193

Той/Тя може

преди 2 месеца

ако Ректорът желае ама истински желае и то само по възрожденски убеждения и дълбок патриотизъм да ни стане Президент зофордно немедлено имидително сейчасно веднъга е те сегъ да премине в ИК на Президента Радев и изцяло подкрепи с дела, думи и мисли избора на Радев, иначе ни Ректор че видиме, ни Муцка на Прехода ще зърнем камо ли макя му па да прифане пак некой договор и защо не кат е могла за 9000 са да отчепи от касата 90 каймета и то без да преписва от други книги

192

Анонимен

преди 2 месеца

тва био ректалче глуо ли е или га се е въргалял с бай Пешо у дъскорезницата са му се запушили ушите с трици запечени с мъжки протеинен инджекшън. Някакви двойници се врът из НЕТа и злепоставят Ректора на Софийския Университет който по, с и в правото си да се кандидатира на изборна позиция за Президент на РБ

191

Радо

преди 2 месеца

До всички Тролове, поели грижата за този новинарски портал.Много Ви личи! Често чета статии тук и забелязах, че имате модел на изказване. Въпреки смяната на имената, което е много лесно тук, видими са:- Неграмотността в изказа (синтаксис)- Липса на познания по пунктуация (точките и запетайките)- Ползването на обиди - Прилагането на умалителни подигравателни имена До онзи, които не слага точка на 5-10 сложни изречения, в които се губи смисълът. До онзи с "ха, ха, хахахаха". Прозирате.

190

ЗАЩО МЕ ИЗТРИХТЕ?

преди 2 месеца

защото писах, че ме е срам, че Софийският университет е на 600-но място в световната класация? И други неща писах, но предпочитам да поспя, отколкото да цъкам гниди!

189

От "Вера су&quo

преди 2 месеца

"РАДЕВ ДАВА КРИЛАААААААА.."......НЕМА ДА СЕ ДАВИТЕ....ХА,ХА,ХААААААААА

188

Анонимен

преди 2 месеца

Този пишман кандидат-президент започна да говори всеки ден срещу Радев като ментора си. Професоре, не забравяйте, че сте кандидат на ГЕРБ - факт, който не може и не трябва да се игнорира. Да се надяваме, че няма да стигнете до умственото ниво на ББ. По отношение на арогантността на изказванията и вече използвания само един адресат на вашите нападки Боце може да ви пише отличен (6).

187

ПЛАКАТА ЗА ПРЕЗИДЕТ

преди 2 месеца

...НА РАДЕВ ---Е СНИМКАТА НА РАДЕВ НА ФОНА НА ПОТЪНАЛИЯ "ВЕРА СУ"...С ВДИГНАТ ЮМРУК!!

186

Анонимен

преди 2 месеца

Радев ще те бие всякак!-:) С това шкембенце,знаеш ли какво е лицева опора? -:(( Що ли те питам? Я бегай при майка си професорката! То вие 2 мата,освен с "титлата" си "професор" с друго нямате с какво да се похваляте! -:) Аут си бре! Къде си тръгнал???!

185

НЕ МЪЛЧИ ,БЕ....

преди 2 месеца

ОТ УТРЕ ШЕ ВОДИ ПРОТЕСТИТЕ СРЕЩУ "ЗЕЛЕНИЯ СЕРТИФИКАТ " С ЮМРУЧЕТО ...НА ОРЛОВ МОСТ...ХА,ХА,ХААААААААА.....И СЛЕД ТОВА СИ ОТИВА У ХАСКЬОЙ...!

184

Анонимен

преди 2 месеца

Герджи,верно ли си писал текстове за чалга песни?

183

Анонимен

преди 2 месеца

"Обединителю,защо не обединиш кръчмарите с другите хора и да ги накараш да проявят солидарност с мерките на правителството,пред вид тежкото положение в болниците и многото заразени и починали.Ама най-лесно е да плюеш срещу опонента.Това няма да те направи президент.Вервай ми.

182

българин

преди 2 месеца

Оттегли се преди да си станал за РЕЗИЛ Герберв!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

181

Анонимен

преди 2 месеца

Меката китка!

180

Анонимен

преди 2 месеца

Твоята любоов убииииииваме.нищо сърцето ще плати.

179

Анонимен

преди 2 месеца

s offshornite kufarcheta na andrei lukanov, vasil bojkov, dpeevski, spas rusev, orajeinite bg firmi, firmite za recycling, mobilnite operatori, tutunevite bg firmi si pazaruvat darjavni offshorni slujbi v bg...;))) za pechatarski uslugi na pasporti, banknoti...;))

178

Анонимен

преди 2 месеца

bg prezidentstvoto proizvejda na 3 smeni bg pasporti, ....niamat vreme...;)))...niamat pari....a malchanieto e zlato...;)))te i bulgarite si malchat i sa dovolni s bg zlatni minimalni zaplati v aprupeiskio souz...;)))

177

SOS

преди 2 месеца

От лудницата в Карлуково съобщиха, че техни пациентки, фанатизирани лизачи на дебелия задник на сикаджийската мутра от Банкя, са избягали и молят гражданите за помощ, че да бъдат веднага върнати в лудницата понеже са опасни за околните! На жената й викат Таня и се е опитала в този сайт да се представи като "Ентелигентна" простачка, а другият е бивш магистрален бандит, колега на Боко Тиквата, той пък се представил тук като Христо Христов!

176

Радев потъва

преди 2 месеца

Открийте петте разлики между правителството на Радев и потъващият кораб Вера Су. Прави сте, единствената разлика е, че едното е кораб, а другото е некадърното правителство на Радеф, потопяващо постепенно България.

175

Анонимен

преди 2 месеца

А от къде идва предложението за кандидата за министър,ако е от Бакдън нашепващ как комунист,то всички комунисти ще са съгладни,ако и да врякат,че кандидат министъра имал друго гражданство,но не чуждо откъм интернационал тъй както и приди врякаха,че Президента бил избран по препоръки нашепнати от друг комунистически представител,но индиректно не тъй деректно на които той откликнал,понеже молбите били представени в срок и входирани за изпълнение,което се счело за дата за представянане с назначение

174

Анонимен

преди 2 месеца

до 172 " Таня" ! Ти май са "Диана" а?-:) Хайде не отричай! Па после " Позитано" а? И в Оригинал,си дъртият Гербер Бойкофил " СТРАНДЖАТА"!-:) Ти няма ли дя се спреш вече бре? Прозрачен си! Борисов отдавна е пътник! Кого "защитаваш" бре? Работиш? -:((И как спиш вечер манипулирайки хиляди млади българи с глупостите си?