213

ДА ТЕЧУ КАМ....

преди 2 месеца

ТОВА МИ Е МНЕНИЕТО ЗА ИСТАМБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ.....ха,ха,ухаааааааааа

212

Анонимен

преди 2 месеца

Г-Н ГЕРДЖИКОВ, КАКВО ВИ Е МНЕНИЕТО ЗА ИСТАНБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ ? ЗА ПЪРВИ ПЪТ ИМАМЕ КАНДИДАТ ЗА ПРЕЗИДЕНТ.....И НИ ВЪЛНУВА ТОЗИ ВЪПРОС?!?!

211

Анонимен

преди 2 месеца

Попитай Осман Октай, човека ви каза, че сега е момента заедно с Бойко да поздравите новата партия.....Ще го разберете и вие вече за кой път? Най-великият адвокат Марковси в ефир успя да изненада Виктор Николаев и да обясни какви глупости ръсите с Бойко относно разни игрички и се скара на колегите си, които повтарят подобни глупости, които са в абсолютна несъстоятелност....Хайде отивай да мрънкаш някъде другаде...

210

Анонимен

преди 2 месеца

Защото с това си действие на абсурд КС даде още много гласове за Румен Радев - Кирил Петков. И Герджиков, колко уважавани политици и обикновени хора трябва да ти кажат, че не ставаш за Президент. Нямаме нужда от втори мрън-мрън и въртене на опашка около Бойко....Имахме си вече Плевнелиев. С този си акт на КС, можете спокойно да поздравите с победата на изборите, тези, които ви докараха безсънни нощи и така елегентно ви изкараха истинската същност. Рейтинг - 0.

209

гост

преди 2 месеца

Да земе Герджи да се произнесе по решението на съда, които е оторизиран да се произнася по казуси свързани с прилагане на конституцията на РБ.

208

Tcatcov

преди 2 месеца

Dokato ima sots. partii vse 6te e taka.Ot tova BG naroda ne se e izlikuval o6te.Pozor.

207

Анонимен

преди 2 месеца

СЛЕД КАМИЛАТА И КАШАЛОТА, СКАЛНИЯТ ОРЕЛ ЛАТИНСКАТА МАЗНОСТ ЩЕ СМОТА !!!

206

Анонимен

преди 2 месеца

Тоя хем плюе радев, хем повтаря всичко казано от радев. Да каже какво различно предлага от радев...

205

Анонимен

преди 2 месеца

Спондж боб розови га-щи

204

Анонимен

преди 2 месеца

ХАЙДЕ МАЗНИ ГЕРДЖИКОВ ОБЯСНИ НИ КАК МРРБ ИМА ИНФОРМАЦИЯ ЗА КАНАДСКОТО ГРАЖДАНСТВО НА КИРИЛ ПЕТКОВ, СЛЕД КАТО ДВА МЕСЕЦА КОНСТИТУЦИОННИЯТ СЪД ЧАКАШЕ ДА ПОЛУЧИ ДОКУМЕНТИ ОТ КИРИЛ ПЕТКОВ. ОБЯСНИ НИ СЪЩО ПО КАКЪВ СВРЪХЕСТЕСТВЕН ТАЕН МЕХАНИЗЪМ ПРЕЗИДЕНТЪТ РАДЕВ ЩЕ Е ПОЛУЧИЛ ТАКИВА ДАННИ ЗА ПЕТКОВ, ПРЕДИ ДА ГО НАЗНАЧИ ЗА СЛУЖЕБЕН МИНИСТЪР. ХАЙДЕ ОБЯСНИ НИ КАК РЕШАВА ПОЛУЧАВАНЕТО НА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ГРАЖДАНСТВОТО НА БГ ГРАЖДАНИТЕ БЪЛГАРСКИЯТ ЗАКОН ИНАЧИ СИ ОСТАВАШ ЕВТИН БУДА-ЕРЗАЦ!!! ПРЕМИНЕТЕ РУБИКОН.

203

Анонимен

преди 2 месеца

186 След многократното нарушаване, на конституцията, предаване, на класифицирана информация на Москва, покриване на руските шпиони у нас, оглавявано, на щурма срещу парламента, с вдигнатия му юмрук, отстъпление от позицията ни за РСМ, лобиране за сваляне, на санкциите срещу Русия, в разрез със заявената официално, българска позиция, следва само импийчмънт.

202

Анонимен

преди 2 месеца

199 Не искай от Герджиков, да се държи като червен професор.

201

Анонимен

преди 2 месеца

ЗАЩОТО НЕ ПАДА ДО НИВОТО НА МАЗНИЯТ ГЕРДЖИКОВ!!!

200

Tcatcov

преди 2 месеца

Bravo Profesore Radev e minalo....

199

Бай Йордан

преди 2 месеца

Абе Герджиков. дръж се като професор не като гербаджия. То бива злоба......Не съм убеден че като мяташ фъшкии по Радев ще цъфнеш и вържеш.

198

Анонимен

преди 2 месеца

Проф. Герджиков, вие с Пожарникаря не спирате да говорите срещу президента, а преди две седмици гърмяхте по адрес на П.Илиев за плагиатство и сполучихте в целта си. Какво ще кажете, професоре, сега една комисия да обследва и анализира дисертацията на вашия лидер Б.Борисов и ако се установи, че е наллице плагиатство, хората да разберат какъв човек ги е управлявал 12 години? Може пък и от тази трънка да излезе заек - ние всички кога без повод ,кога с повод грешимСамо Бог е безгрешен.

197

Бай Гроздан

преди 2 месеца

Не Конституционният съд избира,а хората и те ще си кажат мнението с гласуването си и за решението му.

196

Бай Гроздан

преди 2 месеца

Досега никой дошъл от странство не е надебелял,нито Царя,нито Дянков,нито Петков и Василев.А местните пуснаха тумбаци като каци за зеле!

195

Киро Жарта

преди 2 месеца

Тоя е написал текста на ,,Радка пиратка,, !!! Интелект....

194

Ха-ха

преди 2 месеца

До Радо Смисълът всеки трябва да го намери сам за себе си,щом има глава на раменете си! Ако изреченията са ти "сложни", и от липса на "точки" не си могъл да схванеш "смисълът", проблемът си е твой! Всъщност,каза ли нещо?