТо

преди 2 години

До до ПроСТоТо....Ооооо!..Ти ме ласкаеш,драга!..Не знам какви охлюви и чорапи бълникат в гаванката ти,но щом твърдиш,че съм "най-яркия",това...това си е ласкателство..Благодаря!..Пожелавам ти и ти да блеснеш в сиянието си!

131

Анонимен

преди 2 години

Господи Герджиков,няма ли да попитате,защо мълчи лицето Борисов след подадения сигнал в прокуратурата срещу него за което Същият ще бъде обвинен и осъден по Член 326 от Наказателният Кодекс

130

помнещ

преди 2 години

Този,бързо влезе в ролята на Плевналиев!-:( Ами това ли са "демократичните" президенти днес 32 г почти след 1989 г ? И добре е .че е само "кандидат" такъв този ! Гаранция Че и такъв и ще си остане!Желев на времето,колкото и да беше невзрачен на външен вид тогава ,не би влязъл в съюз с Борисов в никакъв случай! Това идва да покаже,че нещата от страна на Борисов изобщо не са читави! Питам се,освен с тези 9 000 лева,Борисов с какво друго държи тоя индивид?-:( Да! Той самият само си знае!-:)))

129

Отвратен

преди 2 години

Този е по-противен и от Плевнелиев.Езикът на тялото му говори за роболепие и слугинаж.

128

Анонимен

преди 2 години

Този професор го подкара съвсем през просото. Защо не попита конституционния съд дали президентът е нарушил конституцията? Оттам ще му отговорят, като Делфийският оракул.

127

доАнонимен142

преди 2 години

Момче, явно не знаеш какво правят пилотите в България през 99%-то си стоене на земята. Пият. Объркал си чорапа с професора. И не вдигай много чашката като пишеш по форумите, защото изглежда виждаш размазнено. Но пък нали ти е платено да плюеш.

126

И М П И Й Ч М Ъ Н Т.

преди 2 години

НА НАРУШИЛИЯ КОНСТИТУЦИЯТА.... ЗАКОНА Е ЕДИН ЗА ВСИЧКИ-БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ОТ ЦВЕТА НА ЧОРАПИТЕ

125

Отговор

преди 2 години

До до Някой .Ти пак се майтапиш! Каква мисъл у Радев бе? Че той само от журналистите бяга да не му зададат някой въпрос , и да се наложи да напрегне някоя гънка! Че всички разбрахме, как си назустява написаното и репетирал речите пред огледалото! Всички помним надгробните му речи навръх Нова година! А за гафовете му като политик, няма да стигне форумът! Той е срам за България!

124

опс са

преди 2 години

Ще гласувам за Обединителя Герба джиков!! Щял да ме обединява с Безос, Зукърбърк, Мъск и другите там! Какво било това разединение? ААмаха! М?;)

123

крум

преди 2 години

Плевналиев 2 - Каза че протестиращите са били ПОЛИЦАИ - такъв не се среща често