233

ТОЯ

преди 2 месеца

Е ГОЛЯМ ***-ОПРАВИЛ ВСИЧКО В УНИВЕРСИТЕТА ,ЧЕ СЕГА И ПОЛИТИКАТА;ДО КАТО ИМА ТАКИВА БОЛНИ -ТЕШКО НИ

232

нема начин да вервам

преди 2 месеца

направо се прекалява с клюки ли партенки ли ама ако ще да ме метат от Аспаруховия няма да повярвам чв гологлавия пладжиятър е бил едно полов любовник на Ананас Арпаджиков, въпреки че кубето от известно време оди со як педалистическиПръстени на двата му средни пръста, докато Арпаджиков с женски пръстени на кутретата

231

Митко Павлов

преди 2 месеца

Проф.Герджиков....за Президент не ставаш....издишаш....Наистина....само си го представете....Проф.Чехлю.....не ни трябва....Разликата е само титлите спрямо.... Президента Плевнелиев....Както беше казал Вожда...Ако помните и Магаре да сложа...ще спечели...Но последния път сложи Магарица...Майка на Нацията.Откакто се разчу за Артекс..тази Майка съвсем изчезна!!!От Бивши комунисти Нов бардак не става!!!

230

Радев жаалък

преди 2 месеца

Радев, остави закачките с Борисов и кажи защо се изплю върху Контитуцията?

229

Анонимен

преди 2 месеца

Радев на буксир при "Вера Су" - за скраб.

228

Анонимен

преди 2 месеца

Глупаците си искат *** !

227

Анонимен

преди 2 месеца

даже кухите кофи на подцинкованата караща танкчета цветна революция са по-пълни с въздух от колкото тази университетска кухалейка, която заради нацрвените си устни е по известана с термина Муцката на Прехода

226

Анонимен

преди 2 месеца

Ako Радев от уважение към Университета не зададе въпрос на Ректора за 9 хилядния хонорар на гусжа Мути Ректоровская то за решението на КС Радев каза решенията на КС не се дискутират. Ректороидът продължава да носи миризми сякаш се е изпъртял след голямата нужда

225

Барбата

преди 2 месеца

* звездичките са топното име на членовете на "Отворено Общество". Топното им име било *** дума - похвално е, че сте я забранили мушмороци.

224

Барбата

преди 2 месеца

*** се опитаха да използват Радев като фугасна самолетна бомба, но мерника им излезе крив и сега ще се мъчат да извадят дивиденти от политическата му загуба. Спешно търсят техен човек да рестартира бушона. Кой е следващият и бушон-матрьошка. Целта е приемане на ГМО-тста и Истамбулската конвенция като средство за пълна разруха и контрол на територията ЕС.

223

Анонимен

преди 2 месеца

Зеления чорап е за политическото сметтище.

222

Анонимен

преди 2 месеца

Когато няма действащ парламент, точно КС може да импийчва фигуранта.

221

Народен човек до#219

преди 2 месеца

Ало ГЕРБджиков!! Кухата ти тиква на схваща ли,че Решенията на КС не се коментират?? И тая тиква се готви Президентин да става?? Ха ха ха ха??!!

220

Bluesky1

преди 2 месеца

Долу ГРОБ!

219

гост

преди 2 месеца

Споко бе герджак, не се взимай на сериозно. Сега чакаме сензационни признания от един банкер в сръбско, един мафиот в затвор, един в Дубай, едни власти в чешки пандиз и много още. Да видим кво ще направи КС, Прокуратура и всичката милиционерска пасмина от БКП дето ги наслага тиквеника. Що настъпвате мотики заради некъв *** с канадско гражданство и настройвате всички работещи зад граница срещу вас ?!

218

Анонимен

преди 2 месеца

216 МИГовете взеха нещо, често да падат.

217

Анонимен

преди 2 месеца

217 В България няма смъртна присъда. 20 години ще са справедливо наказание. За добро поведение в затвора.

216

Анонимен

преди 2 месеца

Мислиш ли, че Радев въобще те забелязва? Летеца е високо в небето и не поглежда пълзящи гадинки по земята. Защо хората се подлъгват при подарени постове и често бъркат инфантилността с интелигентност. Ти си едно клише и точно отговарящо на условията за компанията на Борисов. Изборите ще минат, но Ректора дава ли си сметка, че рейтинга му вече е кръгло с дупка.....

215

BG

преди 2 месеца

До Анонимен Tova sa pulni gluposti . Moje bi ti se iska ama niama kak da stane

214

Анонимен

преди 2 месеца

Тази негативна кампания срещу Радев-Петков, всъщност ще се окаже позитивна и след изборите те ще са първа политическа партия. Герб-втори, Бсп-трети, ИТН И Демократична България, след тях ДПС....И на 14.11.21г., ще се сформира редовно правителство. Румен Радев ще спечели на първи тур, защото неговата сила е в това, че той влезе в борбата за отвоюването на държавата от мафията, се отличава пред избирателите, за разлика от МЪНКАЩИЯ ГЕРДЖИКОВ, КОЙТО Е ПЪЛНО КОПИЕ НА ПЛЕВНЕЛИЕВ!!!