26

Анонимен

преди 2 години

Бла .. Бла.. общи купешки приказки без грам конкретика. Симпатизирах му в началото, но през последните няколко месеца не мога да кажа същото. Българите близо 80 % не са ваксинирани, това ясно говори че голяма част от нас имат резерви към тези ваксини, а политиците де ли се правят на загрижени за нас и ни мислят доброто. То ако беше така, да бяха вдигнали стандарта на живот през последните 30 години .. не сега да се правят на толкова загрижени.

25

Анонимен

преди 2 години

Предлагам да наложим пълно затваряне на Радев и правителство. Доживот. Подкрепете предложението ми!

24

Анонимен

преди 2 години

Въпросът е да се уцели времето когато да се вземе явно е че няма да е за постоянно така че Г-н Президент ако сега е времето щото няма контрол за спазване на мерките преженете го това решение най накрая

23

Анонимен

преди 2 години

До програмист: Ще се върне, ако му стиска.

22

Зозо

преди 2 години

Рундю катастрофата за последния месец, тихомълком е изтеглил 1,5 милиарда заеми.

21

Анонимен

преди 2 години

Абе ***... От 1200 легла в интензивни отделения миналата година ги намалихте на 600. Въведохте на лекарите зеления чорап, та половината излязоха отпуск. Съсипахте и затворихте бизнеса, не остана сектор в икономиката да не го разрушите за само 6 месеца!!! ***, народа и Господ ще те съди един ден и няма да е красиво помни!!!

20

Програмист

преди 2 години

Хитър Бойко! Шапка му свалям - знаеше че предстоят локдауни, мерки, зелени сертификати - даде властта на Радев да си счупи главата и да отнесе хейта. После ще се върне на бял кон като спасител на нацията.

19

Анонимен

преди 2 години

Младите хора не искат да ходят на производство - сега е модерно да си "блогър", "тик-токер". И това не е изненадващо лудориите пред видеокамерата за мнозина се заплащат удивително добре. И със сигурност много по-готино от работата в предприятие.А сегашните "звезди" на телевизията и интернета, много от които цялото образование - това са 9 класа на гимназията, с примера си доказват, че няма нужда и от учене. Дори е вредно, ако искаш да си популярна звезда като Даня Милохин и други.

18

Анонимен

преди 2 години

Много сме! Те са само 240.

17

Зозо

преди 2 години

....Ако се откажем от зелените сертификати, може да има катастрофални последици.... Рундьооооооооооооооооо, ти си катастрофа за България.

16

Анонимен

преди 2 години

и пак ,много говорене без нищо да кежеш ,дай на някое дете да ти напише речта ,поне ще е искрено и ще каже това ,което мисли,стига с тия лозунги

15

Анонимен

преди 2 години

До 21.10.2021 мислех да гласувам за него, но след тази дата напълно изгуби моята подкрепа!

14

Анонимен

преди 2 години

До 18: Подкрепям те напълно!

13

Калеко Алеко

преди 2 години

Фигуранта продължава да говори в минало време и да се оправдава с други, само че в момента той е на кормилото на потъващият кораб, а коръбът заседна и започна да се пълни с вода след неговото вдигнато юмруче и екипажът който той му нареди...Локдаунът в който изпадна държавата под неговото вещо ръководство, напомя крахът от времето на Виденовата зима, само че в сравненение с нея радевата си е цял ледников период в който ескимосите ще трябва да пробиват дупки в леда за да хванат нещо и да оцелеят

12

Нане

преди 2 години

За 13 милиарда пристигащи незнам си кога, и използващи за незнам си що си... Ще срутиме държавата...))) те за това ни продадоха тия идеоти...

11

Алеле бе...

преди 2 години

И този нещо му става, с кой акъл ще изнася лекция пред Медицинския университет? Та той ли е доктор, че да говори по темата? Управляващите в България имат склонност да се самозабравят!

10

Глупости

преди 2 години

Вирусът и пандемията са само в главите на управляващите от ГЕРБ. Човекът ви го каза още миналата година.

9

Леша

преди 2 години

Знаете ли на кой прилича чорапа? На онзи жълтия от Син Сити. Душата определя външния вид на човека.

8

Анонимен

преди 2 години

Толкова време разгаряше пламъка, а сега иска да го загаси. Дали ще изгори ще видим, приготвил съм пуканките.

7

Анонимен

преди 2 години

Фатмашкото правителство е нелегитимно и не е избрано от народа,затова няма право да ви налага локдаун и мерки. Въобще не се съобразявайте с наредбите на незаконната фатмашка власт.